pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.309
sile mraka ne posustaju al rešiće to joeNaš ti kolko rusa ima koji zele na sorbonu i uce francuski, nije tesko dovesti ih par stotina da insceniraju haos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sile mraka ne posustaju al rešiće to joeNaš ti kolko rusa ima koji zele na sorbonu i uce francuski, nije tesko dovesti ih par stotina da insceniraju haos
nisam lud da to čitamNisi cito rat i mir kad ruska iskompleksirana malogradjanstina na dvoru prica francuski
Ni ja, al sam cito ljude koji su citalinisam lud da to čitam
jesam...imam epohalno otkrice@yioim da li si ti joime porazgovarao sa sobom o uzrocima svoje anskioznosti i depresije ?
joime cenim te ko coveka i saborcajos 288 i new bixi on the block

desijebigaevo me
Pazi da te murkani ne dohvate posto cujem da biju gomilu slucajnih prolaznikaSad ti pijem čaj Vanilla Rooibos u Francuskojjh
naci bitno je samo da ne prođe slučajno, već s' nameromPazi da te murkani ne dohvate posto cujem da biju gomilu slucajnih prolaznika
Primetih ti sad na moru da serviraju iskljucivo palacinke sa plazmom i nutelom kao prilozimaLjudi razmotrimo ozbiljno vazno pitanje.
Cini li se jos nekom da ukus plazme nije kao sto je bio?
Nem pojma, nismo jeli palacinke, na moru pic.imo samo sladoledPrimetih ti sad na moru da serviraju iskljucivo palacinke sa plazmom i nutelom kao prilozima