момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.557
A od ovih rat/pandemija/iskrcavanje vanzemaljaca/pad meteorita etcJadar!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A od ovih rat/pandemija/iskrcavanje vanzemaljaca/pad meteorita etcJadar!
Ma dobro te spoljne okolnosti, nego mislim na privatni protokol za takve situacijeBice sta ce biti.
Ali neka bude bar pored izvora vode.
Mada, nema garancija, u svakom trenutku moze da se zatruje vazduh, voda, hrana.
Nama je prvo Jadar na udaru.
Ratovi nikad ne prestajuA od ovih rat/pandemija/iskrcavanje vanzemaljaca/pad meteorita etc
samo menjaju oblik i mesto.Nema privatnog protokola, pucali su vrhunski obuceni ljudi u ekstremnim situacijama.Ma dobro te spoljne okolnosti, nego mislim na privatni protokol za takve situacije
Ma to je obuka, nije privatni protokol, privatni protokol je tvoj lični, intimniNema privatnog protokola, pucali su vrhunski obuceni ljudi
Reko' baš si se potrudila.Sta rece?
A valjda rat majku muA od ovih rat/pandemija/iskrcavanje vanzemaljaca/pad meteorita etc
Ruso ne nadaj seA valjda rat majku mu
Ušla da pročitam ovaj članak, naravno da je neko ***** dole u komentarima moralo da okrene priču na Srbiju
Gledam po vjerovatnoćiRuso ne nadaj se
Otkud znašMada i iskrcavanje vanzemaljaca je rat
Mozda oni ne razmisljaju kao ser Hoking, nzmMada i iskrcavanje vanzemaljaca je rat
E nisam ništa, ti?@Baudrillard si pazario nestoh?
Ni ja, ukipio sam se, nemam idejaE nisam ništa, ti?
Pokušavaju da ugroze our democracy.Otkud znaš
Ne kupuju mi se nove kad znam koliko me čeka nepročitanih.Ni ja, ukipio sam se, nemam ideja
Oko momka?Reko' baš si se potrudila.

Cekaj, cenis da su inteligentan oblik zivota? Koji ce rac kod nasBtw, vanzemaljci postoje i nije da ne žele da dođu kod nas, nego ne mogu

Ne mogu da pričam o tomeCekaj, cenis da su inteligentan oblik zivota? Koji ce rac kod nas![]()