- Poruka
- 55.168
Sto bre?vidis da jesi sadista
TRI godine ne hebem, spasavam vas sve ponora i provalije, niko ni hvala da mi kaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bre?vidis da jesi sadista

Sto bre?
TRI godine ne hebem, spasavam vas sve ponora i provalije, niko ni hvala da mi kaze![]()
Jetzo jes to ti?Sto bre?
TRI godine ne hebem, spasavam vas sve ponora i provalije, niko ni hvala da mi kaze![]()
Femceli se zovuDal postoje zenski inceli?
stvarno postoje???Femceli se zovu
Pa dastvarno postoje???
Ne.stvarno postoje???
Koja je definicija, femoid koji ne može da zadrži vezu s Čadom
pa ne, nego ne moze da nadje vezuKoja je definicija, femoid koji ne može da zadrži vezu s Čadom
Da ali incel definicija nije uopšte oko Veze, nego ne mogu da dođu do S.E.X.-a uopštepa ne, nego ne moze da nadje vezu
da, ima logike.Postoje, što ne bi postojale, uvek će imati žena koje ne mogu da imaju nikoga, i razloge za to će eksternalizovati
zato sto su muskarci jednostavnija bica i treba im seks na prvom mestu, a zenama veza?Da ali incel definicija nije uopšte oko Veze, nego ne mogu da dođu do S.E.X.-a uopšte
jel si bolje volje da se diras dolje ?
jesam al ne sa tobomjel si bolje volje da se diras dolje ?
Ne nego žene imaju stalan priliv 50,000 udvarača u DM-ovima, pa im dosadilo.zato sto su muskarci jednostavnija bica i treba im seks na prvom mestu, a zenama veza?
pffffffffffffff pa ja sam lep iebemumisajesam al ne sa tobom

Taj dečgo je legit sladak bioA Eliot Rodžer 0
zanimljivo skroz, procitacu malo vise na tu temuIsto su kao inceli opsendute time kako da maksimizuju izgled, itd. Nisam se udubljivala da vidim imaju li nešto analogno bezbrojnim incelskim pik ap strategijama
tata mu bio režiser?Taj dečgo je legit sladak bio
Fizički barem