gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
pandurEvo jedan cupa obrve.
Drugi pandur.
I sta sad ja da radim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pandurEvo jedan cupa obrve.
Drugi pandur.
I sta sad ja da radim
Eto ne znam, zasto stalno pominjemo Zoku Markovicznam, samo nznm zasto, to mi izmice![]()
Kako okrenem ledja, trci za drugom suknjomZnaci visok kriterij, neka, tako i treba, bolje i sam nego sa nekim ko smara. Al evo Milanceta npr, nit cupa obrve nit je pandur.

zato sto je genijalna, za razliku od pitersonaEto ne znam, zasto stalno pominjemo Zoku Markovic
Zato sto mu okreces ledja jbg.Kako okrenem ledja, trci za drugom suknjom![]()
Pa taman da ne jeb.em nikad vise ..pandur
Ok, hvalazato sto je genijalna, za razliku od pitersona
pa onda nemoj je.bati, jednostavno jePa taman da ne jeb.em nikad vise ..
nema na cemu, i drugi putOk, hvala
Cus, mene ko pohebe sad, ima da mu se zavede ko vrhunsko delo humanostipa onda nemoj je.bati, jednostavno je

preterano ke.njas, perso, znamo da si vrhunska riba, dosta je bilo. lolCus, mene ko pohebe sad, ima da mu se zavede ko vrhunsko delo humanosti![]()
jasta. i naravno da ce narod da razumehttps://rs.n1info.com/vesti/rio-tin...-najavio-obracanje-sa-svim-papirima/?ref=push
Da objasni kako bi narod razumeo.
msl da je persa inc? nije, samo ke.njaDal postoje zenski inceli?
Koji ti je Body Count (broj partnera do sada)5 milijardi muskaraca na planeti, ja jednog ne mogu da nadjem![]()
Šta zajebavaš, kao da ne možeš da nađeš nekoga, samo ako želiš.Cus, mene ko pohebe sad, ima da mu se zavede ko vrhunsko delo humanosti![]()
A mora neko i to.preterano ke.njas, perso, znamo da si vrhunska riba, dosta je bilo. lol

daj da te vidimo, zaboravismoA mora neko i to.
Samo sam uboga, debela domacica![]()
Nevina samKoji ti je Body Count (broj partnera do sada)

Mrzi medaj da te vidimo, zaboravismo

vidis da jesi sadistaMrzi me
Ok, iskukala sam se za danas
Ma znam, nego me inspirisala na pitaljemsl da je persa inc? nije, samo ke.nja