B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače je u tom intervjuu sa Nikol Piterson rekao da on i njegova žena izuzetno posvećuju pažnju i vreme intimnosti, emocionalnoj i seksualnoj, baš je to naglasio kao ekstremno važno i nešto što izuzetno neguju (imaju po 60 godina)

Nešto ne mogu da prestanem da razmišljam o tome

joker-trailer.jpg

Sta misliteh

Jeri si je slusala nekad kao komicarku i kakva je?
Da, znam za nju godinama, ona ima neku tešku životnu priču, bila je u nekoj nesreći posle koje je ostala paralizovana, i onda se odparalizovala snagom volje i marihuane i počela da širi tough love jevanđelje

Postala je viralna kad je napravila onaj Dear fat people video

Okej je, zabavna je, ali ja ne volim taj prenaglašeni manirizam i jaku ekstroverziju

Da, znam za nju godinama, ona ima neku tešku životnu priču, bila je u nekoj nesreći posle koje je ostala paralizovana, i onda se odparalizovala snagom volje i marihuane i počela da širi tough love jevanđelje

Postala je viralna kad je napravila onaj Dear fat people video

Okej je, zabavna je, ali ja ne volim taj prenaglašeni manerizam i jaku ekstroverziju
Da, malo deluje napadno ta ekstroverzija

Završila sam celu dokumentarnu seriju o Bandiju, ne znam šta da kažem, ja sam mislila da su to neki mastermajndovi inteligencije, ono klasični kompleksaši koji nisu uspeli da budu dobri ni u čemu i morali su da kazne ceo svet zbog toga

Prvi deo se bavi njim kao detetom u školi, njegova učiteljica priča o tome

Završila sam celu dokumentarnu seriju o Bandiju, ne znam šta da kažem, ja sam mislila da su to neki mastermajndovi inteligencije, ono klasični kompleksaši koji nisu uspeli da budu dobri ni u čemu i morali su da kazne ceo svet zbog toga

Prvi deo se bavi njim kao detetom u školi, njegova učiteljica priča o tome
Pa da, ispostavlja se da i nema neke misterije u sirijal kilerima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back