gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda treba da znaš šta da očekuješ, jer tako je na realnom putu
Da ali može i da te kao pešaka zgazi neki alkoholičmar. Zato bolje da budem u svom A-class tenku od 1400 kgU principu, vožnja je pomalo ruski rulet. Svaki put kad sedneš u kola prihvataš rizik da može nešto da ti se desi.
Da ali može i da te kao pešaka zgazi neki alkoholičmar. Zato bolje da budem u svom A-class tenku od 1400 kg

Pa da, ali ovde iskače saobrać. znakPa i ne baš. Nikad ne znaš šta može da se desi na putu... voziš opušteno i bezbrižno i samo odjednom ti izleti nešto ispred i moraš da reaguješ u trenutku. Meni tako izletela lisica na magistrali skoro, umalo nisam sleteo sa puta pokušavajući da je ne udarim.
Pa da, ali ovde iskače saobrać. znak
A znak na putu ne može tek tako da iskoči, očekuješ ga, pripremaš svoju pažnju da ga vidiš
Ipak, test je nenaučni.Ja ovo ne kapiram kao saobraćajni znak, uostalom i nema takvog. Kapiram ga baš kao nešto neočekivano na putu zbog čega moraš da se zaustaviš u tom trenutku, zato se pojavljuje iznenada. Saobraćajni znak vidiš unapred.
A da, piše 'Ja ovo ne kapiram kao saobraćajni znak, uostalom i nema takvog. Kapiram ga baš kao nešto neočekivano na putu zbog čega moraš da se zaustaviš u tom trenutku, zato se pojavljuje iznenada. Saobraćajni znak vidiš unapred.
l to ona štoje pisala metafiziku cevi da ne tražim sad mrzy meBadri, uzeo sam ameli notomb, neko najodvratnije moguce izdanije od 200 din
Jesl to ona štoje pisala metafiziku cevi da ne tražim sad mrzy me
41 god iz prve / 492ms pffheee
Šta čuješ ovde:Ipak, test je nenaučni.
Zato meni daje preterano staru ocenu (34)
teo ja da kupim tu njigu uđem u kljužaru i tražim fiziologiju creva
Dobar si.41 god iz prve / 492ms pffheee
Da, vozac je jednom nogom u zatvoru i u grobuh, a pesak samo jednom nogom u grobuhU principu, vožnja je pomalo ruski rulet. Svaki put kad sedneš u kola prihvataš rizik da može nešto da ti se desi.
Jasno je ko je tu gore prosaoDa, vozac je jednom nogom u zatvoru i u grobuh, a pesak samo jednom nogom u grobuh
Jeni naravno.Šta čuješ ovde:
Da al šta ako te neko udari kolima a ti uprkos tome što ti je polomio rebro nađeš snagu da mu se isereš na haubuDa, vozac je jednom nogom u zatvoru i u grobuh, a pesak samo jednom nogom u grobuh
Da, a sada nabaždari svoju pažnju da čuješ LaurelJeni naravno.
Bila je neka brkata budallah Yanni koji je svirao klavir.
Na osnovu toga mi je kasnije bilo čudnnoh kada me Turki Fejsal informisao da yaani znači "znači" na arapskommh.
Traži ovu:teo ja da kupim tu njigu uđem u kljužaru i tražim fiziologiju creva
gleda ona u komp ono sve nešto iz medicine
kaže ko je pisao reko ne znam
i tako...
Pa da ili da te uopste ne povredi nego te samo malo potkaci i ti krenes da ga psujes on izadje iz kola ti moras da ga razbijes i eto zatvoraDa al šta ako te neko udari kolima a ti urpkos tome što ti je polomio rebro nađeš snagu da mu se isereš na haubu
Onda si i ti kao pešak jednom nogom u zatvoru
korice takve boje moju kuću videti nećeTraži ovu:
![]()