gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mi smo izlazili u grad u 11, izblejimo do 6 i onda se vratimo kolima kuciOnakkoh
Vozi mi se auto ali posle 23:00 nemam pravo pa ću morati da sačekam 06:00
A revolucionari ne znaju kako je na gajbi lepo dok ne otmu xixineki ne znaju kako je na gajbi lepo dok im ne otmu revolucionari
pa da meni to sad ko da drkam nevinA revolucionari ne znaju kako je na gajbi lepo dok ne otmu xixi

mićica
Već 2022. bi trebalo da dobijem dozvolu 24 časovnu.Da, mi smo izlazili u grad u 11, izblejimo do 6 i onda se vratimo kolima kuci
Ovo nije poziv na duel, nemoj sad dragicu da mi sibnes il tako nestomićica
pa slatkiš je, to kažemOvo nije poziv na duel, nemoj sad dragicu da mi sibnes il tako nesto![]()
Norm MekDonald se jednom Šegačijo, da je Joran Vandersloot umesto Natali Halovej zapravo ubio Natali Portman
Dai ti nestopa slatkiš je, to kažem
DunnoNorm MekDonald se jednom Šegačijo, da je Joran Vandersloot umesto Natali Halovej zapravo ubio Natali Portman
Ne znaš slučaj Jorana van der Sloota
NezainteressovanohKako ste

Dai ti nesto
Hoces li kao Bekam da odbijes porse kad ti ga ponude besplatno, zato sto vec imas 13 u garaziVeć 2022. bi trebalo da dobijem dozvolu 24 časovnu.
A onda... Novi vozni parkkh.
Kako pevaše kolege iz EU:
691, c'est visionnaire, c'est l'heure d'devenir millionnaire
Prends les prod en missionnaire, billionaire, au minimum millionnaire (cash)
Chicago comme Billionnaire, s-o Zuuk' Mayz', j'arrive en Billionaire
StohNezainteressovanoh![]()
Evo citam basNe znaš slučaj Jorana van der Sloota
Mislim da je još u ćuzi u Južnoj Čemerici
ona e meni vrTue bejzikara
Koji rep slušaš ovih dana, daj neke preporuke, slušam sve što preporučiš, imamo isti muzički ukus (6ix9ine)Već 2022. bi trebalo da dobijem dozvolu 24 časovnu.
A onda... Novi vozni parkkh.
Kako pevaše kolege iz EU:
691, c'est visionnaire, c'est l'heure d'devenir millionnaire
Prends les prod en missionnaire, billionaire, au minimum millionnaire (cash)
Chicago comme Billionnaire, s-o Zuuk' Mayz', j'arrive en Billionaire
Gledo sam neki intervju šnjome kad je bila dete i usro sam se kolkoe pametnahona e meni vr