Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.524
ei zivote
treneru bez licence
treneru bez licence
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji i meniHvalyyyy
Momy, brisni spojler
Mozda lea i adelKoja scena golotinje je na vas ostavila najjači utisak?
Onaj ples Jovane LukineKoja scena golotinje je na vas ostavila najjači utisak?
znao samMozda lea i adel
A tebi?znao sam![]()
nisu mi nešto simpatične lezbo scene (sry Ario) ali to beše baš erotičnoMozda lea i adel
To ne vazi, ti si me tako sanjao, nisam ja sebeAko ste sanjali da očekujete da se pretvorite u zombija jer sumnjate da ste zaraženi zombi virusom, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje na potencijalnu bolest i traži da proverite svoje zdravlje.
Harvi Kajtel je Srbin iz Zitoradje, ako nesto mogu da tvrdim sa 100% sigurnoscu...A mnogo mi se svidja ples Harvija Kajtela u haljinici u onom filmu sa Kejt Vinslet
Slazemo se oko drugog dela recenicenisu mi nešto simpatične lezbo scene (sry Ario) ali to beše baš erotično
Vidi mu se rac u otprilike 95% filmovaHarvi Kajtel je Srbin iz Zitoradje, ako nesto mogu da tvrdim sa 100% sigurnoscu...
Ali bukvalno, nekako ima taj vajb Bate ZivotinjeVidi mu se rac u otprilike 95% filmova
Ko te ujeo?ujela me za vrat..ali tada jos nije bila zombi
da li se to racuna?
šta ste zapeli za to Žitorađe, i moca ga spomenu sinoćHarvi Kajtel je Srbin iz Zitoradje, ako nesto mogu da tvrdim sa 100% sigurnoscu...
da..ali ti si mene ujelaTo ne vazi, ti si me tako sanjao, nisam ja sebe
Pa Ceca je odatle valjda, a ona je srpska maika, dakle to je svojevrsni centar autenticnog srbstvašta ste zapeli za to Žitorađe, i moca ga spomenu sinoć
Ne odgovori koja je tebi scena naj?šta ste zapeli za to Žitorađe, i moca ga spomenu sinoć
Ja???? Idi u crkvu, pomoli se bogu, kakve to gluposti sanjasda..ali ti si mene ujela