gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Oće neko tarot da mu izvlačim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nelaži ti si pametna i sve volu da pričaju s tobom,jer imaš whut da kažeš ne sediš za ekranom i ne čekaš sve one koji te odbacuju da bih ih smarala obesna što te odbacuju jel si dosadna.Zato mi je i žao što ćeš uskoro umreti aka otići pokurcu i što dju onda morati da se trudim da objasnim sebi da treba da me bude žao a ne da likujem kao eto joj ja osto a ona umrelaEvo ja
Ne lupetajNelaži ti si pametna i sve volu da pričaju s tobom,jer imaš whut da kažeš ne sediš za ekranom i ne čekaš sve one koji te odbacuju da bih ih smarala obesna što te odbacuju jel si dosadna.Zato mi je i žao što ćeš uskoro umreti aka otići pokurcu i što dju onda morati da se trudim da objasnim sebi da treba da me bude žao a ne da likujem kao eto joj ja osto a ona umrela
To mu je izvorni nalog a kasnije kad je porastao ga koristi kao svoj alter ego DesničaraJeste znali da Nosfi koristi prvi nalog kao parodični nalog Leonida Brežnjeva lol
Pazi, Snejk Lajvli je genij.Nelaži ti si pametna i sve volu da pričaju s tobom,jer imaš whut da kažeš ne sediš za ekranom i ne čekaš sve one koji te odbacuju da bih ih smarala obesna što te odbacuju jel si dosadna.Zato mi je i žao što ćeš uskoro umreti aka otići pokurcu i što dju onda morati da se trudim da objasnim sebi da treba da me bude žao a ne da likujem kao eto joj ja osto a ona umrela
NelupetajPazi, Snejk Lajvli je genij.
Tako da.
Moze meni
Izvinite, nisam videla, opet imam nekih problema sa Džefom Bezosom što me potkrada za pretplateOću i ja
Prikazivanje pajserskog sadržajaNelupetaj
Jedva te poznahPrikazivanje pajserskog sadržaja
Fak, vec sam ga izgovorio naglasHajde prvo Momčilo
Zamisli pitanje, skoncentriši se na njega a ja ću da izvučem kartu
Btw, rekla sam ti da ne radim divinaciju, tj ne predviđam kad ćeš da crkneš ili kada će Šišmi da pamprčiFak, vec sam ga izgovorio naglas![]()
Mislim da je ovo uvreda za obojicu,jer svi dobro znamo da je odgovor u oba slučaja - nikad,jer naravno da znam da su te dve stvari povezane i zato neću da famfrčim,samo da mi moj mali što duže požBtw, rekla sam ti da ne radim divinaciju, tj ne predviđam kad ćeš da crkneš ili kada će Šišmi da pamprči