B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nelaži ti si pametna i sve volu da pričaju s tobom,jer imaš whut da kažeš ne sediš za ekranom i ne čekaš sve one koji te odbacuju da bih ih smarala obesna što te odbacuju jel si dosadna.Zato mi je i žao što ćeš uskoro umreti aka otići pokurcu i što dju onda morati da se trudim da objasnim sebi da treba da me bude žao a ne da likujem kao eto joj ja osto a ona umrela

Nelaži ti si pametna i sve volu da pričaju s tobom,jer imaš whut da kažeš ne sediš za ekranom i ne čekaš sve one koji te odbacuju da bih ih smarala obesna što te odbacuju jel si dosadna.Zato mi je i žao što ćeš uskoro umreti aka otići pokurcu i što dju onda morati da se trudim da objasnim sebi da treba da me bude žao a ne da likujem kao eto joj ja osto a ona umrela
Ne lupetaj

Pazi, Snejk Lajvli je genij.

Tako da.

Lepo mi čovek kaže,daj da stavimo komarnik na taj prozor,to ti je još 30e pa si miran,a ja filozof još ga podhebavam kako je lopov kao i svi majstori i pitam ga da li on misli da ja nisam u stanju da to namestim,pa sam uzeo onu što se lepi,Gospod je ubio i mene i nju.Sada smišljam neku mašinu lomilicu,koja će da me pritisne dovoljno da mogu da popušimm sam sebi.Uješću se za ruku,majke mi.Tačno mi dodje da ga nazovem i izvinem mu se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back