Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Pa ja ne znam shta se bune kad su i 41. i 45. i 91. oni pobedili.Yopa:Neuporedivo.
Ali opet posteno od tebe. Kapa dole i cetvorka za trud.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja ne znam shta se bune kad su i 41. i 45. i 91. oni pobedili.Yopa:Neuporedivo.
Ali opet posteno od tebe. Kapa dole i cetvorka za trud.
Ja ipak mislim da vegasos nije od onih Hrvata sto misle da je to '41 bila pobeda.Derer:Pa ja ne znam shta se bune kad su i 41. i 45. i 91. oni pobedili.
....41..je pocetak sramote za sve časne Hrvate....91..sramota za sve časne Srbe....Yopa:Ja ipak mislim da vegasos nije od onih Hrvata sto misle da je to '41 bila pobeda.
Rekoh vec, neuporedivo.viva las vegasos:....41..je pocetak sramote za sve časne Hrvate....91..sramota za sve časne Srbe....
...OK....slazem se..samo ce nevini da stradaju...Yopa:Rekoh vec, neuporedivo.
Al' daj da ne ulazimo u te diskusije, nastace pichvajz na temi...
...oooo pa dobar ti tek..dobro ti vece....svako dobro tebi i tvojoj obitelji.....ljuta_mamba:cao drugari,evo se i ja najedoh,naspavah,odmorih,zezah sa decom pa rekoh,vec je krajnje vreme da se javim na sluzbu u ovu virtuelnu jedinicu
cuo sam neku pricu dok sam bio tamo o ovcari,mada sam licno bio zapadnije,cuo sam ovakvu teoriju
predao ase posle pada vukovara poprilican broj hrvata...mislim,nije to sad neki wow broj,ali ni branitelja nije bilo nesto mnogo...tek se posle saznalo......elem,idu oni tako u koloni,skupljaju ih i gomilaju na jednom mestu,mozda je tu bilo oko 1000 ljudi,naprimer...lupam za brojeve....e sad,dolazi komandant teritorijalaca zvani kameni ili ledeni...neznam tacno,i kaze tom oficiru predpostavljenom za brigu o zarobljenicima....cuj,ja cu da odaberem ovde one koji "su za mene"
sta je to znacilo...znamo ja i viva...prevedeno za vas decu ...posto su i ti branitelji dobrim delom bili mestani....a i teritorijalci,znali su se oni dobro od ranije,i znalo se opet kazem navodno,ko je okrvavio ruke,ko je sta radio,i danas se zna medj ljudima tu....elem,on je probrao i odveo ih negde u nepoznatom...oni su valjda to uradili i neki dobrovoljci...citaj vrlo cudni likovi...koje nebih voleo da imam u komsiluku blizu dece......a isplivali su iz kanalizacije zahvaljujuci ratu......e to sam ja cuo...neznam jeli to istina,ali urbanih legendi ovih zadnjih ratova ima mnogo
elem...dalje ti koji su preziveli...otisli su u zatvore u srbiu...u nisu su sluzili mislim.....i verujte mi,da bih ja na njihovom mestu radije izabrao ovcaru,neko boravak u srpskom vojnom zatvoru.....oni koji znaju sta pricam,i koji poznaju neke koji su se "vratili" znaju sta pricam..
ilkebgd:na ovcari su ubijeni teroristi, pobunjenici,pripadnici hrvatskih paravojnih snaga, ljudi koji su vrsili zlocine, ubijali, pljackali, maltretirali, ubijali lokalno srpsko stanovnistvo, a onda utrcali u vukovarsku bolnicu, skinuli uniforme i pravili se da su neduzni civili...
naravno, zlocin je streljati zarobljenike bez sudjenja, makar oni bili i ratni zlocinci, pobunjenici i teroristi...i odgovorne treba kazniti. ali je smesno sto se o njima u hrvatskoj prica kao da su neduzni civili...
Derer:Pa ja ne znam shta se bune kad su i 41. i 45. i 91. oni pobedili.