Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Много сте лоши ђаци...
Чедоморка....
de ovo iskopa..
na zadati temu:
kad ljudi misle i pricaju o tebi, oni se uglavnom sete one tvje osobine koja je dominantna.
tako da ako ih ubedis da si luda, i opasna, ili npr okacis sliku sa puskom, nikom nece pasti na pamet da si "raspustaljka"..
reci ma pusti onu, ona je luda, s njom se nije zahebavati![]()
Svetu se ne može ugoditi, osim ako ti nije gušt da (kao u onoj basni) nosiš magare na leđima.Godinama sam razvedena.Stalno se susrecem sa raznoraznim komentarima i uvredama na tu temu.
Moglo bi se reci da mi je razvod upropastio citav zivot na mnogim poljima upravo zbog raznih predrasuda okoline.Godinama trpim razne uvrede na racun razvedenih zena.
Danas sam bas od koleginice na poslu (ogradila se rekavsi da nije nista licno) cula "anegdotu" nekog njenog prijatelja o zajednickoj prijateljici koja ima " onu bolest zvanu raspustaljka". Pogodilo me jeste, iako se ogradila. Pa, udate, razvedene i devojke, sta mislite kako reagovati u takvim situacijama?![]()
Da, znam da ljudima sve smeta, ali udate zene su , objektivno gledano, zasticene, bez obzira sto veliki broj brakova lici na horor-film, i ne znam zasto imaju potrebu da tu svoju "prednost" istaknu na veoma grub nacin.Ja sam dozivljavala svasta- jedna udata koleginica mi je pre par godina rekla da je zena koja je razvedena -glupa, u smislu da nije dovoljno inteligentna da zadrzi muza, pa ja ispadoh i glupaca, a sada, eto imam i "tu bolest zvanu raspustaljka"...
Predlazem sintagmu SRECNO RAZVEDENAkao "lek".
Upotrebi je nekoliko puta dnevno,bash u drustvu ljudi koji
su u "srecnom braku" :?Efekat nece izostati :wink:
dosta sam razmisljala o ovomede ovo iskopa..
na zadati temu:
kad ljudi misle i pricaju o tebi, oni se uglavnom sete one tvje osobine koja je dominantna.
tako da ako ih ubedis da si luda, i opasna, ili npr okacis sliku sa puskom, nikom nece pasti na pamet da si "raspustaljka"..
reci ma pusti onu, ona je luda, s njom se nije zahebavati![]()
Godinama sam razvedena.Stalno se susrecem sa raznoraznim komentarima i uvredama na tu temu.
Moglo bi se reci da mi je razvod upropastio citav zivot na mnogim poljima upravo zbog raznih predrasuda okoline.Godinama trpim razne uvrede na racun razvedenih zena.
Danas sam bas od koleginice na poslu (ogradila se rekavsi da nije nista licno) cula "anegdotu" nekog njenog prijatelja o zajednickoj prijateljici koja ima " onu bolest zvanu raspustaljka". Pogodilo me jeste, iako se ogradila. Pa, udate, razvedene i devojke, sta mislite kako reagovati u takvim situacijama?![]()
Godinama sam razvedena.Stalno se susrecem sa raznoraznim komentarima i uvredama na tu temu.
Ih bre. Kakva raspustaljka, vesela raspustenica![]()
U zivotu se bolje nisam zabavljala nego neposredno posle razvoda...ko kuce s lanca![]()
sine, dođe mi sad da se udem da bi mogla da se razvedem
sine, dođe mi sad da se udem da bi mogla da se razvedem
Ja sam raspuštenica ukupno 4 dana(mislim na rešenje o razvodu, ne računam faktički period odvojenosti).
I mogu vam reći da mi je taj epitet urnebesan...
Mislim, baš me briga kako će ko da me zove, boli me sad uvo, slobodna sam i mogu da letim gde hoću i da radim šta hoću... bez pritiska i tenzije.
Svoj sam čovek.
Ta činjenica me toliko oduševljava da me BAŠ briga kako će ko da me nazove.
Већ 10 дана си распуштаљка.
Зла реч, баш..
Da, i dalje mi je super.
Ja sam raspuštenica ukupno 4 dana(mislim na rešenje o razvodu, ne računam faktički period odvojenosti).
I mogu vam reći da mi je taj epitet urnebesan...
Mislim, baš me briga kako će ko da me zove, boli me sad uvo, slobodna sam i mogu da letim gde hoću i da radim šta hoću... bez pritiska i tenzije.
Svoj sam čovek.
Ta činjenica me toliko oduševljava da me BAŠ briga kako će ko da me nazove.