dejina811
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
ali kako sakriti od javnosti da je potopljen nosac aviona od 70000+ tona... i kusur aviona sa nekoliko hiljada ljudi... da krenemo zdravom logikom nije da ih ameri imaju 200, pa kad jedan fali nikom nista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali kako sakriti od javnosti da je potopljen nosac aviona od 70000+ tona... i kusur aviona sa nekoliko hiljada ljudi... da krenemo zdravom logikom nije da ih ameri imaju 200, pa kad jedan fali nikom nista!
ne mislis valjda da smo i ona dva aviona sto su pala stvarno mi oborili?..."
Швабову: Питао сам да ли нешто знаш, не колико си мудар.
dejina811: "ne znam sto si mene citirao... al` ajd... "
Хтео сам да ти кажем две ствари, "поставку" математичке вероватноће да је нпр:
добити на лоту седмицу = 1 према (нпр)20.000.000, али да онај ко добије...
И да против ствари које су се десиле, невреди "резоновати".
Нешто слично као и када Хришћани исповедају Васкрсење, јер џаба све мудровање
када се оно десило!
Ово се наравно не односи на то дал смо потопили саратогу, ја то исто желим да
докучим. А ако се то десило, буди сигуран да је то сакривено. Како? Лако!
Ајд глуп пример:
Енглези су преко 100 година крили да је у "викторијанској епохи" острво погодио
разоран земљотрес, који је откинуо масу градова (па и лондон)!!!
Ако се питаш што сам те цитирао са припадником групе: Бее.. Бееее Бееее..92,
извини, хтео сам да писмо буде краће, са разлогом се љутиш!
Поздрав!
zato sto te znam od pre.... i bas zato sto ti je post bio prvi, a odma si poceo bez citanja istog , da vredjas, i lupetas! dakle ti si samo iskompleksiran, verovatno i neostvaren. Sve sto ja kazem je lako proveriti, nesto malo teze, tako da , uzmi neku moju recenicu , i onda je citiraj, i onda reci '' ovo je laz, ili ovo nije istina'' pa da pricamo o tome, ali ovako da lupetas , ili kako su to neki nazvali da TROLISES , to je ono kada se 5,6 gretardiranih idiota skupi, pa onda se dogovore da ko god da ih napravi glupim, da ga svi vredjaju, itd!
a moja dozvola ti ne treba, ali , samo molim te citiraj moje'' gluposti'' pa da pricamo o njima, a ne da lupetas i vredjas, jer si kompleksas! ja da pisem sa kompa, ne bi nikad poruku napisao, a ti si ih napisao 4 000 , sa samo jednim nikom , sto znaci da svo svoje vreme trosis, na ovaj forum :-) neciji zivoti su stvarno tuzni!!! komentarisi moje postove slobodno, ali nemoj mene, najlakse je reci da neko lupa, ali je to tesko dokazati , kao sto ja dokazem da vi lupetate!
Da li neko moze da mi odgovori koliko je aviona sruseno za vreme bombardovanja 1999 godine, i gde se nalaze ostaci tih aviona?
Ја сам син подофицира 5. батаљона војне полиције. Отац ми је пре него што су га послали на Кошаре у априлу, био на бар 10 различитих места у Србији обезбеђујући олупине авиона између осталог и оне ф-117 у Буђановцима (имам пар делова у селу). Ја сам тад био у селу (западна Србија) и готово сваки дан сам виђао прелете авиона. Једног дана сам и видео запаљени Ф-15 како полако губећи висину иде ка Босни. Касније сам сазнао да се тај авион срушио мало преко Дрине. Сад, што се тиче оборених летелица (авиони и хеликоптери), лично сам држао листу оборених авиона и хеликоптера (отац ми донео) за које су пронађени остаци и евидентирани од Војске Југославије. Било их је близу 70, 20-так хеликоптера, остало авиони. То је пронађено на нашој територији, колико их је само пало у околне земље? За Б-2, било је говоркања, питао сам ћалета и он није сигуран. Али сигуран сам да смо оборили 5 ф-177, 4 потврђено, 1 не. 2 су пала на нашу територију, 1 у Босну (негде код Бијељине), 1 у БЈРМ (негде око Скопља). То су подаци Војске Југославије намењени Генералштабу. +
онај ф-117 што је слетео у Загреб без крила и једног мотора, па су га расходовали. И остало ми је у сећању да смо оборили бар 200 и нешто крстарећих ракета.
i enterprajz smo oborili...mozemo ovde da drvimo do sutra ja nisam video dokaze....rado cu da priznam svaki oboren avion i da proslavim njegovo obaranje,ali dajte dokaze o kojima pricate.....imamo dokaza za 2 ostalo je dosije X i "istina je negde tamo"
i zasto sve to nije objavljeno?
pa koja bi to propaganda bila!
Где си ти тад био? Објављено је да смо оборили преко 200 авиона, то ти је пропаганда. Иначе, Слоба је тврдио да смо оборили 8 ф-117 и оштетили још ко зна колико...
da
sigurno je bez krila i bez jednog motora sleteo.......
koliko ja znam, takvi avioni obicno padaju ko cigle.....
vidis to nisam video hehe bez krila i motora ladno !!!jos i prkosi zakonima fizike
kakmo mislis nije bitno da li ima krila??znas ti kako avion leti???vidim da ne znas
mojne te izvestaje i ja sam gledao RTS...daj lepo komad avona i sve je objasnjeno
a kako bez manevarskih sposobnosti mislis da moze avion da se prizemlji??
Како ракета лети? ф-117 има врло аеродинамичан облик, па би му губитак тих продужетака односно ``крила``, имао утицаја једино на маневарске способности авиона, као и на губитак смањења радарског одраза.
Bez namere da te uvredim, ovo je prilicno laicka izjava. Sta podrazumevas pod "aerodinamickim oblikom"...???...ako milsis na visok uzgon uz mali otpor (da ne kazem dobar odnos Cz/Cx) mislim da F-117 nije bas briljantan po tom pitanju.
Nije jasno na kakve "produzetke" mislis.
Није битно, то сам ја назвао крилима и сада се цела тема спамује због тога...