B-2 poljubio zemlju

• Začetnik teme Začetnik teme AAPL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ali kako sakriti od javnosti da je potopljen nosac aviona od 70000+ tona... i kusur aviona sa nekoliko hiljada ljudi... da krenemo zdravom logikom nije da ih ameri imaju 200, pa kad jedan fali nikom nista!

A, nemoj tako....secas se da je VJ imala oformljenu svemocnu "Grupu 69"...oni su mogli sve da sakriju...:)

Evo pogleda na Saratogu i Forrestal iz satelita:

Дејина811: Кад се деси нешто "чудно", здрав разум невреди много.

Швабову: Питао сам да ли нешто знаш, не колико си мудар.

Текс707: Цене млека и млечних производа у Сврљигу:
- Бели говеђи сир 220 дин/кг
- Овчињи полумасни 250 дин/кг
- Козји (Стара планина) 280 дин/кг
- Кајмак стари 400 дин/кг (попуст за пилоте Б2 и особље конзулата УСА +120%)
...

Поздрав!

dejina811: "ne znam sto si mene citirao... al` ajd... "
Хтео сам да ти кажем две ствари, "поставку" математичке вероватноће да је нпр:
добити на лоту седмицу = 1 према (нпр)20.000.000, али да онај ко добије...
И да против ствари које су се десиле, невреди "резоновати".
Нешто слично као и када Хришћани исповедају Васкрсење, јер џаба све мудровање
када се оно десило!
Ово се наравно не односи на то дал смо потопили саратогу, ја то исто желим да
докучим. А ако се то десило, буди сигуран да је то сакривено. Како? Лако!
Ајд глуп пример:
Енглези су преко 100 година крили да је у "викторијанској епохи" острво погодио
разоран земљотрес, који је откинуо масу градова (па и лондон)!!!

Ако се питаш што сам те цитирао са припадником групе: Бее.. Бееее Бееее..92,
извини, хтео сам да писмо буде краће, са разлогом се љутиш!

Поздрав!

dejina811: "ne znam sto si mene citirao... al` ajd... "
Хтео сам да ти кажем две ствари, "поставку" математичке вероватноће да је нпр:
добити на лоту седмицу = 1 према (нпр)20.000.000, али да онај ко добије...
И да против ствари које су се десиле, невреди "резоновати".
Нешто слично као и када Хришћани исповедају Васкрсење, јер џаба све мудровање
када се оно десило!
Ово се наравно не односи на то дал смо потопили саратогу, ја то исто желим да
докучим. А ако се то десило, буди сигуран да је то сакривено. Како? Лако!
Ајд глуп пример:
Енглези су преко 100 година крили да је у "викторијанској епохи" острво погодио
разоран земљотрес, који је откинуо масу градова (па и лондон)!!!

Ако се питаш што сам те цитирао са припадником групе: Бее.. Бееее Бееее..92,
извини, хтео сам да писмо буде краће, са разлогом се љутиш!

Поздрав!

wow... nije tebi lako, al` ajd... svako dobro u svakom slucaju!

zato sto te znam od pre.... i bas zato sto ti je post bio prvi, a odma si poceo bez citanja istog , da vredjas, i lupetas! dakle ti si samo iskompleksiran, verovatno i neostvaren. Sve sto ja kazem je lako proveriti, nesto malo teze, tako da , uzmi neku moju recenicu , i onda je citiraj, i onda reci '' ovo je laz, ili ovo nije istina'' pa da pricamo o tome, ali ovako da lupetas , ili kako su to neki nazvali da TROLISES , to je ono kada se 5,6 gretardiranih idiota skupi, pa onda se dogovore da ko god da ih napravi glupim, da ga svi vredjaju, itd!

a moja dozvola ti ne treba, ali , samo molim te citiraj moje'' gluposti'' pa da pricamo o njima, a ne da lupetas i vredjas, jer si kompleksas! ja da pisem sa kompa, ne bi nikad poruku napisao, a ti si ih napisao 4 000 , sa samo jednim nikom , sto znaci da svo svoje vreme trosis, na ovaj forum :-) neciji zivoti su stvarno tuzni!!! komentarisi moje postove slobodno, ali nemoj mene, najlakse je reci da neko lupa, ali je to tesko dokazati , kao sto ja dokazem da vi lupetate!

Imam 4k postova u dve godine i ispade da je ovaj forum ceo moj zivot.... :lol: :lol: :lol: Pa dovoljno je bilo samo ono tvoje proseravanje oko sasije tigra, kad su te bukvalno svi uverili dfa lupetas sam si ti tvrdio kako svi oni grese, a ti prepametni, premudri, PREOSTVARENI :lol: :lol: :lol: u pravu.... sa tobom ne treba diskutovati..... uopste o bilo cemu.... gori si od lika sa politike koji tvrdi da ima tri firme u delaveru.... a mozda si to ti.... :lol: ne bi me cudilo :lol:

Поздрав,
Сада сам уграбио времена да ово "детаљно" прочитам:
Линк: http://forum.krstarica.com/threads/48322

Pobunjenik:
"...
Наиме, 9 маја 1999 године нападнут је амерички носач авиона “Теодор Рузвелт”. Осам авиона Орао извршило је “камиказа” напад на овај носач авиона, користећи један недостатак његове електронске заштите. Наиме, компјутерски софтвер носача авиона, који “препознаје” све прилазеће моделе авиона, елиминише све летилице које лете спорије од 200 км на час, пошто таквих нема у употреби у ваздухопловству НАТО пакта или Русије. Наши авиони, са извученим стајним траповима летећи испод те брзине успели су да прођу прву линију електронске контроле а када су пришли, за носач авиона било је касно. По овој информацији “Теодор Рузвелт” је добио више директних погодака на узлетно-слетну писту и у труп. После напада био је толико оштећен да је остао да плута поред италијанске обале. Херојски Орлови су се жртвовали у овој акцији, а да се нешто озбиљно десило било је јасно када је на комуникације између бродова стављена забрана, па је у етру владао апсолутни мук у току 48 часова. Носач авиона је повучен са бојишта и три године је провео на ремонту у САД-у и тек недавно је о њему почело поново да се говори када је послат у рат против Ирака.
...
Милан Видојевић
"
Раније сам само "прелетео" цео овај мејл, из првог дела писма који овде нисам
цело пренео је јасно да је цитиран руски обавештајни извор, који је до у детаље
тачан. Тај извештај је такође и екстра обиман, па нисам запазио ово о Теодору
Рузвелту, ил тога није било.

Свеједно мој коментар би био да батаљујем размршавање Гордијевог чвора јер:
1. Овде пазите Руси НЕ ТВРДЕ наводе, док су за остало наводи "потврђени".
Уосталом и сам могу да посведочим истинитост неких од тих навода.
Да напоменем само да су носаче раније пратили руски бродови, и да су им амери
по некад и бежали, али да то одавно руси више нераде (шта мислите зашто?)
2. Бар је "мени" јасно зашто је један део извештаја 95% вер. лажан (опис напада).
Јер по "мени" наш напад није могао да преживи никакав носач авиона, а Русе
то више и не занима много да "чачкају", (знају шта им треба). Зато ово о
маверик орао самоубицама је по мени ад акта...
3. Мој извор из италије (масон) може као и цела италијанска "Саратога" прича са
све описима на нету (Египат, итд...) да буде лажни мамац и обрнуто без обзира
да ли то бацили амери, а за "Теодора" нпр. руси. Или, је то спремљена верзија.
4. Од тада је прошло 9 година и сви трагови о несталом броду, могу бити веома
добро сакривени. Сада би то требало да покуша да утврди неко ко се у уса
носаче авиона детаљно разуме, а тај никако нисам.
5. итд..., итд...
Могао бих на основу свега да тврдим следеће:
- Да се тада нешто "крупно" десило (наш напад и више него опасан, узбуна у италији,
цинизам жабара...).
- Да је вероватно откинут неки носач, или већи брод (нпр фрегата).
- Да је готово немогуће да слободан стрелац утврди факта (ово нарочито Швабову).

Поздрав свима!

Da li neko moze da mi odgovori koliko je aviona sruseno za vreme bombardovanja 1999 godine, i gde se nalaze ostaci tih aviona?

Ја сам син подофицира 5. батаљона војне полиције. Отац ми је пре него што су га послали на Кошаре у априлу, био на бар 10 различитих места у Србији обезбеђујући олупине авиона између осталог и оне ф-117 у Буђановцима (имам пар делова у селу). Ја сам тад био у селу (западна Србија) и готово сваки дан сам виђао прелете авиона. Једног дана сам и видео запаљени Ф-15 како полако губећи висину иде ка Босни. Касније сам сазнао да се тај авион срушио мало преко Дрине. Сад, што се тиче оборених летелица (авиони и хеликоптери), лично сам држао листу оборених авиона и хеликоптера (отац ми донео) за које су пронађени остаци и евидентирани од Војске Југославије. Било их је близу 70, 20-так хеликоптера, остало авиони. То је пронађено на нашој територији, колико их је само пало у околне земље? За Б-2, било је говоркања, питао сам ћалета и он није сигуран. Али сигуран сам да смо оборили 5 ф-177, 4 потврђено, 1 не. 2 су пала на нашу територију, 1 у Босну (негде код Бијељине), 1 у БЈРМ (негде око Скопља). То су подаци Војске Југославије намењени Генералштабу. + онај ф-117 што је слетео у Загреб без крила и једног мотора, па су га расходовали. И остало ми је у сећању да смо оборили бар 200 и нешто крстарећих ракета.

Поздрав!!!

i enterprajz smo oborili...mozemo ovde da drvimo do sutra ja nisam video dokaze....rado cu da priznam svaki oboren avion i da proslavim njegovo obaranje,ali dajte dokaze o kojima pricate.....imamo dokaza za 2 ostalo je dosije X i "istina je negde tamo"

Ја сам син подофицира 5. батаљона војне полиције. Отац ми је пре него што су га послали на Кошаре у априлу, био на бар 10 различитих места у Србији обезбеђујући олупине авиона између осталог и оне ф-117 у Буђановцима (имам пар делова у селу). Ја сам тад био у селу (западна Србија) и готово сваки дан сам виђао прелете авиона. Једног дана сам и видео запаљени Ф-15 како полако губећи висину иде ка Босни. Касније сам сазнао да се тај авион срушио мало преко Дрине. Сад, што се тиче оборених летелица (авиони и хеликоптери), лично сам држао листу оборених авиона и хеликоптера (отац ми донео) за које су пронађени остаци и евидентирани од Војске Југославије. Било их је близу 70, 20-так хеликоптера, остало авиони. То је пронађено на нашој територији, колико их је само пало у околне земље? За Б-2, било је говоркања, питао сам ћалета и он није сигуран. Али сигуран сам да смо оборили 5 ф-177, 4 потврђено, 1 не. 2 су пала на нашу територију, 1 у Босну (негде код Бијељине), 1 у БЈРМ (негде око Скопља). То су подаци Војске Југославије намењени Генералштабу. +

i zasto sve to nije objavljeno?
pa koja bi to propaganda bila!

онај ф-117 што је слетео у Загреб без крила и једног мотора, па су га расходовали. И остало ми је у сећању да смо оборили бар 200 и нешто крстарећих ракета.

da
sigurno je bez krila i bez jednog motora sleteo.......
koliko ja znam, takvi avioni obicno padaju ko cigle.....

Da sumiramo...oboreno je barem 70 aviona (verovatno mnogo vise), unisteno mnogo helikoptera, nesto u vazduhu i jos vise na zemlji, RPV-ove i krstarece rakete koje su bile oborene nemoguce je prebrojati, potopljeno par nosaca aviona (i ko-zna-koliko "sitnurije" od brodova oko njih), kopnene trupe NATO su bile malobrojne sa mizernom mehanizacijom u okolnim zemljama, pretrnule od straha da slucajno ne dodje naredjenje za kopnenu intervenciju. NATO-u su naneti gubici kakve nije imao od osnivanja do danas. Sa druge strane, Milosevic nije izgubio ni jedan tenk, ni jedan kamion, mozda par haubica 105mm (nepotvrdjeno).

Ocigledno je da je Milosevic dobio taj rat i to posle samo 80-ak dana...i posle toga potpisao kapitulaciju (kumanovski sporazum). Cudan neki covek...

i enterprajz smo oborili...mozemo ovde da drvimo do sutra ja nisam video dokaze....rado cu da priznam svaki oboren avion i da proslavim njegovo obaranje,ali dajte dokaze o kojima pricate.....imamo dokaza za 2 ostalo je dosije X i "istina je negde tamo"

Па не могу баш да објавим извештај команде РВ и ПВО од пре 9 година:rolleyes:

i zasto sve to nije objavljeno?
pa koja bi to propaganda bila!

Где си ти тад био? Објављено је да смо оборили преко 200 авиона, то ти је пропаганда. Иначе, Слоба је тврдио да смо оборили 8 ф-117 и оштетили још ко зна колико...

da
sigurno je bez krila i bez jednog motora sleteo.......
koliko ja znam, takvi avioni obicno padaju ko cigle.....

vidis to nisam video hehe bez krila i motora ladno !!!jos i prkosi zakonima fizike

То је стелт авион, кажем крило јер личи на крило, то служи чисто због оног смањеног радарског одраза, па није битно да ли има оба крила или ниједно. ф-117 има 2 мотора, какво је то онда пркошење законима физике? Уосталом, снимак су тад емитовали ХРТ и РТС, ко ти крив што ниси гледао.

kakmo mislis nije bitno da li ima krila??znas ti kako avion leti???vidim da ne znas

mojne te izvestaje i ja sam gledao RTS...daj lepo komad avona i sve je objasnjeno

Како ракета лети? ф-117 има врло аеродинамичан облик, па би му губитак тих продужетака односно ``крила``, имао утицаја једино на маневарске способности авиона, као и на губитак смањења радарског одраза.

Како ракета лети? ф-117 има врло аеродинамичан облик, па би му губитак тих продужетака односно ``крила``, имао утицаја једино на маневарске способности авиона, као и на губитак смањења радарског одраза.

Bez namere da te uvredim, ovo je prilicno laicka izjava. Sta podrazumevas pod "aerodinamickim oblikom"...???...ako milsis na visok uzgon uz mali otpor (da ne kazem dobar odnos Cz/Cx) mislim da F-117 nije bas briljantan po tom pitanju.

Nije jasno na kakve "produzetke" mislis.

Bez namere da te uvredim, ovo je prilicno laicka izjava. Sta podrazumevas pod "aerodinamickim oblikom"...???...ako milsis na visok uzgon uz mali otpor (da ne kazem dobar odnos Cz/Cx) mislim da F-117 nije bas briljantan po tom pitanju.

Nije jasno na kakve "produzetke" mislis.

Није битно, то сам ја назвао крилима и сада се цела тема спамује због тога...

ma kakve bre price ti pricas nema krilo pa se nakrivio pa taj avion leti na kompjuterima,nista drugo ga ne drzi u vazduhu i neverujem da su predvideli mogucnost leta bez jednog krila hehehehe......al ga je lik natrimovao svaka mu cast hehehehehe......nije to F-15 :)))

Back