Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Џабе им ограда кад имају милион шиптара у држави, могућност за терористичку акцију у таквим условима увек постоји.

tačno to...pogotovo što šiptari imaju simpatije prema migrantima

da...znam...migrante na kosovo :sijalica:

Не, мигранте у албанију, тамо је одавно хаос и мир је само привид, још откад су опљачкали војна складишта и однели оружје и опрему по кућама

Visoku ogradu treba podići oko svih muslimana koji su napadali i ubijali, pa za 100 godina videti kome od njih spustiti ogradu na pola, a kome ostaviti još 100 godina. I tako sve dok ne dokažu da su evoluirali u razumna bića sposobna da ne nose eksplozivne pojase.

Poslednja izmena od moderatora:
Da, i sto je najgore ni ograde im nece pomoci.

- - - - - - - - - -

Izbeglice ce ulaziti i pored ograde i zice. Ako krenu da ih ubijaju ceo svet ce ustati protiv Evrope.

Jedno od resenja da svet okrenu ka sebi je izrezirati napade. Stari i oprobani scenario.
Оће у коорцу ко и у Мађарску што улазе.
Провуку се исечени ко репица и онда следи пендречење с ломљењем костију и померањем унутрашњих органа.
Брат Орбан зна како с козоебима.
Него Кемале јес удомио једну многочлану сиријску породицу, или ћеш лицемерно дробити ко и све време до сада?

Izbeglice ce ulaziti i pored ograde i zice. Ako krenu da ih ubijaju ceo svet ce ustati protiv Evrope.

Jedno od resenja da svet okrenu ka sebi je izrezirati napade. Stari i oprobani scenario.
Ovi su našli nešto mnogo bolje. Podvalili izbeglicama spori internet i ovi se iznervirali i počeli da se opasuju eksplozivom. :kafa:

Nego, danas sam dobio informaciju a vidim da neki i pisu na drugim forumima da se u kampu u Slav.Brodu odvajaju ljudi koji nisu iz ratom zahvacenih prostora, i da ce se slati za Srbiju..a evo sad sam nasao i ovo u medijima, izgleda da su to i Slovenci poceli...

Evo sta kaze Stefanovic

"Slovenija je prestala da prima migrante koji nisu iz Sirije i Avganistana, koji se smatraju ratom zahvaćenim područjima. Od pre nekoliko sati ih šalju nazad u Hrvatsku i pitanje je kada će Hrvatska prestati da ih prima iz Srbije, ali videćemo šta će se desiti jer još nemamo brojeve. Jedino nije jasno kako ćete razlikovati da neko nije iz Sirije ako kaže da jeste i govori arapskim", rekao je ministar.

Istakao je da je za Srbiju važno da ne bude kolateralna šteta svega što se dešava.

ZATVARANJE GRANICA Stefanović: Ne želimo da budemo kolateralna šteta

- - - - - - - - - -

Nego...

NJEMAČKA: Pro-imigrantska skupina ispričala se nakon što su „počasni gosti“ napastovali žene na njihovoj zabavi

https://hrvatskamigranti2015.wordpr...ni-gosti-napastovali-zene-na-njihovoj-zabavi/
Ја ово тврдим од почетка, једноставно то је неминовност позната сваком ко је посетио градове западне Европе и има неког познаника, или родбину тамо..
Козоеби нису за Европу.
Ишутирати их назад, а коме су драги и мили нека иде с њима.

Od veceras u Srbiju ne moze da udje niko od izbeglica ko nije iz Sirije ,Iraka ili Afganistana, Svi drugi su vraceni u Makedoniju tj nije im dozvoljen prolazu Srbiju. Sa prelaza Tabanovce AL Jazeera. Koordinirana akcija sa Slovenijom i Hrvatskom. Vucko promenio pricu.

„Kako ovaj izgleda?“, zgražava se jedna devojka u centru Drezdena. „Taj u meni izaziva strah.“ Ispred nje hoda muškarac kratko ošišane kose s crnom zastavom. U desnom gornjem uglu zastave belim slovima, napisano starim nemačkim pismom, stoji: Sächsische Schweiz (Saksonska Švajcarska). On ide na protestno okupljanje antiislamskog pokreta Pegide koje se održava svakog ponedeljka. Prošle sedmice okupilo se približno 9.000 ljudi – opet više nego nedelju dana ranije.

Neonacisti koje je moguće prepoznati na prvi pogled čine manjinu, no njih bez komentara u svom krugu prihvataju ostali demonstranti, takozvani zabrinuti građani.

„Mi ne želimo azilantske svinje“, viču pojedinci iz Pegidine kolone i dovikuju „lenji ološ“ malobrojnim protivdemonstrantima s pištaljkama. Raspoloženje je na marševima u Drezdenu sve agresivnije.

Na Pegidinim marševima učestvuju upravo takvi ljudi, ali i pojedinci koji dižu desnu ruku na nacistički pozdrav, kao što se moglo videti i prošlog ponedeljka. Inače, crna zastava, omiljena je baš kod ekstremne desnice.

logo.gif

http://www.mein-saechsische-schweiz-urlaub.com/

E sad, pre migrantske krize, vecina sveta se zgrazala nad budalama kao ovi iz Nemacke, koji sire rasnu i versku netrepljivost, sta je i normalno, mnogi ovde na forumu su recimo kad nekoga zele optuziti za rasizam, slali ga na forum te tematike, Stomfront forum, a sada se sve iskrivilo, sada se ti ljudi podrzavaju i u ovom slucaju se siri Islamofobija.

Treba razlikovati dve skupine ljudi, prva su oni koji se opravdano boje ove migrantske krize (da sad ne ulazimo u to, svima je jasno zasto i koji su potencijalni rizici) i ne zele da ti ljudi dolaze, jer se boje, Pariz je samo pojacao te strahove, i tu je sve u redu, ipak se radi o sigurnosti kako pojedinca tako i neke zajednice, ja ovo ne bi nazvao Islamofobijom, mozda u nekim slucajevima (kao kod kolege wizarda) nehoticnom, ali nije iz zle namere (mada ne znaci da je manje opasnija), ali postoji i ona druga skupina ljudi, kao ova na Pegidinim marsevima, oni su oduvek Islamofobni i mrze druge rase i vere, ne rade to zbog straha vec iz nakaradnih uverenja, to su ljudi neonacisticke ideologije, bolesni ljudi koji bi zatukli nekog druge rase jer ih mrze.

Dobro pazite koga i sta podrzavate i u koju skupinu ljudi cete se svrstati.

Niko me ne moze uveriti da je u redu pretuci trudnu Somalijku (samo jedan blazi primer) samo zato jer je druge rase i vere

„Kako ovaj izgleda?“, zgražava se jedna devojka u centru Drezdena. „Taj u meni izaziva strah.“ Ispred nje hoda muškarac kratko ošišane kose s crnom zastavom. U desnom gornjem uglu zastave belim slovima, napisano starim nemačkim pismom, stoji: Sächsische Schweiz (Saksonska Švajcarska). On ide na protestno okupljanje antiislamskog pokreta Pegide koje se održava svakog ponedeljka. Prošle sedmice okupilo se približno 9.000 ljudi – opet više nego nedelju dana ranije.

Neonacisti koje je moguće prepoznati na prvi pogled čine manjinu, no njih bez komentara u svom krugu prihvataju ostali demonstranti, takozvani zabrinuti građani.

„Mi ne želimo azilantske svinje“, viču pojedinci iz Pegidine kolone i dovikuju „lenji ološ“ malobrojnim protivdemonstrantima s pištaljkama. Raspoloženje je na marševima u Drezdenu sve agresivnije.

Na Pegidinim marševima učestvuju upravo takvi ljudi, ali i pojedinci koji dižu desnu ruku na nacistički pozdrav, kao što se moglo videti i prošlog ponedeljka. Inače, crna zastava, omiljena je baš kod ekstremne desnice.
Није ни чудо што се одушевљаваш секташима кад си и сам члан вегунистичке секте.
Ти си регистрован и неко из службе ће се већ побринути.
Полудели либтранди су изазвали ове покоље, а тек ће их бити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back