Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šo ćemo s otiscima prstiju?

Svima je jasno da je veliki dio tih putovnica krivotvoren, makar EU ima toliko "dobar" sistem da im putovnice uopće ne trebaju. Oni ih vade samo zato da ih se ne deportira pošto su šatro sirijci.
Банда.
Треба то све вратити назад док ИСИС буде почишћен.
Брат Орбан је далеко најинтелигентнији, ови остали западни политиканти су обични мандрили... добро сад Јункер је још и алкохоличар.

Банда.
Брат Орбан је далеко најинтелигентнији, ови остали западни политиканти су обични мандрили... добро сад Јункер је још и алкохоличар.

Ne treba ih nikada pustiti u tolikom broju u Evropu.

Ne treba ih nikada pustiti u tolikom broju u Evropu.
То је очигледно сем интелектуалној сиротињи.
У ЕУ их већ има преко 50М, а ове тзв избеглице су преко 70% војно способни мушкарци, само до 30% су жене и деца.
Нигде муслимани нису унапредили нити једну хришћанску државу, нити једну привредну грану, али су социјалу довели до границе колапса, подигли ниво криминала поготово најпримитивнијег и довели до експанзије тероризма.

Банда.

atila lepo da spakuje kofere i da ode u mongoliju odakle je doso..:p

То је очигледно сем интелектуалној сиротињи.
У ЕУ их већ има преко 50М, а ове тзв избеглице су преко 70% војно способни мушкарци, само до 30% су жене и деца.
Нигде муслимани нису унапредили нити једну хришћанску државу, нити једну привредну грану, али су социјалу довели до границе колапса, подигли ниво криминала поготово најпримитивнијег и довели до експанзије тероризма.

Oni jednostavno ne žele da se uklope u Evropu i evropski način života. A gdje god dođu traže džamije i svoja prava. Nisu ludi Česi što ih ne žele u svojoj zemlji.

Биће почишћени, чрас мее, и они и ови који их призивају, мора бити жртава и на нашој страни!:mrgreen:
:hahaha:

знаш како, има их много. али теши ме што ми имамо путина. ;)

- - - - - - - - - -

Još nije ako se Evropa opameti.

нема ту памети, већ су дошли, а да не спомињем спаваче који чекају.

Oni jednostavno ne žele da se uklope u Evropu i evropski način života. A gdje god dođu traže džamije i svoja prava. Nisu ludi Česi što ih ne žele u svojoj zemlji.
Чеси, Пољаци, Словаци, Мађари, ово остало су либтрандски идиоти.
Највећи прилив страног становништва из ЕУ у Чешку је из Француске(!!!), а највећа емиграција етничких Немаца из Северне Рајне Вестфалије која је већ полуџамахирија.

Највећи прилив страног становништва из ЕУ у Чешку је из Француске(!!!), а највећа емиграција етничких Немаца из Северне Рајне Вестфалије која је већ полуџамахирија.

баш у дизелдорфу су ме дочекали протести против миграната и муслимана.

баш у дизелдорфу су ме дочекали протести против миграната и муслимана.
Био сам тамо доста пута ујаци(не Uјаци, већ мамина браћа!) су радили тамо скоро цео радни век, већ пре овог таласа преко 25% популације тамо су муслиџе.
Форумаш Сумњиво Лице је рекао да је концентрација идиота који не разумеју намере мухамеданаца у Немачкој за не поверовати!
Иначе много мање их је у Минхену, узгред како је то богат град... увек би ми животна жеља била да га опљачкам!:mrgreen:
:rotf:

U tim zemljama nikada i nije bilo muslimana. I što će im kada iz iskustva vide šta se desi kada ih ih negdje ima mnogo.

Био сам тамо доста пута ујаци(не Uјаци, већ мамина браћа!) су радили тамо скоро цео радни век, већ пре овог таласа преко 25% популације тамо су муслиџе.
Форумаш Сумњиво Лице је рекао да је концентрација идиота који не разумеју намере мухамеданаца у Немачкој за не поверовати!
Иначе много мање их је у Минхену, узгред како је то богат град... увек би ми животна жеља била да га опљачкам!:mrgreen:
:rotf:

била сам пре два месеца. преко дана их ни не примећујеш, тек увече измиле на улице и све је црно... ужас.

Пољаци показују знатно више одговорности од полуделе Меркелке и симпатизера.
http://www.krstarica.com/vesti/svet...lica-u-evropi-znaci-nove-teroristicke-napade/

- - - - - - - - - -

А Руси ко Руси, равнају исламисте, исте оне које полудела Меркелка колонизује по Немачкој(изгледа да ће Немци морати да прогутају све што су изасрали, јер муслиџе нико неће)!!!:rotf:
http://www.krstarica.com/vesti/svet/novi-vazdusni-napadi-rusije-na-is/

Пољаци показују знатно више одговорности од полуделе Меркелке и симпатизера.
http://www.krstarica.com/vesti/svet...lica-u-evropi-znaci-nove-teroristicke-napade/

- - - - - - - - - -

А Руси ко Руси, равнају исламисте, исте оне које полудела Меркелка колонизује по Немачкој(изгледа да ће Немци морати да прогутају све што су изасрали, јер муслиџе нико неће)!!!:rotf:
http://www.krstarica.com/vesti/svet/novi-vazdusni-napadi-rusije-na-is/

Jedino je Milanovic, koliko znam, bio potpuno neutralan u odnosu na kvote migranata :D

Kosovo 50-ih.60-ih,70-ih EPIZODA br1
Evropa Epizoda br2
Resto Azije Epizoda br3 (Indija,Kina,Japan)
Juzna i Severna Amerika Epizoda br 4
Severni i Juzni Pol Epizoda br 5

Izbjeglice sada pojacano salju pogotovo
za Finsku, Norvezku, Svedsku
tu ima i jos puno mjesta, a nove izbjeglice
dolaze sada pogotovo iz zapadne Afrike

MJK

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back