Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.dodaj.rs/f/P/gx/4eHMyNmi/kad-ce-kuci.jpg

kad-ce-kuci.jpg

http://forum.krstarica.com/showthre...mi-satira)?p=31351034&viewfull=1#post31351034

bogumi izgleda da dzaba krecimo....1941-1945 Staljin je imao doktrinu...ubij svog nemca...nas Rusa ima vise pa kako god okrenes rat cemo da dobijemo
500mil evropljana gde je prosecna starost 42-48 god...nema sanse da dobije bitku protivu 1.5 milijardi mladih muslimana pa makar i atomske bombe treskali
gladni i zeljni su svega..novca,zemljista,plavusa,pedofilije,odsecanja glava,sakacenja,prljacki,otimacine,nabijanja nevernika na kolac,kamikaze zrtvovanja za alaku akbar...
za 2-3 god nemuslimani koji nisu istrebljeni imace ih otprilike ko sad Srba a zivece svi djuture na teritoriji koja je 1/2 manja sad od okrnjene i upropascene Srbije

dolaze mladi muslimani da nam siluju cerke i zene, a nama muskima da nam izcupaju grkljan....e bogme ja cu celu kucu da obmotam sa explozivom....kad nahrupi gomila svi letimo u zrak Bogu na istinu

Nece tvoje zene, a ti kao ono imas harem pa te zent da ti neko siluje zene, lol, nego svedjanke. Imaju pik na svedjanke i to u anus. Zasto masovno siluju svedjanke u anus a ne vaginu to bi trebao objasniti neki psiholog koji je upoznat sa njihovom strukturom svesti, kulturom i tradicijom iz mesta sa kojih dolaze.

bogumi izgleda da dzaba krecimo....1941-1945 Staljin je imao doktrinu...ubij svog nemca...nas Rusa ima vise pa kako god okrenes rat cemo da dobijemo
500mil evropljana gde je prosecna starost 42-48 god...nema sanse da dobije bitku protivu 1.5 milijardi mladih muslimana pa makar i atomske bombe treskali
gladni i zeljni su svega..novca,zemljista,plavusa,pedofilije,odsecanja glava,sakacenja,prljacki,otimacine,nabijanja nevernika na kolac,kamikaze zrtvovanja za alaku akbar...
za 2-3 god nemuslimani koji nisu istrebljeni imace ih otprilike ko sad Srba a zivece svi djuture na teritoriji koja je 1/2 manja sad od okrnjene i upropascene Srbije

dolaze mladi muslimani da nam siluju cerke i zene, a nama muskima da nam izcupaju grkljan....e bogme ja cu celu kucu da obmotam sa explozivom....kad nahrupi gomila svi letimo u zrak Bogu na istinu

Poce ce te izbjeglice da
ubijaju EU iz nutra

MJK

svedski psiholog sa 50-60god te mlade muslimane jako dobro kapira ma bre dlaka niz dlaku..a i taj psiholog mozda voli da ga treturaju obrezanci u anus sa sve exotic bolestinama tipa hepatitis C,aids,lepra,male i velike boginje...multi kulti sredina...kad muslama presusi nonmuslimanska sisa...ide dzihad...evo jos jednom KiM...dok su bili pod Srbijanskom cizmom imali su hleb...sad su nazovi samostalni...i pobice se izmedju sebe najverovatnije...
a ovi tamnoputi iz Azije..oni su 10x jaci siptari neg siptari iz albanije

ma sve su to jadne ugrozene izbeglice....muslimani sto bi oni pomogli muslimanima...uostalom tamo ima muslimana 99%...
zapni islamsku strelu iz irana do irske,grenlanda,kanade,brazila

Poslednja izmena:

Као Милан Тепић... А ипак боља варијанта је њих укокати а своје спасити ако се може. Зашто би се повлачили пред непријатељем. Срби су јуначки народ... историја је показала и доказала.

Као Милан Тепић... А ипак боља варијанта је њих укокати а своје спасити ако се може. Зашто би се повлачили пред непријатељем. Срби су јуначки народ... историја је показала и доказала.

na svu srecu Srbima je rat svez...evropljani koji pamte rat imajo oko 80 god sada...boricemo se pa makar svi izginuli..al stvarno ima ih jako jako mnogo....7mil Srba (prosecna starost 40-45 god) i 1.5 milijardi muslimana prosecna starost 15-30god...mislis da ce oni nas nevernike da postede...oce al zamalo...a kad se nakupe...madjare ce osobito da utamane zbog to tako sto radi njihova vlast....resili su muslimani da zauzmu ceo svet a sve nemuslimane da pokolju...i kad zavrse tu misiju poklace se muslimani izmedju sebe

U Saudijskoj Arabiji ima izbeglica, ima ih u Turskoj, Libiji....u Siriji je rat, to je reper za celu diskusiju. Da nije rat ne bi ih trebalo pustiti ali kako je zemlja srusena i jos se rusi, treba pomoci ljudima koji se sklanjaju od razaranja.

29rdv-civilwar-tmagArticle.jpg

dobro nemci su okupirani od 1945 kako teritorijalno tako i sa pamecu....cudi me kako neke od zemlji poput Spanije,Francuske,Italije ne otkazu robovski odnos prema USA ili tako goleme nacije ako ne smeju da dreknu sta mi saka jada na Balkanu nesto da kazemo

Poslednja izmena:
Бројност није мерило. Ево ти пример Израела... Никада ни Египат, ни Сирија, ни Либија, нису могли да се носе са Израелом. А Израел окружен са милијарду Арапа. :) Лако ће они са метиљавим и феминизираним Холанђанима, Немцима, Швеђанима... Срби нису род од тог дрвета. :)

Бројност није мерило. Ево ти пример Израела... Никада ни Египат, ни Сирија, ни Либија, нису могли да се носе са Израелом. А Израел окружен са милијарду Арапа. :) Лако ће они са метиљавим и феминизираним Холанђанима, Немцима, Швеђанима... Срби нису род од тог дрвета. :)

pa eno...krenuli muslimani da ih masovno nabadaju sa nozevima izraelce a ovi njih ubijaju na 1 (al ima opet matematika....zidova na planeti oko 15mil...a musli oko 1.5 milijardi) pa nek je 1/10 ili 1/100 opet ce jevreji da izgube...sta ima veze dete 1kom..sto ce da ga nafiluju sa explozivom....napravice musle jos 10-100kom samo to nece hraniti,oblaciti,leciti,obrazovati muslimanske zemlje...nego nevernici...cim se dovoljno nakote..i kad dovate vojne resurse (hemijsko,biolosko,radioaktivno oruzje) od ex-evrope...bice veselo....cudi me kako mi Srbi nismo vidli od siptara..rokaj 10-15 dece...to ce nekakva drzava da izdrzava,nahrani,edukuje...samo rokaj tiraz..i trebovati drzavne subvencije...al uvek i stalno nezadovoljstvo..malo je ..mi smo ugrozeni...ujedinjene nacije...verska i manjinska prava ovo ono...ko u Srbiji ma 3 dece + taj je opasan socijalisticki udarnik i pozrtvovan...al slaba uteha za familiju iz Avganistana ...8 muskih i 9 zenskih...i baba i deda ..i ujaci i stricevi sa familijama...sve djuture 100 ljudi svi se zapucali u Nemacku...a to sto su svi nepismeni nema veze...

Poslednja izmena:

Postaviti jedno 20-ak svinja oko kuce i par kerova i problem resen.

Postaviti jedno 20-ak svinja oko kuce i par kerova i problem resen.

cisto sumljam da za ove muslimane iz XXI ce da ima odvarajuci faktor svinjska glava na dzamiji,prasetina,alkohol,kerovi,krstovi,ikone...kako stoje sad odnosi bice da je OBRACUN sa istrebljenjem dal muslimana ili ne-muslimana kako god...nek jaci pobedi...ko izgubi ima da nestane skroz... + nema pravo gubitnik da se ljuti jel nece ih biti (pobedjenih)...ovaj islam iz XXI veka je uzasno opasan...onaj iz XV veka je bezazlen...

Poslednja izmena:
Prema teoriji zavere (koja se sve vise pokazuje kao praksa, a o cemu se cesto govori na internetu, stranim forumima i sajtovima), cilj je da se destabilizije Evropa, a kasnije i celokupna civilizacija, da se uniste nacije, tj. nacionalni identiteti, sroza zivotni standard, kao i da se uvede jedna vlada, jedna religija (mislim da je svima ocigledno koja ce to biti religija, jer pripadnici te religije spadaju u najmanje obrazovane i najlakse za manipulaciju) i jedna religija.

Za one koji ce reci da sam pobornik teorije zavere jedan komentar. Mislim da je logicno da covek posmatra i razmislja o svetu iza sebe, pa zasto odbaciti i te teorije, koje, barem iz moje perspektive, postaju sve realnije. Svima je ocigledno da je EU krenula ne u pravcu stvaranja super-mocne drzave za sve narode koja ce svima obezbediti bolji standard i sigurnost, nego je postala sredstvo kontrole velike teritorije od strane mocnika. Dalje, verovali ili ne, sa cipovanjem se vec pocelo, jos uvek je to dobrovoljno (link), ali nece oni sigurno reci da svi moraju da se cipuju, nego ce prvo biti dobrovoljno, pa ce npr. placanje i lecenje biti moguce samo koriscenjem tih cipova, itd, tako da ljude nece ni terati da se cipuju, nego ce ljudi sami to traziti, jer bez toga nece moci da funkcionisu. Dalje, svedoci smo nasilnog sirenja jedne religije u Evopru, u vreme kada se smatra da je covek dovoljno napredovao da vise ne veruje u natprirodna bica. Ako se krade na izborima, ako se krade na loto izvlacenju, zasto je nemoguce da neko ne kontrolise neke globalne tokove. Mislim da cak i bez ovih "teorija zavere" svaki normalan covek vidi da ono sto se danas desava sa ovim migrantima nije normalno. Tako da ovo sto pisem ne shvatajte kao teoriju zavere, nego kao potencijalnu mogucnost koja postaje sve realnija.

Jasam cesto poslom tamo,ne kao nekad,ali doletim ponekad,sto se odnosa tice,Muslimanski svet zivi pararelan zivot,zapravo,svi oni zive pararelno jedni sadrugima,pored ali se ne primecuju

svako ima svoje klubove,svako ima svoje restorane,svoju hranu,svoja naselja,obdanista,i to je,kao magnetofon,ima cetiri pesme na jednoj traci,a ti slusas jednu pojednu,iako se one vrte istovremeno,a zavisi od kanala koju cesskusati,ako sam dobro objasnio,malo sam konfuzno pisao

Svi narodi sa bivseg Yu prostora su Yugo,nebitno ko je Srbin ko Makedonac a ko Crnogorac,konacno su ukapirali da Siptari nisu Yugo,vec Kosovo Albaner,konacno,do skoro su zbog pasosa mislili da su i oni nas narod,Arapi,Turci i Kurdi su isti kosh,Albance smatraju nesto poput Turaka....normalno da muslimane manje vole,to naravno

Ali generalno,niko nevoli te auslendere,pogotovo one koji se ne uklapaju,Poljaci,Cesi i ini se uklapaju,oni znaju da se ponasaju tu,oni su ko Slovenci,bleda kopija Nemaca,Rumuni i Bugari su olos Evrope uvek bili i ostali,nasi se trude da se uklope,Turci i ovi ostali,se uklapaju do odredjene granice,a granica je vera,tradicija i kultura,zato su 80% neuklopljeni...

No,vidi,odacu ti tajnu,tj svima vama koji ovo citate,zasto Nemacka nemozeda uradi nista i zasto su Nemci totalno inertni na sve pomake koji sedesavaju od 1965 na ovamo

Nemacki narod je izgubio jedan veliki rat,rat koji su vodili protiv celog sveta,rat u kojem su izginuli,casno,herojski,kao junaci u muskoj borbi,....Nemackom narodu je slomljena kicma tada,vrat,sta hoces,navedi. Nemacki se narod,nikada nije oporavio od toga,i mogu ti reci,da nemacki narod,ne postoji vise onako kako ga vi ovde zamisljate,ostao je samo skart, oni mrze auslendere,ali tu pomoci nema,Nemacki narod je slab,umoran,star i nemocan da uradi nista....oni koji moraju sada da odbrane Evropu od ovoga sto joj kuvaju Izrael i Amerika su mlade nacije,koje jos uvek imaju svoju nacionalnu bit,Poljaci,Slovaci,Rumuni,Bugari,Ex-Yu,Madjari.....oni moraju stati na branik....na zalost,gro ovih naroda ima marionetske vlasti,jedini Orban govori ono sto svi osecamo....nemojte podmladiti Evropu dovodeci nasim cerkama hebace iz Kurdistana i Sirije,Iraka i Egipta,podmladite Evropu sa nasim mladicima,tako sto cete im omoguciti to....nasa kultura i nase vrednosti su nasa stvar, ukoliko neko misli da je moja kuca lepa,jer mi je travnjak cist,nek izvoli i nek ocisti svoj,nemoj da dolazi u moj,to je bar lako,nek naprave sekularne drzave,i bice mnogo mnogo bolje....kakav je bio Iran do 1979?

Evo ti jedan video,odgledaj ovo,i reci mi svoj komentar

Потврдио си ми наводе и других који су живели у Немачкој.

Најтеже је то што је немачки народ, који је филозофски и интелектуално превазишао можда све остале народе у западној Европи, који је имао снаге да води два светска рата, да изњедри таква технолошка достигнућа до 1945., који је почео учити од Тибета и Индије ...
... је такав као што ти наводиш, или још гори.

Како је до тога дошло...
Ко је свему томе придонео...
Дали се нешто може на боље променити...

То је све за посебну тему.
Ако је има овде, да продужим на њу.

А о видео - касније.

Филен данке.

Poslednja izmena:
eu kaze da ce do kraja sledece godine doci jos 3 miliona azilanata u evropu.... bar kazu cifru kad vec nece da kazu razlog zasto ih dovlace

3 mil je samo hipoteza ko ovih 160.000 raspodele unutar EU....

moja procena do kraja 2016..negde oko 10.000.000 muslimana (80% ratno-vojno sposobnih muskaraca 15-30 god)
i jos oko 1.000.000 zamotanih zena i sitne kaljave decurlije....
ili se ozbiljno naoruzati - a i na to su male sanse ili se samoubiti ili migrirati iz evrope u bozju mater
kako god svakome ko nije musliman sleduje odsecanje glave...dal je u Australii,Grenlandu ili Uskrisnjim Ostrvima ili Madagagaskaru, sve jedno
sudbina nevernika je zapecacenja....convert to islam or die....even if you convert to islam you will also die by beheading...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back