Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Nece da ih prime, vecina ide u Nemacku i Svedsku, u VB tek desetina ako i toliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bogumi izgleda da dzaba krecimo....1941-1945 Staljin je imao doktrinu...ubij svog nemca...nas Rusa ima vise pa kako god okrenes rat cemo da dobijemo
500mil evropljana gde je prosecna starost 42-48 god...nema sanse da dobije bitku protivu 1.5 milijardi mladih muslimana pa makar i atomske bombe treskali
gladni i zeljni su svega..novca,zemljista,plavusa,pedofilije,odsecanja glava,sakacenja,prljacki,otimacine,nabijanja nevernika na kolac,kamikaze zrtvovanja za alaku akbar...
za 2-3 god nemuslimani koji nisu istrebljeni imace ih otprilike ko sad Srba a zivece svi djuture na teritoriji koja je 1/2 manja sad od okrnjene i upropascene Srbije
dolaze mladi muslimani da nam siluju cerke i zene, a nama muskima da nam izcupaju grkljan....e bogme ja cu celu kucu da obmotam sa explozivom....kad nahrupi gomila svi letimo u zrak Bogu na istinu
bogumi izgleda da dzaba krecimo....1941-1945 Staljin je imao doktrinu...ubij svog nemca...nas Rusa ima vise pa kako god okrenes rat cemo da dobijemo
500mil evropljana gde je prosecna starost 42-48 god...nema sanse da dobije bitku protivu 1.5 milijardi mladih muslimana pa makar i atomske bombe treskali
gladni i zeljni su svega..novca,zemljista,plavusa,pedofilije,odsecanja glava,sakacenja,prljacki,otimacine,nabijanja nevernika na kolac,kamikaze zrtvovanja za alaku akbar...
za 2-3 god nemuslimani koji nisu istrebljeni imace ih otprilike ko sad Srba a zivece svi djuture na teritoriji koja je 1/2 manja sad od okrnjene i upropascene Srbije
dolaze mladi muslimani da nam siluju cerke i zene, a nama muskima da nam izcupaju grkljan....e bogme ja cu celu kucu da obmotam sa explozivom....kad nahrupi gomila svi letimo u zrak Bogu na istinu
Као Милан Тепић... А ипак боља варијанта је њих укокати а своје спасити ако се може. Зашто би се повлачили пред непријатељем. Срби су јуначки народ... историја је показала и доказала.
U Saudijskoj Arabiji ima izbeglica, ima ih u Turskoj, Libiji....u Siriji je rat, to je reper za celu diskusiju. Da nije rat ne bi ih trebalo pustiti ali kako je zemlja srusena i jos se rusi, treba pomoci ljudima koji se sklanjaju od razaranja.
![]()
Лако ће они са метиљавим и феминизираним Холанђанима, Немцима, Швеђанима... Срби нису род од тог дрвета. 
Бројност није мерило. Ево ти пример Израела... Никада ни Египат, ни Сирија, ни Либија, нису могли да се носе са Израелом. А Израел окружен са милијарду Арапа.Лако ће они са метиљавим и феминизираним Холанђанима, Немцима, Швеђанима... Срби нису род од тог дрвета.
![]()
Postaviti jedno 20-ak svinja oko kuce i par kerova i problem resen.
vala i treba...nek poseku struju,zatruju vodovod,istrebe sve nevernike...
Jasam cesto poslom tamo,ne kao nekad,ali doletim ponekad,sto se odnosa tice,Muslimanski svet zivi pararelan zivot,zapravo,svi oni zive pararelno jedni sadrugima,pored ali se ne primecuju
svako ima svoje klubove,svako ima svoje restorane,svoju hranu,svoja naselja,obdanista,i to je,kao magnetofon,ima cetiri pesme na jednoj traci,a ti slusas jednu pojednu,iako se one vrte istovremeno,a zavisi od kanala koju cesskusati,ako sam dobro objasnio,malo sam konfuzno pisao
Svi narodi sa bivseg Yu prostora su Yugo,nebitno ko je Srbin ko Makedonac a ko Crnogorac,konacno su ukapirali da Siptari nisu Yugo,vec Kosovo Albaner,konacno,do skoro su zbog pasosa mislili da su i oni nas narod,Arapi,Turci i Kurdi su isti kosh,Albance smatraju nesto poput Turaka....normalno da muslimane manje vole,to naravno
Ali generalno,niko nevoli te auslendere,pogotovo one koji se ne uklapaju,Poljaci,Cesi i ini se uklapaju,oni znaju da se ponasaju tu,oni su ko Slovenci,bleda kopija Nemaca,Rumuni i Bugari su olos Evrope uvek bili i ostali,nasi se trude da se uklope,Turci i ovi ostali,se uklapaju do odredjene granice,a granica je vera,tradicija i kultura,zato su 80% neuklopljeni...
No,vidi,odacu ti tajnu,tj svima vama koji ovo citate,zasto Nemacka nemozeda uradi nista i zasto su Nemci totalno inertni na sve pomake koji sedesavaju od 1965 na ovamo
Nemacki narod je izgubio jedan veliki rat,rat koji su vodili protiv celog sveta,rat u kojem su izginuli,casno,herojski,kao junaci u muskoj borbi,....Nemackom narodu je slomljena kicma tada,vrat,sta hoces,navedi. Nemacki se narod,nikada nije oporavio od toga,i mogu ti reci,da nemacki narod,ne postoji vise onako kako ga vi ovde zamisljate,ostao je samo skart, oni mrze auslendere,ali tu pomoci nema,Nemacki narod je slab,umoran,star i nemocan da uradi nista....oni koji moraju sada da odbrane Evropu od ovoga sto joj kuvaju Izrael i Amerika su mlade nacije,koje jos uvek imaju svoju nacionalnu bit,Poljaci,Slovaci,Rumuni,Bugari,Ex-Yu,Madjari.....oni moraju stati na branik....na zalost,gro ovih naroda ima marionetske vlasti,jedini Orban govori ono sto svi osecamo....nemojte podmladiti Evropu dovodeci nasim cerkama hebace iz Kurdistana i Sirije,Iraka i Egipta,podmladite Evropu sa nasim mladicima,tako sto cete im omoguciti to....nasa kultura i nase vrednosti su nasa stvar, ukoliko neko misli da je moja kuca lepa,jer mi je travnjak cist,nek izvoli i nek ocisti svoj,nemoj da dolazi u moj,to je bar lako,nek naprave sekularne drzave,i bice mnogo mnogo bolje....kakav je bio Iran do 1979?
Evo ti jedan video,odgledaj ovo,i reci mi svoj komentar
eu kaze da ce do kraja sledece godine doci jos 3 miliona azilanata u evropu.... bar kazu cifru kad vec nece da kazu razlog zasto ih dovlace
eu kaze da ce do kraja sledece godine doci jos 3 miliona azilanata u evropu.... bar kazu cifru kad vec nece da kazu razlog zasto ih dovlace