Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoćeš reći da su te plastične bebe nosili sa sobom čak iz Sirije Afganistana ili Iraka samo da bi "prevarili" ove na granici i da su znali šta ih sve čeka

Koliko čovjek treba da bude mutav pa da u to povjeruje

pogledaj video i vidjet ces...ne kupili su jih mozda kod vas.. a kazi ti meni sta jednog migrantu treba plastik fantastic beba?

Izvini rođače, ali brdo tih migranata neko vreme ostaje u Srbiji gde im se obezbeđuje koliko može, sigurno nismo u obavezi da smeštamo svakoga ovde za džabe...

Ako već zarađuju na njima zašto se svakodnevno na TV busaju u prsa kako su humani

Jel bi se i Hrvati preko ljeta trebali busati u prsa i hvaliti se kako su "pustili" na milione turista da se kupa na njihovom moru i spavaju u hotelima?

Za mene nije pomoć ako mi neko masno naplati uslugu koju je učinio

Ako već zarađuju na njima zašto se svakodnevno na TV busaju u prsa kako su humani

Jel bi se i Hrvati preko ljeta trebali busati u prsa i hvaliti se kako su "pustili" na milione turista da se kupa na njihovom moru i spavaju u hotelima?

Jok i nismo humani. U teškoj ekonomskoj situaciji po nas same još i azilante zbrinjavamo. Moj drugar drži hostel u centru Beograda i baš sam bio u martu ove godine svratio kod njega, dok još nije krenuo najveći talas izbeglica. U sred noći su mu na vrata zakucali neki Sirijci, petočlana porodica sa troje male dece, on ih je pustio i naplatio im pet evra dnevno po osobi, ali samo majci i ocu porodice, za decu nije naplatio ništa, a ostali su deset dana pre nego što su nastavili dalje...

Jok i nismo humani. U teškoj ekonomskoj situaciji po nas same još i azilante zbrinjavamo. Moj drugar drži hostel u centru Beograda i baš sam bio u martu ove godine svratio kod njega, dok još nije krenuo najveći talas izbeglica. U sred noći su mu na vrata zakucali neki Sirijci, petočlana porodica sa troje male dece, on ih je pustio i naplatio im pet evra dnevno po osobi, ali samo majci i ocu porodice, za decu nije naplatio ništa, a ostali su deset dana pre nego što su nastavili dalje...

To je lijepo od njega ako je istina

Pogledaj u Hrvatskoj imaju jesti piti i prevoz da nemoraju plaćati i ne hvališu se kako su humani ili Tursku koja je zbrinula preko 2 miliona izbjeglica i potrošili preko 8 milijardi neznam dolara ili €ura oni mogu da kžu da omažu a u Srbiji mogu da kažu da dobro zarađuju

Zmaisli samo jedan autobus do hrvatske granice dobije ca. 3.000 €

To je lijepo od njega ako je istina

Pogledaj u Hrvatskoj imaju jesti piti i prevoz da nemoraju plaćati i ne hvališu se kako su humani ili Tursku koja je zbrinula preko 2 miliona izbjeglica i potrošili preko 8 milijardi neznam dolara ili €ura oni mogu da kžu da omažu a u Srbiji mogu da kažu da dobro zarađuju

Zmaisli samo jedan autobus do hrvatske granice dobije ca. 3.000 €

Који к***ц висиш на српском форуму, иди на неки хрватски или турски и све ок.

Већег хрватско-турског лизгуза ја још не видех.

Neće se sigurno balkanci boriti za Njemačku, dok ih baba prima mi ćemo ih transportirati a kada prestane mi ćemo sami zatvoriti vlastite granice.

To ona samu sebe tješi jer neće zatvoriti vlastite granice i pokušava senzibilizirati narod ali narod više ne puši ta sranja.

Što se mene tiče ovdje u Hrvatskoj bi mogli primiti par tisuća imigranata ali ih treba onda sve smjestiti po Istri u njemačke vikendice.

ne teši se nego najavljuje kako zamišlja rešenje

razlika je sto hrvati daju dozvolu timljudima da im dodju,imaju ili vizu ili pecat u pasosu,a ovi ne...razlika je ko da te pozovem telefonom i pitam,mogu li da dodjem na kafu,ili ti samo banem u stan...

Preprodaja dokumenata

Izbjeglice koje prolaze kroz razne zemlje moraju biti registrirane - a to znači čekanje u redu. Daniela Gabriel, koja radi kao dobrovoljac u Preševu, kaže da vozači autobusa, kada prevezu izbjeglice u Hrvatsku, skupljaju dokumente od svojih putnika - i poslije ih prodaju novopridošlima u Preševu, kako ovi ne bi morali čekati u redu.

http://www.dw.com/hr/preševo-za...edi/g-18813102

To su dokazi da je suludo što se sve ovo dozvoljava.
Ilegalno ulazi kroz niz zemalja po 10.000 ljudi dnevno, kako se može očekivati ikakav red i poštovanje zakona kada se ne poštuje ono prvo i najvažnije ?!

A šta sam ja to napisao a da nije istina?

Hajde napiši koliko Hrvati naplaćuju prevoz hranu odjeću obuću i drugo tim jadnicima al u Srbiji moraju sve u €urima platiti

To ti nije pomoć nego zarada

Нисам сигурна да су то јадници, мада можда неки проценат збиља јесте.

Одакле некоме из ратне зоне онолика кинта за плаћање и потплаћивање курте и мурте.

Poslednja izmena od moderatora:
Нисам сигурна да су то јадници, мада можда неки проценат збиља јесте.

Одакле некоме из ратне зоне онолика кинта за плаћање и потплаћивање курте и мурте.

Ima tema "Pukla Njemačka" Sad treba otvoriti temu "Pući će Srbija kad prestane izbjeglički val"

Srbija zarađuje debele pare na tuđoj nesreći

Sjetite se sam 95. kad su u Srbiji krajišnicima naplaćivali flašu vode 5 DM (nisu naveli kolika je flaša bila)

Ima tema "Pukla Njemačka" Sad treba otvoriti temu "Pući će Srbija kad prestane izbjeglički val"

Srbija zarađuje debele pare na tuđoj nesreći

Sjetite se sam 95. kad su u Srbiji krajišnicima naplaćivali flašu vode 5 DM (nisu naveli kolika je flaša bila)

Србија зарађује...:roll:

А теби је баш било жао Крајишника, суза ти кренула? Мрш!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back