ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
nemam link jer sam slušao na radiju
al će bude para
za izbeglice
gde nadjoše onih 0,3 da mi je znati?
mora da je greška
nemoguće
А 2 милиона ти је у реду?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam link jer sam slušao na radiju
al će bude para
za izbeglice
gde nadjoše onih 0,3 da mi je znati?
mora da je greška
nemoguće
imigrant napada francusku djevojku
Syrian Immigrant assault french girl
Neki hrvat ili siptar.
novinar medu imigrantima snima put od turske do EUropske unije
Сложно ли псевдобеженцу пробраться в ЕС. Эксперимент. +Eng and german subtitles
- - - - - - - - - -
na temelju cega to tvrdis ? mozes li staviti dokaze za svoju tvrdnju ? Imas li neke dokaze koji potkrepljuju tvoju tvrdnju da je to hrvat ili siptar ?
Znam ih sta rade i koliko su primitivni.
![]()
Ja razumijem da si retardiran. U smislu smanjenje inteligentcije pa nisi u stanju razumjeti sto te se pita.
Zato cu probati pisati sporije da mozes lakse razumjeti.
Po kojoj cinjenici iz toga videa ti tvrdis da su to hrvati ili siptari ?
Znaci, koja cinjenica (infomacija) iz videa te je navela da kazes da su to hrvati ili spitari ?
Ja te nisam pitao sto ti mislis da znas..ili sto ti mislis o primitivizmu ili ne primitivizmu. Ja sam te pitao o cinjenicama.
Razumijes razliku izmedu onoga sto mentalno retardirana osoba misli da zna i cinjenica ?
Jesi uspio razumjeti ? zelis mozda da ti nacrtam ili objasnim na jednostavniji nacin ?

A da ti nisi mozda hrvat ili siptar?![]()
Znam ih sta rade i koliko su primitivni.
![]()
na granici slo aut ežko ozlijeđen policajac a novinarka to kaze kao da se nista nije dogodilo...
http://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/174368380
Dnevnik 30.10.2015: Novinarka: "Begunci pa so vedno bolj zivcni. Ponoci se je med moskima vnel prepir, med posredovanjem je bil avstrijski policist TEZJE RANJEN..." Kaksno porocanje je to? V enem stavku (v 8 sekundah) novinarka razlozi, da so tezje poskodovali policista. IN TO JE TO. Nikoli vec se ne bo govorilo o njem! Novinarjev to ne briga. Bi metalo slabo luc na njihove ljubljence. V normalni drzavi ,bi celo oddajo morali posvetiti taksnemu incidentu, ampak seveda, to da so potolkli avstrijskega policista novinarjev ne zanima kaj dosti, njegovo zivljenje in zdravje ni vredno NIC. Ko pa naj bi madzarska novinarka spotaknila tistega migranta, pa so vsi mediji porocali o tem 3 dni zapored kot najbolj udarno novico. SRAMOTA od medijev. Ko je tujec na tvoji zemlji vec vreden kot domacin, potem ves kam smo prisli! Narobe svet. Prevrtite na 3:30 in poslusajte 10 sekund.

Sta god da je ali ti si retard.
Ђуровић: Србији прети хуманитарна криза
Директор Центра за заштиту и помоћ азилантима каже да уколико се број миграната, пре свега тражилаца азила, не смањи, нашој земљи прети хуманитрна криза.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=27&nav_category=12&nav_id=1009024
Иако нам емигранти долазе са југа, нико од власти нема намеру да постави границу на југу Србије која од 2000. године више не постоји, а затим и зид по узору на Бугаре и Мађаре.

http://www.reporter.si/slovenija/do...-rešujejo-tudi-potniki-z-avtobusi-vlaki/56518
ovdje kod nas ce ljudi neprostovoljno platiti za ovo migrantsko krizu v imenu Crvenog Krsta. svaki ut kada ides na avtobus ces platiti 0.17 evra za migrante i svaki put na vlaku, kad saljes kuverto, pismo itakodalje...
Doplačilne znamke: Begunsko krizo rešujejo tudi potniki z avtobusi in vlaki Kdor bo ta teden potoval z vlakom ali avtobusom oziroma, bo moral odšteti še 0,17 evrov za doplačilno vozovnico za pomoč beguncem in migrantom. Enako velja tudi za pošiljatelje pisem ali paketov. Ta teden namreč poteka teden solidarnosti Rdečega križa Slovenije, ko so na vseh poslovnih enotah Pošte Slovenije v prodaji doplačilne znamke, na vseh železniških in avtobusnih postajah v Sloveniji pa doplačilne vozovnice.
http://www.reporter.si/slovenija/do...-rešujejo-tudi-potniki-z-avtobusi-vlaki/56518
ovdje kod nas ce ljudi neprostovoljno platiti za ovo migrantsko krizu v imenu Crvenog Krsta. svaki ut kada ides na avtobus ces platiti 0.17 evra za migrante i svaki put na vlaku, kad saljes kuverto, pismo itakodalje...
Doplačilne znamke: Begunsko krizo rešujejo tudi potniki z avtobusi in vlaki Kdor bo ta teden potoval z vlakom ali avtobusom oziroma, bo moral odšteti še 0,17 evrov za doplačilno vozovnico za pomoč beguncem in migrantom. Enako velja tudi za pošiljatelje pisem ali paketov. Ta teden namreč poteka teden solidarnosti Rdečega križa Slovenije, ko so na vseh poslovnih enotah Pošte Slovenije v prodaji doplačilne znamke, na vseh železniških in avtobusnih postajah v Sloveniji pa doplačilne vozovnice.