OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Od tih koji otimaju beze izbeglice.
Umesto da uzmu puške u ruke i hebu im više od keve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od tih koji otimaju beze izbeglice.
Kad covjek malo bolje razmisli pa zar Evropi ne bi odgovarala bas jaka islamska Sirija, sto ne puste, kad vecina stanovnistva to i hoce te radikalce na vlast kao sto je i u okolnim musl zemljama situacija. Ne bi bilo izbjeglica vec stabilnost u regionu
I vi kao i teroristi koji otimaju ste protiv izbeglica.
- - - - - - - - - -
To nam govori da ste blizi islamu i to onom radikalnom od onih koji zele pomoci izbeglicama.
Да ли ми се чини да се ЕУ, после овог геста Немачке, лагано цепа као гаће?

tacno, prosjecni stanovnik Sirije ima oko 20 godina, i umjesto da se bore sta oni rade? ..
Mislim da bi mnogi u komsiluku vise voleli imati ljude koji se sklanjaju od rata umesto onih koji pozivaju na rat, puske i borbu.
Ne, evo ja sam u komsiluku i meni su srbi drazi kakvi jesu nego da se sklanjaju od rata.
Ko ti rekao da ce tako biti?
Sta ne? Kazem sta zeli vecina, a ti ako mislis drugacije imas pravo da ti misljenje bude u konfrontaciji.
Jbg, zato će platiti cenu. Njih zaista nije teško preveslati, na trenutak mi ih bude žao... ali samo na trenutak.
sta, nemacka zove izbeglice pa zatvara granice
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...-Ceska-pojacava-kontrolu-granice-sa-Austrijom

A onda se setimo kako je njima bilo zao nas kad su nas bombardovali.
Ko ih hebe.

Da, neke su vec zatvorene, aostale ujutro.Sad govori Kurz i kaze da ce i Austrija da zatvori granice sa Madjarskom ako ih Nemacka zatvori.
I jos kaze da bi izbeglice mogle ostati u Srbiji posto smo ih lepo primili, kad se vec zale na reagovanje Madjara.![]()
A šta bi ti sa tim migrantima?
Ako u drzavi nema novca za socijalni program integracije, mogu se obezbediti racunari da klikom zaradjuju, slobodno vreme bi se popunilo aktivnostima koji oni zele, a izbor je sirok. Treba samo napraviti dobar plan, ja za to nisam ja ovlascen, ali ministarstvo jeste.
Tako je, evo šta su oni radili u to vreme.
Ala su svi opaki ratnici na forumu![]()
Ako u drzavi nema novca za socijalni program integracije, mogu se obezbediti racunari da klikom zaradjuju, slobodno vreme bi se popunilo aktivnostima koji oni zele, a izbor je sirok. Treba samo napraviti dobar plan, ja za to nisam ja ovlascen, ali ministarstvo jeste.