Svjedočanstvo običnog čovjeka!
ISTINA O IMIGRANTIMA? ‘Na nas su bacali fekalije, lupali su po vratima, pljuvali po vjetrobranskom staklu, jednu Talijanku su vukli za kosu'(FOTO)
'Ta velika masa ljudi, žao mi je što ću ovo napisati, ali oni su potpuni divljaci … '
Kamil Bulonis, poljski putopisac i bloger, bio je proteklih dana na putovanju u Italiji. Prilikom povratka, na talijasnko-austrijskoj granici, Bulonis je 5. rujna posvjedočio o tome kako izgleda invazija ilegalnih imigranata i došao do zaključka da su oni zapravo najobičniji – divljaci. Tekst preveden s poljskog portal pandora.kreativisti.org prenosi u cijelosti, a sve fotografije prikazuju talijansko-austrijsku granicu.
„Prije pola sata na granici između Italije i Austrije, vidio sam svojim očima veliko mnoštvo imigranata…
Sa svom solidarnošću s ljudima u teškim uvjetima, moram reći da ono što sam vidio izaziva užas… Ta velika masa ljudi – žao mi je što ću ovo napisati – ali oni su potpuni divljaci … Vulgarni, bacaju boce, urlaju ‘Želimo u Njemačku!’ – a da li je Njemačka danas raj?
Vidio sam kako su okružili auto jedne starije Talijanke, izvukli su ju za kosu iz auta i željeli su se odvesti u tom autu. Pokušali su prevrnuti autobus u kojem sam se i sam vozio, zajedno s drugima. Na nas su bacali fekalije, lupali su po vratima kako bi prisilili vozača da ih otvori, pljuvali su po vjetrobranskom staklu … Pitam se iz kojeg razloga? Kako će se ovo divljaštvo asimilirati u Njemačkoj?
Na trenutak sam se osjećao kao da sam u ratu … Doista osjećam žaljenje za ove ljude, ali ako oni dođu u Poljsku – ne mislim da će od nas dobiti bilo kakvo razumijevanje … Tri sata smo čekali na granici koju na kraju nismo prešli.
Cijela naša skupina vraćena je natrag u Italiju uz pratnju policije. Autobus je oštećen, prekriven fekalijama, izgreban i sa slomljenim prozorima. I to bi navodno trebala biti demografska ideja? Ove velike moćne horde divljaka?
Među njima doslovno nije bilo niti žena, niti djece – ogromna većina njih bili su agresivni mladi muškarci … Još jučer, dok sam o njima čitao na svim web stranicama, podsvjesno sam osjetio suosjećanje, zabrinuo se za njihovu sudbinu, ali nakon onoga što sam vidio danas, ja se samo bojim, a ipak sam sretan što nisu odabrali moju zemlju kao svoju destinaciju. Mi Poljaci jednostavno nismo spremni prihvatiti ove ljude – niti kulturološki, niti financijski.
Ne znam da li je itko spreman. Prema EU maršira patologija kakvu mi još nismo imali prilike nikada vidjeti i žao mi je ako je netko uvrijeđen ovim upisom …
Mogu dodati da su automobili došli s humanitarnom pomoći – većinom s hranom i vodom, a oni su jednostavno prevrnuli te aute …
Austrijanci su preko megafona obznanili da postoji dopuštenje za njih da prijeđu granicu – željeli su ih registrirati i pustiti ih dalje – ali oni nisu razumjeli te poruke. Oni ne razumiju ništa.
A ovo je bio najveći užas … Među nekoliko tisuća ljudi nitko nije razumio talijanski, ili engleski, ili njemački, ili ruski, ili španjolski …
Ono što je jedino značilo bio je zakon šake … Tukli su se za dopuštenje da krenu dalje i dobili su to dopuštenje – ali nisu shvatili da su ga dobili!
Na francuskom autobusu otvorili su prtljažni prostor – a sve što je bilo unutra ukradeno je u kratkom roku, neke stvari su ostale ležati na podu …
Nikad u svom kratkom životu nisam imao mogućnosti vidjeti takve scene, a osjećam da je ovo tek početak.“
Riječi su to sasvim slobodoumnog čovjeka, koji eto, „nije još naučio biti multukulturalan“ i nikada nije bio u doticaju s primitivnim svijetom koji krasi Afriku, odakle dolaze čitave horde parazita, u doslovnom smislu, i priređuju na tlu Europe upravo ono što je Jean Raspail opisao u svojem remek-djelu Kamp svetaca. Kad malo razmislimo, možda je upravo ta knjiga nekome i dala ideju kako kolonizirati jedan čitavi kontinent bez ispaljenog metka. Sudbinu Europe koja je opisana u knjizi nećemo vam ovdje iznositi, nju možete i sami predvidjeti, a ako doista netko osjeća mržnju prema samom sebi, onda neka i dalje bude „human.“ Divljaci će sasvim sigurno znati prikladno zahvaliti.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet...u-jednu-talijanku-su-vukli-za-kosufoto-828508