Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predvidjanja kazu da ce Srbija izaci iz perioda bijele kuge ako se nesvrstana braca nasele u Srbiji...dakle braco Srbi,umjesto da kukate vi asimilirajte..ovo moze biti veliki plus za vas ako budete pametno odigrali

Ljudi moji vec je 100.000 Arapa je u Srbiji. 100.000!!!

100.000 Arapa se naselilo u roku manjem od godinu dana. Novi pristizu. Za 5-6 godina ce ih biti 500.000. Svi mladi u punoj snazi. Motivisani i s ideologijom. Srbi su star narod, bez vojske bez ideologije i nije tesko napraviti prognozu ko ce biti donji.

Znam, poznati ste.

Sarajlije su narocito srecne s Pazarcima.

A za ove s bradama kazu da su cetnici.

Ceeetniiicciiiiiiiiiii!

Prvo Sarajlije nisu mjerilo, drugo imas uvijek izuzetaka..evo naprimjer ja smatram da je srbijanski narod dobrocudan i pomaze migrantima, dok recimo svega nekoliko procenata ekstremista, sovinista i ksenofoba stvaraju ruznu sliku..ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da su Srbijanci fin, posten i dobrocudan narod

Ви још живите у некаквим демократским илузијама, причицама, лажима и преварама ..... !!!
Још уопште нисте укапирали да о смеће и отпад нико неће да прља руке..... али оних 6-7 милиона "губитника транзиције" од вас ће преко ноћи на направе храну за Африканце и Азијате .... и да постанете "губитници деморатије".

Sta brabonjas ti, Хусарe? Pa ja zivim u MinKenu... :eek: Rekoh ti ne jednom da ja jako puno radim na integraciji Rusa i Nemaca. To mi se cini dobitna kombinacija. :aha2:

Hallo-Muenchen:
Es grenzt an ein Wunder: Trotz stetig steigender Ankunftszahlen schafft es die Stadt, jede Woche hunderte Flüchtlinge unterzubringen. Auch die neueste Zuteilung der Regierung schockt Sozialreferentin Brigitte Meier (SPD) nicht: Ab Montag muss die Stadt jede Woche 352 Asylbewerber unterbringen. Bislang waren es 248. Derweil streiten im Rathaus SPD und CSU über Münchens Aufnahmekapazität.

U MinKenu ih dnevno ostaje po 50ak... 18000 godisnje. :udriglavu:

_niemand_

Ljudi moji vec je 100.000 Arapa je u Srbiji. 100.0000!!!

100.000 Arapa se naselilo u roku manjem od godinu dana. Novi pristizu. Za 5-6 godina ce ih biti 500.000. Svi mladi u punoj snazi. Motivisani i s ideologijom. Srbi su star narod, bez vojske bez ideologije i nije tesko napraviti prognozu ko ce biti donji.

Srbi su vec donji.
A tu ce i Vucic sa svojom milicijom da pripomogne sta bude trebalo. nema da brinete.

Ako su mogli **pedderi**** , sto ne mogu i Arapi?

Prvo Sarajlije nisu mjerilo, drugo imas uvijek izuzetaka..evo naprimjer ja smatram da je srbijanski narod dobrocudan i pomaze migrantima, dok recimo svega nekoliko procenata ekstremista, sovinista i ksenofoba stvaraju ruznu sliku..ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da su Srbijanci fin, posten i dobrocudan narod

Dobrocudni ali ovde se ne radi o tome.
Ovde se radi o invaziji.O novom Kosovu.

sad znam da to tebi kao musljimanu odgovara ali Srbi nisu musljimani.A nisu ni radi da budu.

Ljudi moji vec je 100.000 Arapa je u Srbiji. 100.000!!!

Шта бре сто 'иљада?

Двеста их је у Србији, бајо мој. Двеста!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back