Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

- - - - - - - - - -

Već su je preuzeli,samo ti to ne vidiš.

Granice među državama više ne postoje.Ukinuli su ih,jer im tako odgovara.Vije nije neophodna lična dokumentacija,trenutno možeš biti ko god hoćeš.Maskenbal,takoreći....

da pogadjam - nasla si jutros papiric sa zelenkastim straftama na ulici?
i ti i ja znamo ciji je to papiric i zasto je tu

Кад дође зима, закуцаће ти двадесет брадатих азиланата на врата. Ниси ваљда мислио да ће да се смрзну?

Биће то почетак једног незаборавног пријатељства.

Кад дође зима, закуцаће ти двадесет брадатих азиланата на врата. Ниси ваљда мислио да ће да се смрзну?

Биће то почетак једног незаборавног пријатељства.

Зимоваћемо загрљени и јешћемо из једне чиније, рукама.

Oni još, nisu izašli iz srednjeg veka. Koji je to natalitet i koji kulturni krug jbt. Nemaju, šta da ima jedu, a razmnožavaju se kao zečevi

To je razlika, približno, kao između rimljana i varvarskih plemena i hordi koja su nagrnula u Rimsko carstvo. Ovo je vesnik, globalne kataklizme i rata

Poslednja izmena:
..:eek:

cika-Aca.jpg

da pogadjam - nasla si jutros papiric sa zelenkastim straftama na ulici?
i ti i ja znamo ciji je to papiric i zasto je tu

Pisala sam o nepoštovanju zakona zemlje u koju se ulazi.Možda bi i ti htela da srušiš sve granice i pravila?A ovamo kukaš kako je omladina nevaspitana i agresivna....

Oni još, nisu izašli iz srednjeg veka. Koji je to natalitet i koji kulturni krug jbt. Nemaju, šta da ima jedu, a razmnožavaju se kao zečevi

To je razlika, približno, kao između rimljana i varvarskih plemena i hordi koja su nagrnula u Rimsko carstvo. Ovo je vesnik, globalne kataklizme i rata

Sa Vuckovim podsticajima ima da se pare petostruko vise nego u svojim originalnim zemljama.

Sa Vuckovim podsticajima ima da se pare petostruko vise nego u svojim originalnim zemljama.

Bojim se da njima nikakvi podsticaji nisu potrebni. Oni stupaju u brak, kao u Srbiji pre 100 godina i sa 16 17 godina. Da li je potrebno napominjati , da su po prirodi jebežljivi i ne praktikuju kontracepciju ....

Sirija je početkom 70 ih imala oko 7 miliona stanovnika, 2011 oko 23 miliona. Šta reći na to ....

Кад смо код тих азиланата, паде ми нешто на памет.

Силазим степеницама солитера у коме живим, на путу за посао.. На спрату испод видим баку..у једној руци штап, у другој тетрапак млека.. Хода са муком, лагано, чини ми се да јој век цео треба да премости раздаљину до суседних врата..раздаљину краћу од моја два корака..

Чује ме тек када јој се сасвим приближим.. Лагано подиже главу и, видевши ме, замоли шкрипавим старачким гласом.. - Можеш ли ми одврнути чеп, моје руке су преслабе за то.. Лагани окрет за мене је никакав напор.. За баку је то разлика између гледања у паковање и доручка.. - Хвала ти дете, макар једном да не узнемиравам комшије..еее..да ми није њих..

Иста ствар је и са азилантима.

Кад смо код тих азиланата, паде ми нешто на памет.

Силазим степеницама солитера у коме живим, на путу за посао.. На спрату испод видим баку..у једној руци штап, у другој тетрапак млека.. Хода са муком, лагано, чини ми се да јој век цео треба да премости раздаљину до суседних врата..раздаљину краћу од моја два корака..

Чује ме тек када јој се сасвим приближим.. Лагано подиже главу и, видевши ме, замоли шкрипавим старачким гласом.. - Можеш ли ми одврнути чеп, моје руке су преслабе за то.. Лагани окрет за мене је никакав напор.. За баку је то разлика између гледања у паковање и доручка.. - Хвала ти дете, макар једном да не узнемиравам комшије..еее..да ми није њих..

Иста ствар је и са азилантима.

И за баку и за азиланте Лапот је решеније.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back