Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego, da vas pitam nesto
evo, useli se kod nas jedno pola miliona ovih ljudi
i stvarno nastane problem za koju godinu, deceniju...
znachi, ne sporadicni, izolovani incidenti vec neka dobro organzirana pricha
tipa terorizam...cak oruzana pobuna...oce da se odcijepe, napravili enklavu...jesmo mi stvarno toliko nesposobni da ne mozemo s tako necim izaci na kraj?
ili politicka borba nastane...izbori, ti ljudi imaju jasan plan i program...traze ucesce u vlasti...
kolika je shansa da recimo uzmu vlast?

:lol:

- - - - - - - - - -

kolika je shansa da recimo uzmu vlast?

Već su je preuzeli,samo ti to ne vidiš.

Granice među državama više ne postoje.Ukinuli su ih,jer im tako odgovara.Vije nije neophodna lična dokumentacija,trenutno možeš biti ko god hoćeš.Maskenbal,takoreći....

Nista meni Tabane nije jasno. Ti ljubis Ruse, a Ruski ne znas. Ne govoris6 nikak po Russkii, potomu cto ti toljko boltun. Umires za Putinom, a ovamo bi da radis sa Nemcima?! :hahaha:

Ludilo, ludilo! :rotf:

Daj BWE, za pocetak nauci tarzanski Ruski. Nemacki nikada nauciti neces, a Engleski ionako pricas na nivou A2. :mrgreen:

_niemand_

Ma hebeš jezik kad se deca vole. :D
Mi imamo momka a vi curu... :super:
0000caf1_medium.jpg

U Makedonije za 5 dana su dosli 43 631 azilanti,od koji 30 336 sa muzkarci i samo 6089 zene i 7000 deca!Ovo je zapravo vojnska invazija!Kako mozda mi evropljani sa smo toliko glupi?!

http://m.blitz.bg/news/article/357064

Па тако су и Бугари некад стигли са каном Аспарухом, као руља прљавих, губавих и савршено дивљих људи из неког азијатског пакла.

Замисли да је неко тад спречио Бугаре да стигну у Европу? Сад би смо сви били сиромашнији за сва бугарска културна, научна, кулинарска и еротска достигнућа.

Хоће ли Вучић узети у обзир ваше вапаје? Јесу ли заустављене реке црних Арапа?

Juce ih pristiglo u Beograd 10 tisuca (CRO). 20000 hiljada (SER). Iz Makedonije. :bum:

Bice veselo (effectively immediately) kada se sva ta sunitska muslimanska "vojska" uputi prema CROmanjoniji... Madzari zatvorise granicu skroz! :klap:

_niemand_

U Makedonije za 5 dana su dosli 43 631 azilanti,od koji 30 336 sa muzkarci i samo 6089 zene i 7000 deca!Ovo je zapravo vojnska invazija!Kako mozda mi evropljani sa smo toliko glupi?!

http://m.blitz.bg/news/article/357064

Treba uzeti u obzir da se među tim 7000 dece nalazi mnogo momaka od 16,17 godina,od kojih mnogi nemaju lične isprave pa kažu ono što im više odgovara a još može da prođe.
Maloletnicima,pa još bez roditeljske pratnje sledi poseban tretman.Što je i razumljivo.

4.000 maloletnika stiglo u Srbiju bez pratnje roditelja

Treba uzeti u obzir da se među tim 7000 dece nalazi mnogo momaka od 16,17 godina,od kojih mnogi nemaju lične isprave pa kažu ono što im više odgovara a još može da prođe.
Maloletnicima,pa još bez roditeljske pratnje sledi poseban tretman.Što je i razumljivo.

4.000 maloletnika stiglo u Srbiju bez pratnje roditelja

Pa ti dečkići će da zabavljaju Đermanske i Engleske babe a možda i dede, ko zna z:D

Nemoj misliti da ćeš moći samo da gledaš tuđu zabavu,Nije to tako daleko koliko ti se trenutno čini.Biće tu dovoljno veselja za sve nas.:sad2:

Pa biće, ne kažem... Al onog trenutka kad Jevropi dođe iz buljsona u vugla sve ono što su žderali godinama (gomna i splačine američke i engleske) e onda ćemo svi da se zabavljamo, jopet ratatata. :aha2:

Srbija ce brzo postati jos jedna Islamska zemlja. To je realnost , ovi dolaze da osvoje teritoriju i nisu u prolazu, trajno ce ostati u Srbiji, oni sto odu bice vraceni. Na Zapadu je zestoka kampanja i protesti protiv azilanata. Srbija treba da bude sigurna zemlja za njih.

То је лепо. Србија ће бити земља слатких џамија и Арапи ће ту моћи да лепо живе и праве хурмашице и моле се Алаху.

Изузетак је град Ниш са околином, где ће бити успостављена ромска кнежевина. Јединствени културни идентитет ромске кнежевине ће остати очуван.

То је лепо. Србија ће бити земља слатких џамија и Арапи ће ту моћи да лепо живе и праве хурмашице и моле се Алаху.

Изузетак је град Ниш са околином, где ће бити успостављена ромска кнежевина. Јединствени културни идентитет ромске кнежевине ће остати очуван.

A ti ćeš i dalje moći da šetaš engleske babe i pudlice po Londonu. :heart:

Da li postoji i jedna zemlja na svetu koja tako prihvata na desetine hiljada ljudi koji nesmetano ulaze. Znamo kako u SAD reaguju kada neko pokusa da ilegalno udje, sve zemlje u okruzenju primenjuju restriktivne mere kada su azilanti u pitanju dok kod nas moze da upada ko hoce.

Мислим да кад азиланти дођу у Србију тек онда добију пострек да што пре иду ка ЕУ.
Кад нас виде овако апатичне и измучене, без пребијеног динара у џепу...

Da li postoji i jedna zemlja na svetu koja tako prihvata na desetine hiljada ljudi koji nesmetano ulaze. Znamo kako u SAD reaguju kada neko pokusa da ilegalno udje, sve zemlje u okruzenju primenjuju restriktivne mere kada su azilanti u pitanju dok kod nas moze da upada ko hoce.

Не постоји таква земља. Нема такве земље. Ни једна земља није никад примила десетина хиљада људи друге вере и порекла.

Само Србија, или да јој дамо њено ново званично име, ал-Џумхурија Сербија.

Па тако су и Бугари некад стигли са каном Аспарухом, као руља прљавих, губавих и савршено дивљих људи из неког азијатског пакла.

Замисли да је неко тад спречио Бугаре да стигну у Европу? Сад би смо сви били сиромашнији за сва бугарска културна, научна, кулинарска и еротска достигнућа.

Pa i sloveni su dosli tako na Balkan.

Ali sada nije vreme za sala,sada moramo odbraniti i sacuvati nase zemlje,porodicu i hriscanstvo od islamistickoj invazije!Za ovjie mi svi smo samo kauri,sada je vreme da zaboravimo medjusebnog svadjom i svi bez obzirom da li smo Hrvati,Srbi,Bugari ili Nemci da se ujedinimo.

Ljudi, ako ovi vaši tamo nastave ovako učinkovito nepoduzimati ništa, nema vas više tamo!
Nije zajebancija, a posebno nije nekakvo moje osobno likovanje, al dokusurit će vas ovi musavi arapi! Ne znam što će i s nama biti okrenu li se k nama! A hoće, sigurno!
Nek im onda pred njih stane Tupson i otjera im svojim umjetničkim nadahnućem pošto metiljavi Kiza, sisata Kolinda i njezini paraderi to sigurno nisu kadri učiniti!:think:
A Amerikanci samo šute i trjaju ruke oduševljeno jer s,u po ko zna koji put, odložili vlastiti ekonomski sunovrat praveći krizu po Europi!
EU je najobičnija rulja kvazilidera klovnova! ****** im Amerikanci svima redom majku!

Poslednja izmena:
Ljudi, ako ovi vaši tamo nastave ovako učinkovito nepoduzimati ništa, nema vas više tamo!
Nije zajebancija, a posebno nije nekakvo moje osobno likovanje, al dokusurit će vas ovi musavi arapi! Ne znam što će i s nama biti okrenu li se k nama! A hoće, sigurno!

A Amerikanci samo šute i trjaju ruke oduševljeno jer s,u po ko zna koji put, odložili vlastiti ekonomski sunovrat praveći krizu po Europi!
EU je najobičnija rulja kvazilidera klovnova! ****** im Amerikanci svima redom majku!

Nemoj se brineš za nas...

Kada preteraju, mi ćemo standardno, nož, žica...a vi ćete onda sa Zapada, u nekom Hagu, da nam držite slovo kako smo necivilizovani i genocidni.

Не постоји таква земља. Нема такве земље. Ни једна земља није никад примила десетина хиљада људи друге вере и порекла.

Само Србија, или да јој дамо њено ново званично име, ал-Џумхурија Сербија.

Tacno tako, samo Srbija. Mom bratu je trebalo nekoliko godina da sve papire dobije, prodje sve prepreke da bi dosao do Kanade. Nema zemlje gde mozes lako ilegalno uci moras postovati proceduru.

Pa i sloveni su dosli tako na Balkan.

Ali sada nije vreme za sala,sada moramo odbraniti i sacuvati nase zemlje,porodicu i hriscanstvo od islamistickoj invazije!Za ovjie mi svi smo samo kauri,sada je vreme da zaboravimo medjusebnog svadjom i svi bez obzirom da li smo Hrvati,Srbi,Bugari ili Nemci da se ujedinimo.
Pa njih su kršćani i najurili ovamo! Sirija i ostale tamošnje zemlje su bile sasvim ok za ljude sve dok "najdemokratskija" nacija na svijetu iz svoje "zemlje snova" (inače light motiv života svakoga zapadnoga kršćanina) nije počela svoje "humanitarne" akcije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back