Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/58457...avog-sukoba-policije-i-migranata-u-Makedoniji

NA KOLENIMA Otac sa sinčićem usred krvavog sukoba policije i migranata u Makedoniji

656160_makedonija-otac-i-sin-02reutersfoto-reuters_ff.jpg

656165_makedonija-otac-i-sin-04tanjugfoto-ap-darko-vojinovic_ff.jpg

Jedno dete je povređeno šrapnelom od šok bombe, koje je policija, kako se navodi, ispaljivala direktno u gomilu.

Izveštači sa lica mesta javljaju da se migranti sada nalaze na grčkoj teritoriji, a grčki policajci,
kako piše Telegraf, ne preduzimaju ništa, već samo posmatraju situaciju.

Sve ih poslati u Nemacku, Englesku, Francusku oni su podrzali arapska proleca, "uvodjenje ISIL demokratije" na bliskom istoku pa sada neka ih oni zbrinjavaju.

Sto se tice Srbije , propisati , ko se krsti, moze da ostane ovde, ko nece , karta Etihad Airwaysom u jednom pravcu do Istanbula jer svi su oni dosli iz Turske.

Ма какви, у Бриселу се одређују квоте за избеглице, и, по свему судећи, Србија, ако хоће у ЕУ, мораће да поднесе лавовски део терета да би доказала да је завредила да буде члан те изузетне организације.

Ма какви, у Бриселу се одређују квоте за избеглице, и, по свему судећи, Србија, ако хоће у ЕУ, мораће да поднесе лавовски део терета да би доказала да је завредила да буде члан те изузетне организације.

i onda će takvu, sa 20 miliona arapa odma da je prime u eu

ima načina da ne znaš kad je nešto rekao, koga je citirao

Никад никог нисам ставила на игнор листу, не знам ни где је. :lol:
А има ту и доста радозналости, да не 'пропустим' нешто. ;)
А и видиш да ми још није одговорио, изгледа да нема одговор на моје питање.

i onda će takvu, sa 20 miliona arapa odma da je prime u eu

mene zanima nesto drugo
sto nasi u UNu sad ne dizu galamu na sav glas
i Grci, Makedonci...
sto da se financijski pomogne, sto da se razradi plan za prihvat tih ljudi po evropi
pa i neki kriterijumi da se formiraju za to, sto da ne...
ovo nije pitanje nase tri zemljice vec globalna situacija
ali mi to, koliko vidim, ne trazimo
bila je neka licitacija brojevima na tu temu
ali sve je to ostalo lebdjeti tako...

mene zanima nesto drugo
i Grci, Makedonci...
sto da se financijski pomogne, sto da se razradi plan za prihvat tih ljudi po evropi

Каква бре галама, шта да кажу, да буду против тих сиротих људи, па да цела нација буде означена као геноцидна, или да траже паре па да нам пребацуј уда још хоћемо да профитирамо на туђој муци, плаћај бре порезе, рани избеглице и учи куран, требаће ти.

Evo kad smo azilanata, situacija od pre neki dan, i nasa drzava, odnosno vodjenje racuna o nasim ljudima koji NISU azilanti

Moji prijatelji, odnosno prijateljica samo sada vec, muz i zena razvedeni dvoje dece

Muz je otisao u austriju na rad, i da placa alimentaciju za dvoje dece, pre dve godine.
Trajao je sve ok godinu dana, pomagao joj je novcano za decu. Zivo pod kirijom, zena ima 35000 platu.

Odjednom muz je prestao, i zena je u totalnom haosu sa dvoje male dece. Prica dalje nije bitna.
Bilo je svakakvih tu misli, ali sam im ponudio da dodju kod mene kad vec imam mesta, dok se ne snadju i vide sta ce dalje. Za kiriju pare nemaju i mogu samo na ulicu.

Elem, DRZAVA za NASE ljude ne mrda ni 1% onom stvari. Ovakvih slucajeva ima mnogo!

Jel mislite da drzava NASIM drzavljanima i gradjanima nekad ponudila pomoc i neki smestaj???

Dok zarad budjavog i laznog morala i empatije, zarad politickih poena, zbrinjavamo ko zna koga, dok svoje ljude apsolutno ignorisemo!

apsolutno tacno.

prošli smo i na svojoj koži osjetili rat i napuštanje i paljenje kuća, i ubojstva. ovo je teška situacija koju ne može riješit ni srbija ni evropa, treba skršit isil a jedini način je borbom i to svih na svijetu. prvi bi potez bio da svi vojnosposobni muškarci koji su na granicama moraju biti prvi u obrani svojih država a ne da odlaze i ostavljaju prazan prostor. na takav način bi onda za par godina i makedonci bili migranti ili izbjeglice. pomoći isključivo ženama i djeci ostale poslat natrag s puškom.

i ovo. :ok:

I još nešto,decom se kod nas računaju svi oni koji nisu napunili 18 godina.A u njihovim kulturama muškarac od 16,17 godina nije više dete.Pošto uglavnom stižu bez ličnih dokumenata,mogu da kažu šta hoće,a svakako im je u interesu da budu maloletni bez pratnje odraslog lica.Onda sigurno ostaju na tlu Evrope.

za njihovu decu bi granicu trebalo spustiti na 11- 12 godina za svaki slucaj.

Dati im 10 dana da se krste i predju na Hriscanstvo. Ko nece spakovati ga na brod,avion i poslati u bogate arapske zemlje.

Znate li koliko je do sada izbeglica primio Katar, najbogatija arapska zemlja? NULA

to isto stalno pisem sto ih ne prime katar, kuvajt i meirati. u njihovim drzavama niko ne moze da dobije drzavljanstvo. u kataru ako se hriscanka uda za muslimana i rodi sinova, opet ne moze da dobije drzavljanstvo. inace njima je dozvoljeno da se zene sa nemuslimankama, ako one prihvate islam, al i pored toga drzavljanstva nema ni za zenu, a mislim ni deca da se ne tretiraju kao drzavljani katara.

Sve ih poslati u Nemacku, Englesku, Francusku oni su podrzali arapska proleca, "uvodjenje ISIL demokratije" na bliskom istoku pa sada neka ih oni zbrinjavaju.

Sto se tice Srbije , propisati , ko se krsti, moze da ostane ovde, ko nece , karta Etihad Airwaysom u jednom pravcu do Istanbula jer svi su oni dosli iz Turske.

A kada su Hrvati rekli da u Hrvatskoj moze da ostane svako ko se krsti sa pet prstiju - to ti nije prijalo? :D

mene zanima nesto drugo
i Grci, Makedonci...

UN ne služi ničemu,
onaj ko se pita je što iza la manša, što iza atlantika

Каква бре галама, шта да кажу, да буду против тих сиротих људи, па да цела нација буде означена као геноцидна, или да траже паре па да нам пребацуј уда још хоћемо да профитирамо на туђој муци, плаћај бре порезе, рани избеглице и учи куран, требаће ти.

kako sta da kazu
za pocetak da pocnu te ljude zvat javno pravim imenom - izbjeglice
to je rijec koju "posten zapadni svijet" ne zeli da cuje

Krenulo je.
Sevaju noževi među migrantima i policajcima, ima ranjenih.
Jedan migrant je nožem ubo policajca. Svedoci kažu da je policajac ranjen kada je tim makedonske specijalne policije prišao da migrantima kontroliše dokumenta. Policajac je, kažu svedoci, pao i trzao se na asfaltu u grčevima dok nisu stigla ambulantna kola. Ne zna se da li je policajac preživeo, a o ovom događaju se očekuje saopštenje makedonskog MUP-a.

Djevdjelija-Makedonija-azilanti-emigranti-migranti-imigranti-3.jpg

kako sta da kazu
za pocetak da pocnu te ljude zvat javno pravim imenom - izbjeglice
to je rijec koju "posten zapadni svijet" ne zeli da cuje

Е па то не може, јер би онда избеглице морале да иду у избегличке логоре, а овако могу слободно без докумената да се шврћају и унапређују нам привреду, како нам одушевљено јављају режимски медији, порастао промет код брице на аутокоманди, роштиљница код аутобуске станице одлично послује, итд...

oces rec da je sve radjeno iz cistog altruizma
pa to je divno
sta reci, a ne zaplakati

А шта је то рађено, конкретно?

Јесу тако и нашу рају поштену и честиту ХААРП-ом натерали да одради оно што је почело кад су Словенци уплакани изашли са 14ог конгреса?

У твом погледу на свет нико нема ни слободну вољу ни могућност аутономног делања осим енглеске краљице. Тако је и сиријски грађански рат у ствари рат који води Енглеска.

А ту земљу је Бог кад је стварао свет одредио за Хрвате?
Ти као да си растао у Павелићевој држави.

Pa to je NJIHOVA DRZAVA, nikada nije bila Srbija.

Sta bi, po toj logici, trebalo da kazu Madjari koji su u Vojvodini ziveli pre Srba i koja je nekada bila Juzna Madjarska?

Da to sve pripada Madjarima?

ti si neki bas fin decko
ni da bjezis iz ratom zahvacene zemlje ne bi nozic ponio
cak ni da oljustis jabuku
da ne pominjem kako bi uredno cekao vizu i sve ostalo
dok bombe padaju oko tebe
to je za svaku pohvalu

Da ti pomognem,
ne bi im trebao ni perorez, ovih par stotina hiljada Sirijaca (svi mladi, sposobni, uhranjeni i u snazi), da su hteli da odbrane svoju državu od terorista ili da sruše diktatora (šta god, ne mešam im se u izbor),.mogli su golim rukama to da odrade.

Nego ne, lakše je ovako, moja država se raspada, teroristi ruše spomenike hiljadugodišnje kulture. a ja kao skakavac bežim na neku drugu njivu da obrstim dok još ima šta.

E pa neće moći ove noći, Srbija je i slepa i glupa ali srećom komšije su malo agilnije.

Svaka čast Mađarima i Makedoncima, zid ako treba i minsko polje ako ne može drugačije da se zaštiti zemlja, građani i mir.

za to putinu skidam kapu - hoces da zivis u rusiji, moze
ali da se zna da si rus
cao

У Русији живи гомила народа који нису Руси, користе своје језике, школују се на својим језицима, имај усвоје аутономне републике итд...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back