Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Merkel je rekla da ima puno mjesta za
izbjeglice u Njemacku, da ce im praviti kuce
i da ce dobiti posao i automobil,
i sve ce biti super, tako stoju u prospektima
koju su dobili izbjeglice

MJK

Pa ni tvoja teorija ne drzi vodu. Zasto bi neki saban koji je mozda nepismen i siromasan isao avionom? Sta ti mislis da su oni svi neki bogatasi? To je ko da kazes da je neka vojska tj njeni vojnici svi bogatasi, pa vidi samo u nasim ratovima koliko je bede i sirotinje ratovalo.

ИСИЛ-ови борци су скоро сви плаченици.
Значи, имају пара.

Ако хоче да иду у западну Европу, и да могу да буду на 6-7-8 граница регистровани (како-тако), и да изгубе живот и/или слободу или паре успут... далееееко им је једноставније да набаве фалсификоване путне исправе у Турску и да пичу авионима.

То је претпоставка и наших полицајаца. А логично је и мени.

Ако је дошао до пара, он че хтети и да може да их сам потроши.

10210536_e76e79778aa43222765401f79807f7dc_wm.jpg

http://galeria.index.hu/belfold/2015/10/21/berkasovo/12

'bem ti, ovi su gori od nasih cigana sa NBG, koje je Djilasenko selio pre par godina.
Ako njih 3000 ostane ovde pretvorice ceo Beograd u deponiju za odlaganje radioaktivnog otpada, posto ce tlo toliko biti prekriveno debelim slojem djubreta da cak nu radioaktivna kontaminacija nece biti moguca.

'bem ti, ovi su gori od nasih cigana sa NBG, koje je Djilasenko selio pre par godina.
Ako njih 3000 ostane ovde pretvorice ceo Beograd u deponiju za odlaganje radioaktivnog otpada, posto ce tlo toliko biti prekriveno debelim slojem djubreta da cak nu radioaktivna kontaminacija nece biti moguca.

Što će reći, nuklearni holokaust pored bubašvaba preživljavaju i cigani i migranti :mrgreen:

http://galeria.index.hu/belfold/2015/10/21/berkasovo/12[/QUOTE]

E bravo, o tome ja pricam, na nekim mestima je jos gore.

Ја те пратим редовито.
И, видим да више пута објашњаваш исте ствари разним ликовима. Остави их нека читају сами, шта си раније написао.
И, видим да више пишеш о сликама, него ли што их постављаш.

(А ја их још нисам ни сликао. :rumenko:)

- - - - - - - - - -

Пише се, пише.
Само треба неко и да чита.

Rekao sam stavit cu slike hrane koju bacaju, stavio sam, deka i kabanica i stavio sam, i stavio sam slike kampa, rekao sam da cu slikati srednjak upucen Kamaelu iz kampa i stavio sam i to, lepo sam reko da slike gde se vide lica necu stavljati kao ni slike dece. Ko oce te slike, neka mi se obrati putem pp-a

- - - - - - - - - -

Емоција је постала ловац на твоје таленте.
А ти си постао емоција.

To je zato jer sam se okrenio samo na zene i decu, pa su se desile neke jako ruzne stvari na koje normalan covek ne moze ostati imun. To i dalje nije promenilo moje misljenje o ovim migracijama i jako nekulturnim ljudima kojih ima medju njima.

- - - - - - - - - -

Нема се, не може се. То треба рећи и испратити их искључиво погледом.

Deke su vecinom iz UNHCR-a i UNICEFA

Пише се, пише.
Само треба неко и да чита.

Daj mi link u kome se na RTS-u, B92, Blicu ili nekom drugom javnom mediju pise o haosu koji izbeglice prave u Evropi. Kako mozete da tvrdite neke stvari bez dokaza, strasno.

Inace, o ovom problemu sa migrantima sam procitao sigurno 100 puta vise nego ti, sto domacih, sto stranih sajtova

Poslednja izmena:
Jeremija 8,9-10
Sramiti se trebaju mudraci,smeteni su i pogođeni.
ODBACILI SU GOSPODNJU RIJEČ.
Što im još preostaje od mudrosti?
ZATO DAJEM NJIHOVE ŽENE STRANCIMA,NJIHOVE NJIVE DRUGIM POSJEDNICIMA

http://www.novizivot.net/2015/10/26...e-serijata-u-europi-i-pucnjava-u-kopenhagenu/

Ovo se sada desva celoj Evropi.

Desilo se nama davno, jer smo bili odbacili Bozju rec, a duhovnici su narodu skrivali Hrista i sluzbu bozju mu odrzavali na stranom jeziku da ga namerno ostave relöigozno nespismenim.
A Bogumile i sve ostale su ubijali i progonili.
Onda je stigla kazna, ropstvo 500 god i nase zene njihove.

Onda nam je dato vreme, da se pokazemo u drugom svetlu.
Ali izgleda opet nismo.

Ali ovog puta nismo samo mi ti...
Evropa je snama.
Barem u necemu da bude snama.
Samo je pitanje ko ce na kraju u Evropi pak izvuci najdeblji kraj.

Mozete nesto uciniuti, dajte im biblije:

BIBLIJE NA ARASPKOM:

https://verteilbibel.de/

Mozda nam ovo donkele pomogne da nase zene ne budu njihove i da ti se unuci ili praunuci ne mole drugim bogovima.

I ne zovu Mustafa ili Sulejman itd...

Jer 8:6 Pazio sam i slušao, ne govore pravo, nema nikoga da se kaje za zlo svoje, da reče: Šta učinih? Svaki je okrenuo svojim trkom, kao konj kad nagne u boj.
Jer 8:7 I roda pod nebom zna svoje vreme, grlica i ždral i lasta paze na vreme kad dolaze; a narod moj ne zna sud Gospodnji.
Jer 8:8 Kako govorite: Mudri smo, i zakon je Gospodnji u nas? Doista, gle, laž učini lažljiva pisaljka književnička.
Jer 8:9 Mudraci se osramotiše, uplašiše se i uhvatiše se; eto, odbaciše reč Gospodnju, pa kakva im je mudrost?
Jer 8:10 Zato ću dati žene njihove drugima, njive njihove onima koji će ih naslediti, jer od malog do velikog svi se dadoše na lakomstvo, i proroci i sveštenici, svi su varalice.
Jer 8:11 Jer leče rane kćeri naroda mog ovlaš govoreći: Mir, mir; a mira nema.
Jer 8:12 Eda li se postideše što činiše gad? Niti se postideše niti znaju za stid; za to će popadati medju onima koji padaju; kad ih pohodim, popadaće, veli Gospod.
Jer 8:13 Sasvim ću ih istrebiti, govori Gospod, nema grozda na lozi, ni smokve na drvetu, i lišće je opalo; i šta sam im dao uzeće im se.
Jer 8:14 Što stojimo? Skupite se i udjimo u tvrde gradove, i onde ćutimo; jer nas je Gospod Bog naš ućutkao napojivši nas žuči, jer zgrešismo Gospodu.

Jer 6:13 Jer od malog do velikog svi se dadoše na lakomstvo, i prorok i sveštenik, svi su varalice.

Jes 56:11 I psi su proždrljivi, koji ne znaju za sitost; i pastiri su koji ne znaju za razum, svaki se okreće svojim putem, svaki za svojom korišću sa svog kraja.

Poslednja izmena:
Daj mi link u kome se na RTS-u, B92, Blicu ili nekom drugom javnom mediju pise o haosu koji izbeglice prave u Evropi. Kako mozete da tvrdite neke stvari bez dokaza, strasno.

Inace, o ovom problemu sa migrantima sam procitao sigurno 100 puta vise nego ti, sto domacih, sto stranih sajtova

ja se ne sećam da sam negde po našim medijima pročitao o džumbusu i neredima što migranti prave
naši ih obično prikazuju kao mučenike, jadnike, a za čije babe zdravlje kriju drugu stranu njihove medalje,
to samo vučko zna

I Britanija ima problema sa migrantima, mozda ne toliko sa ovim sadasnjim, ali sa migrantima iz prethodnih godina. A trenutno i Obama planira naseljavanje migranata po Americi.

Обама је поништио јужну границу земље.

Неки овде још нису обавештени, па још причају: Ех, кад им дођу Мексиканци.

http://www.infowars.com/category/border-control-illegal-immigration/

А, кад Американци уђу у Мексику, још и плаћају таксу или казну.

Mexico Charges Americans for Crossing Border
“We are doing what should be done... They have to pay the right of non-residents"

by Mikael Thalen | Infowars.com | November 20, 2014

Pokazuje šta se dešava kada ih bude veći broj u jednom društvu ( u ovom slučaju 25%), tada zahtevaju da se uvedu njihovi zakoni.

Е, па, то се дешава у Р. Македонији.

Албанци/Шиптари нису ни толико. Па су фалсификованим пописом стигли до 22,9%.
И, по притиском "међународне заједнице", после 2001. чине 1/3 администрације и буџетарских службеника.

А, у стварности, сада су испод 10%.

Прича с њим није завршена... колико да се зна.

Али, овај ноч, више нече бити њихов дан. :per:

Pitanje za vas:

Sto mislite o sljedecoj ideji...

Ako makedonija zatrazi dobrovoljce iz republika SFRJ (slovence, hrvate, bosance, hercegovce, srbe, siptare, crnogorce...) da se zatvori ranica sa makedonijom prema grckoj.

Da li bi to bila najbolja opcija ?

Ne trazi se sluzbena pomoc od drzava nego dobrovoljci / volonteri / nestranacki / nevladini.... koji pomazu u zatvaranju granice. I tim rijesavaju problem svima.

osiura se granica a onda se mogu i slati vlakovi direktno iz makedonije u austriju. bez stajanja..

U makedoniji se stitimo svi

I to je najbolje mjesto za obranu.

Misljenja ? pitanja ?

Svakako dobra ideja, ja sam odavno pricao o tome kako ce se na kraju morati podici regionalna vojska i avijacija kakvi bre crni volonteri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back