Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno je da je ovu seobu organizovao Erdogan. Pre par dana je objavljeno da je za nepunih nedelju dana na grcka ostrva stiglo 50 000 ljudi u gumenim camcima. Znaci, 10 000 ljudi dnevno otisne se sa turske obale u gumenjacima. To je nemoguce izvesti bez znanja i ucesca drzave u organizaciji akcije. Ja Erdogana ne krivim,covek radi svoj posao. Milioni izbeglica su za Tursku realan problem, covek ima unutrasnjih problema a i ekonomija u zadnje vreme skripi, lira je enormno devalvirala od proletos. Ne treba zaboraviti i kompletnu situaciju koja mu se odigrava u komsiluku i u kojoj Turska naravno i te kako ucestvuje.Tako da je covek izvukao aduta iz rukava i bacio ga na stol EU u vidu nekoliko stotina hiljada azilanata. I dao do znanja da ima jos mnogo tih aduta u rezervi. Vec je postavio i svoje uslove: 3 milijarde evra godisnje, ukidanje viza,ubrzanje prijema Turske u EU. Videcemo sta ce biti odgovor Angele i EU bratije. Naravno,partija se nece odigrati bez kibicera США.

Da završimo onda sa pokrivenim ženama :lol:, ja tvrdim da su većina, a ti kažeš da ne znaš tačno da li su manjina ili većina.

Pa ne znam, takodjer nisam stekao utisak da su ove sa hijabom u vecini. Ali evo ovako, napravit cu mali testic, nije da ce i to puno znaciti ali opet neki pokazatelj moze biti. Posto ih redaju po 50 tak, pa kordon policije pa novih 50 tak, to je 100 ljudi, bas cu prebrojati koliko ce tamo biti zena i koliko ce imati hijab a koliko ne, sledeci vikend cu napisati rezultate, pokusat cu ih sta vise prebrojati.

Slazem se da ima onih kojima treba pomoci. Medjurim, ima tu previse medijske propagande, nije bas sve onako kao sto izgleda, kao sto se da videti iz sledeceg video snimka (pre svega 32. sekunda):

Imam osecaj da bi ovi vecina ovih imigranata (mislim na lazne izbeglice koji se provlace kao prave, i koji su definitivno vecina u odnosu na prave izbeglice) posli u Evropu bez ijedne zene i bez ijednog deteta, ali im treba neko kog bi mediji mogli da snimaju.

Ma ne trebaju meni video materijali, znam da ima propagande, pisao sam ja i o tome, novinari rade svasta da isceniraju scene koje zele...na svoje oci sam video par takvih situacija.

ove solo,tj single mlade momke koje vidim na nekim slikama,konkretno ova,gde su u grupi,deluju zajebano,nedeluju uopste kao izbeglice,tj,deluju kao da idu sa zadatkom,deluju ljuti i puni mrznje

Ti sta idu sami, su vecinom iz delova gde rata nema, ali je navodno velika nezaposlenost, pa idu kod nekoga svoga ko je vec u Evropi i planiraju povuci delove porodice. Cak i ne sve. Evo prico sam sa jednim mladicem iz Damaska, on je krenuo sam kod najstarijeg brata koji je vec u Nemackoj, planira za 2 godine povuci 2 mladja brata, a roditelji ce ostati...
Dosta je takvih koji idu sami

čini ti se..begaju ljudi od vojne obveze....da si na njihovom mjestu ..kaj bi ti radio...:D

Onako u globalu...nema veze sad to sad sa migrantima..to je meni u redu. Neka beze od vojne obveze, u redu mi je to sta ne zele da ginu u besmislenim ratovima.

- - - - - - - - - -

A kaj si ti radio?
Minken bojna?

To je drugo, isto je i u Hrv i u Srbiji, jel ti pripadnici tih "bojni",...su sad veci Hrvati i Srbi nego ikad, takvi sada najvise huskaju, veliki su domoljubi tj patriote

- - - - - - - - - -

primi ga ti..:hahaha:

- - - - - - - - - -

eh..ako počmu nama da dijele mobilizacijske pozive..nadam se da će mene da smjeste na granicu sa srbijom..misim..tamo ću biti najkorisniji.....:per:

Tamo ima da se ja i ti tako napijemo da..ne znam sta, samo da se napijemo

Pitanje za vas:

Sto mislite o sljedecoj ideji...

Ako makedonija zatrazi dobrovoljce iz republika SFRJ (slovence, hrvate, bosance, hercegovce, srbe, siptare, crnogorce...) da se zatvori ranica sa makedonijom prema grckoj.

Da li bi to bila najbolja opcija ?

Ne trazi se sluzbena pomoc od drzava nego dobrovoljci / volonteri / nestranacki / nevladini.... koji pomazu u zatvaranju granice. I tim rijesavaju problem svima.

osiura se granica a onda se mogu i slati vlakovi direktno iz makedonije u austriju. bez stajanja..

U makedoniji se stitimo svi

I to je najbolje mjesto za obranu.

Misljenja ? pitanja ?

Pitanje za vas:

Ako makedonija zatrazi dobrovoljce iz republika SFRJ (slovence, hrvate, bosance, hercegovce, srbe, siptare, crnogorce...) da se zatvori ranica sa makedonijom prema grckoj.

Ne trazi se sluzbena pomoc od drzava nego dobrovoljci / volonteri / nestranacki / nevladini.... koji pomazu u zatvaranju granice. I tim rijesavaju problem svima.

osiura se granica a onda se mogu i slati vlakovi direktno iz makedonije u austriju. bez stajanja..

Misljenja ? pitanja ?

Босанци, Херцеговци и Црногорци нису народи. Зашто не поменеш Далматинце, Славонце и Хрвате?

Pitanje za vas:

Misljenja ? pitanja ?

normalno d aje to super ideja, ali znas da ce citava evropa biti u tom primeru protiv neonacista na granici...

Evo jedna slika sa srpske strane granice kod Bapske...

Ja ne mogu verovati da nema ni jedna komunalna sluzba koja bi to pocistila, ovo je leglo zaraze

2qzUUIg.png

Ocigledno je da je ovu seobu organizovao Erdogan. Pre par dana je objavljeno da je za nepunih nedelju dana na grcka ostrva stiglo 50 000 ljudi u gumenim camcima. Znaci, 10 000 ljudi dnevno otisne se sa turske obale u gumenjacima. To je nemoguce izvesti bez znanja i ucesca drzave u organizaciji akcije. Ja Erdogana ne krivim,covek radi svoj posao. Milioni izbeglica su za Tursku realan problem, covek ima unutrasnjih problema a i ekonomija u zadnje vreme skripi, lira je enormno devalvirala od proletos. Ne treba zaboraviti i kompletnu situaciju koja mu se odigrava u komsiluku i u kojoj Turska naravno i te kako ucestvuje.Tako da je covek izvukao aduta iz rukava i bacio ga na stol EU u vidu nekoliko stotina hiljada azilanata. I dao do znanja da ima jos mnogo tih aduta u rezervi. Vec je postavio i svoje uslove: 3 milijarde evra godisnje, ukidanje viza,ubrzanje prijema Turske u EU. Videcemo sta ce biti odgovor Angele i EU bratije. Naravno,partija se nece odigrati bez kibicera США.

ne funkcionise to bas tako poslala ih turska i nije eu bas toliko mutava da moze svako da joj paradira na granicama i upada u zemlju

Босанци, Херцеговци и Црногорци нису народи. Зашто не поменеш Далматинце, Славонце и Хрвате?

Razlikuju nam se misljenja o tome. Nebitno sto se mene tice.

Imas bolju ideju ?

normalno d aje to super ideja, ali znas da ce citava evropa biti u tom primeru protiv neonacista na granici...

Dobro....i onda neonacisti na granici mogu humanoj EUropskoj uniji isporucivati vlakove u austriju. Da jadne izbjeglice ne hodaju....pa ih pokupimo u makedoniji i iskrcamo na uastrijskoj granici.

Pa ce se onda brinuti za svoje probleme (na austrijskoj granici) ne za neonaciste u makedoniji.

Njemačke vlasti priznale kako su Afganistanci lažne „izbjeglice“

Nakon sve većeg unutarnjeg pritiska, njemačke vlasti bile su prisiljene priznati kako stotine tisuća Afganistanaca, koji su izvršili invaziju na Europu, zapravo uopće ne mogu imati status „izbjeglice“ te trebaju biti deportirani. Predstavnici vlade Angele Merkel jučer su objavili ovu vijest u Berlinu.

Njemačke vlasti sada tvrde, ono što čitava javnost zna i govori već poduže, a to je da se mora izvršiti „promjena politike“ s obzirom na „delikatno pitanje,“ odnosno, Europska Komisija (EK) sada mora pregovarati o programu ponovnog vraćanja imigranata s afganistanskim vlastima, budući da su ovim imigrantima odbijeni zahtjevi za azil.

Osim toga, navodno se planira „obrambena kampanja“ u Afganistanu, koja bi trebala tamošnje stanovnike upozoriti da neće biti dobrodošli u Europu te da stoga niti ne pokušavaju krenuti na takav put.

Savezna vlada Njemačke postala „zabrinuta“ nakon što su ustanovili da su nakon Sirijaca, Afganistanci najbrojniji među „tražiteljima azila.“

U stvarnosti, njemačka vlast je i sama već ranije priznala da su Sirijci apsolutna manjina u trenutnoj invaziji ilegalnih imigranata, a da najmanje 30 posto onih koji tvrde da su Sirijci, zapravo to nisu te mnogi, kao što smo već i sami pisali, koriste lažne putovnice kako bi dobili azil, a do kojih je nevjerojatno lako doći. ...pročitaj cijeli članak>>http://pandora.kreativisti.org/njemacke-vlasti-priznale-ka…/

ne funkcionise to bas tako poslala ih turska i nije eu bas toliko mutava da moze svako da joj paradira na granicama i upada u zemlju

Pa kako ti onda objasnjavas da 10 000 ljudi dnevno otplovi sa turske obale u gumenjacima a drzava za to ne zna ? Sta moze EU (Grcka) na ulazu da uradi? Da potopi gumenjake i podavi ljude,zene i decu? I kako onda objasnjavas Erdoganov ultimatum- dajte pare,ukinite vize i ubrzajte prijem Turske u EU ako hocete da vam ne dolaze izbeglice sa teritorije Turske. Videcemo sta ce biti evropski odgovor. Za sada, ne smeju ni da objave izvestaj o stanju u zemljama kandidatima za prijem(u koje spada i Turska), samo da se ne bi zamerili Erdoganu u ovoj situaciji.U izvestaju se naravno nalaze i neki osvrti na stanje ljudskih prava...

Pa kako ti onda objasnjavas da 10 000 ljudi dnevno otplovi sa turske obale u gumenjacima a drzava za to ne zna ? Sta moze EU (Grcka) na ulazu da uradi? Da potopi gumenjake i podavi ljude,zene i decu? I kako onda objasnjavas Erdoganov ultimatum- dajte pare,ukinite vize i ubrzajte prijem Turske u EU ako hocete da vam ne dolaze izbeglice sa teritorije Turske. Videcemo sta ce biti evropski odgovor. Za sada, ne smeju ni da objave izvestaj o stanju u zemljama kandidatima za prijem(u koje spada i Turska), samo da se ne bi zamerili Erdoganu u ovoj situaciji.U izvestaju se naravno nalaze i neki osvrti na stanje ljudskih prava...

parkiras neku krstaricu na otvorenom moru ukrcavas ih unutra i vracas odakle su i dosli ili odredis neko ostrvo i tamo ih iskrcas a onda skupljas humanitarnu pomoc da im saljes ...sta ovo znaci da mlate preko cele evrope i biju se sa policijom da bi stigli tamo gde su oni smislili da treba da budu...najbolje da svi krenemo da se pravimo blesavi, tumaramo okolo i glumimo ludilo

- - - - - - - - - -

Niko ne moze ocititi koliko oni mogu zaprljati mesto gde dodju.

sta ih briga nije njihovo mlate po tudjim dvoristima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back