Azijska skola filma...

Along With the Gods: The Last 49 Days - Sin-gwa ham-kke: In-gwa yeon
https://www.imdb.com/title/tt8116428/?ref_=tt_sims_tt

340

Ni azijska kinematografija nije izbegla put videoigrizacije™ i neobuzdanog (samo)plagiranja. Ovi istorijski ''spektakli'' su nepodnošljivo ***

Sem Kurosave koji mora biti posebna tema, budući da je institucija kakav je, od Japanaca:

- Takaši Miike (Audition, Visitor Q , The Bird People in China, Ichi the Killer, Gozu)
- Sion Sono (Suicide Club, Strange Circus, Cold Fish, Love Exposure)
- Shinya Tsukamoto (Tokyo Fist, Tetsuo: The Iron Man)
itd.

Od Koreanaca:
- Kim Ki Duk ( The Net, Pieta , The Bow)
- Park Chan Wook ( Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy, Lady Vengeance)
- Im Sang Soo - perverznjak (A Good Lawyer's Wife, The President's Last Bang)
itd.

O boze dragi...

Pa to nonaligned svake veceri gleda, isto kao da ja svake veceri gledam "Cetverored".
Bez uvrede, ali ako postoji ultimativno sranje od propagandnog filma, to je "Wolf Warrior".

Zasto ne gledas John Woo uratke prije nego je preselio u Jameriku?
Нисам увређен. Укуси су различити. Ово сам више поделио јер не знам пуно Азијских филмова.
Гледао сам неке од наведених. Овог ронина како се зваше. Ваљда има и аниме.

Нисам увређен. Укуси су различити. Ово сам више поделио јер не знам пуно Азијских филмова.
Гледао сам неке од наведених. Овог ронина како се зваше. Ваљда има и аниме.
Iskrena isprika, ispao sam pregrub i kreten.
Ako nisi upoznat s azijskom kinematografijom onda se i "Wolf Warrior" po meni cini kao dobar film, ali to je kineska verzija "Rambo 2".
Imas milijun boljih filmova od toga, samo pitaj, bit ce mi drago da te uputim, pogotovo zato sto sam te uvrijedio, ali "Wolf Warrior" je po mom misljenju, go*vno od filma.
Azijati rade super filmove, ali taj nije jedan od njih.
Radi se o produktu Beijing propagandne masinerije, ciji je nastavak postao najgledaniji film u Kini ikada.
Mozda sam ja lud, pa ne kuzim taj kineski "Borg" mentalitet, ali meni je film sranje.

Iskrena isprika, ispao sam pregrub i kreten.
Ako nisi upoznat s azijskom kinematografijom onda se i "Wolf Warrior" po meni cini kao dobar film, ali to je kineska verzija "Rambo 2".
Imas milijun boljih filmova od toga, samo pitaj, bit ce mi drago da te uputim, pogotovo zato sto sam te uvrijedio, ali "Wolf Warrior" je po mom misljenju, go*vno od filma.
Azijati rade super filmove, ali taj nije jedan od njih.
Radi se o produktu Beijing propagandne masinerije, ciji je nastavak postao najgledaniji film u Kini ikada.
Mozda sam ja lud, pa ne kuzim taj kineski "Borg" mentalitet, ali meni je film sranje.
Опуштено. Нисам увређен, а ни повређен. Истина, филм није нешто. Сама оцена за ИМДБ то показује увелико. Имају ли неке добре комедије?

Опуштено. Нисам увређен, а ни повређен. Истина, филм није нешто. Сама оцена за ИМДБ то показује увелико. Имају ли неке добре комедије?
:mrgreen:

Ima, ali je kineski mainland, ne Hong Kong:

Pogledaj cijelu scenu, genijalna stvar, kung fu Looney Tunes.

Ako volis herojske, tu su druga polovica osamedesetih i rane devedesete Hong-Kong produkcije zakon.

Back