Azijatkinje

Zavisi koliko imaš para. Odeš na njihov Tinder ne znam kako se zove, iskusniji će reći pa je uvezeš jednu ili par komada a dotle možeš imati online seanse.
Odeš sam na Tajlnad ili Filipine.
Ukoliko nemaš puno para sačekaš par meseci i odeš do Mađarske koja sada uvodi specijalne zakone za uvoz radne snage sa Filipina. Biće ih koliko hoćeš.

Gde se mogu naci, a da nisu ove kineskinje sto dolaze po Srbiji. Jako me loze tajlandjanke, filipinke. Mislim da se najbolje j..u. Rasturaju se za razliku od ovih nasih frigidnih. Ne trolujem ozbiljan sam. Jel mi nema druge ili da idem na Tajland. Slatke su, ponizne. Jel neko imao seks sa njima?
Sve ok, nego meni jedino frka da nije pojela nekakvog skakvca, cudnu rogatu ribu iz mulja ili dzukelu pa hoce da se ljubimo.

Zavisi koliko imaš para. Odeš na njihov Tinder ne znam kako se zove, iskusniji će reći pa je uvezeš jednu ili par komada a dotle možeš imati online seanse.
Ukoliko nemaš puno para sačekaš par meseci i odeš do Mađarske koja sada uvodi specijalne zakone za uvoz radne snage sa Filipina. Biće ih koliko hoćeš.
Jel ima nekih eskort dama po Bgu? Ono sto sam video laznhaci profili.

A i filipnke, barem sto sam upoznao su hipergamicne: srpkinja * 2. Bolje robota.
Ortak ziveo na tajlandu, nije seks turizam nego didzital nomad, nasao neko mirno mestasce, kaze upoznao neku devojku, odmah ga odvela kod svojih i ovi u fazonu da ga prizene. A znam pricu jednog lika koji je otisao na seks turizam, tpa odradila ga pijanog i pokupila mu stvari.

Ima ih po Istanbulu vise

Kad udjes u njihov stan i krenu da se sire mirisi raznoraznih zacina,nece ti biti do ljubakanja,a ako je pozoves u tvoj stan,donece ih sa sobom
Daj za.. sa tim primitivnim razmisnjanem, ispovracace ti kera, skakavce, zmije. Mlade zene su tamo moderne kao i evropljanke. Lepse su od nemica i pegavih engleskinja, a i urednije, zenstvenije. Pola sveta hrli na Tajland zbog njih

Fetis su mi odvajkada. Japanke jesu isto slatke ali cvile mnogo. Filipinke i Tajlandjanke seksipilnije
I sitne su ti one. Moras da se savijas, podvlacis. Ovako na TV-u nemas predstavu, kad si s njom, kapiras u glavi: ok, kako cemo ovo sad izvesti. Imas frku da je ne pokvaris.
Tajlandjanke su super za masazu, nek te izmasira neka ima da te odvede na nebo i nazad.

Daj za.. sa tim primitivnim razmisnjanem, ispovracace ti kera, skakavce, zmije. Mlade zene su tamo moderne kao i evropljanke. Lepse su od nemica i pegavih engleskinja, a i urednije, zenstvenije. Pola sveta hrli na Tajland zbog njih
Gde si ti video da pricam o kerovima i skakavcima:zroll:imaju jake zacine u hrani i to se oseca kad se kuva u stanu ,uvuce ti se u kozu,smatram da je azijska hrana najbolja ali dugotrajno spremanje dovodi do jakih mirisa sto nije bas pogodno za nasa osetljiva cula

Back