Organizacija iz Beograda koja salje studente na medjunarodnu razmenu u USA. Zainteresovani neka posete sajt www.ayusa.co.yu !
Ide li ko od vas ove godine u USA preko ove organizacije?
Ide li ko od vas ove godine u USA preko ove organizacije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Cao! Ja sam trenutno u USA a dosla sam preko AYUSA-e. Da li ti treba nesto?
Anonymous:ne znam sta tacno da ti kazem. ok su i nisu. mislim da su sve agencije slicne. razlikuju se u sitnicama koje nisu toliko bitne. ja sam dobila ok porodicu. ali moja drugarica koja je u istoj drzavi kao ja, pennsylvania, ona je dobila katastrofa porodicu i ludi od njih. imaju 2 dece (ona je naglasila u aplikaciji da nece u kuci malu decu). takodje imaju neke apartmane, tako da ona mora tamo da radi. ova zena sto je zaduzena za nju ne pomaze joj preterano. doduse, ja sam cula samo jednu stranu price. sto se tice popunjavanja aplikacije, nemoj da te hvata panika. oni u ayusi naprave veliku frku oko toga ali nije nista strasno. porodica bira ucenika preko interneta. odnosno mogu da vide samo osnovne podatke, kako se zoves, odakle si, par reci o tebi i sliku. tek kada te izaberu dobiju sve tvoje podatke. mozes da trazis drzavu, region gde zelis da budes, ali ne ispunjavaju sve zelje. bitno je da pre nego sto dodjes ovde ne ocekujes ostvarenje svih tvojih snova. moguce je da ces mrzeti sve u pocetku, ali kasnije je ok. kuca, porodica i prijatelji ce ti nedostajati konstantno. taj osecaj nece nestati, jedino mozes da se naviknes na to. sto se tice engleskog, nije strasno ako ne znas dobro. ovde su profesori mnogo drugaciji nego kod nas, imaju razumevanja i sigurni ce ti pomoci. ako znas engleski - super! meni ovo nije najbolje zezanje u zivotu i ne znam kakva bajka ali mi je definitivno drago sto sam iskoristila priliku da zivim u drugoj zemlji. sto se tice dobijanja vize ayusa to sve sredi, samo treba da odes tamo jedan dan i da im predas papire i mozda odgovoris na neko pitanje. isti dan se dobija viza. za ambasadu je vazno da imas sve sredjene papire. avionsku kartu sama kupujes, odnosno to dodaj na cenu. uf, ja sam se raspisala. pozdravljam te! nadam se da sam odgovorila barem na neka tvoja pitanja. ako te jos nesto zanima , pisi.
zanzibel:posto vidim da si upucena u neke stvari
' zanima me da li znas nesto vezano za au pair' dali poznajes nekog ko je otisao na tu foru i kako se proveo
unapred hvala
t e a:ja zavrsavam drugu godinu gimnazije i trebalo bi da cetvrtu zavrsim u americi pa zelim da pitam devojku koja je trenutno u USA kako joj je bilo u pocetku,da li je brzo savladala jezik,koliko predmeta ima u skoli,da li je tesko?takodje zelim da znam od cega zavisi u kom cu gradu biti? molim te odgovori mi jer mi je veoma vazno! Hvala!
Anonymous:zanzibel:posto vidim da si upucena u neke stvari
' zanima me da li znas nesto vezano za au pair' dali poznajes nekog ko je otisao na tu foru i kako se proveo
unapred hvala
Sorry, ne mogu ti pomoci. ops:
Cao! Ja sam trenutno u USA a dosla sam preko AYUSA-e. Da li ti treba nesto?
Cao! Ja sam trenutno u USA a dosla sam preko AYUSA-e. Da li ti treba nesto?
zanima me cena smestaja u San Francisku ako nije problem da mi kazesJa dugo nisam bila na forumu.... evo sad da se oglasim. BIla sam prosle godine preko Ayuse u Californii, tacnije San Franciscu, radila sam u Hard Rock Cafe-u. Zaista imam fenomenalno iskustvo. ako nekoga zanima nesto posebno, moze me kontaktirati