Nije bas da se slazem sa svime sto rekoste ljudi...Mislim ono da ce chinese democracy da nadmasi appetit....Hm..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni bez Axla nikako ne mogu... Velvet Revolver je pravi dokaz za to... prosecan rock bend, nista posebno...a da li Axl moze bez njih videcemo cim izadje Chinese Democracy.. a ja garantujem da ce taj album nadmasiti i appetite for destruction![]()
![]()
Dokle god ima ljudi koji slusaju hard on idalje ziviStan'te malo. Ako sam ja sa www.torrentz.com skinula Chinese Democrasy, sta pricate o tome kako treba cekati. Jedino ako ne postoji neki nastavak istoimenog albuma. U svakom slucaju, odslusala sam taj famozni Chinese Democrasy, i ... To bi bilo dobro, ako ne bismo znali kako su poceli... A buduci da znamo, vrlo slabo...
Moram reci svoje skromno misljenje, njihove godine su bile osamdesete. Hard rock nije vise toliko popularan, samim tim sto se svet vrti dalje, nastaju novi muzicki pravci. Ali, svakako da ce ostati medju najboljim hard rock bendovima ikada.
Stan'te malo. Ako sam ja sa www.torrentz.com skinula Chinese Democrasy, sta pricate o tome kako treba cekati. Jedino ako ne postoji neki nastavak istoimenog albuma. U svakom slucaju, odslusala sam taj famozni Chinese Democrasy, i ... To bi bilo dobro, ako ne bismo znali kako su poceli... A buduci da znamo, vrlo slabo...
Moram reci svoje skromno misljenje, njihove godine su bile osamdesete. Hard rock nije vise toliko popularan, samim tim sto se svet vrti dalje, nastaju novi muzicki pravci. Ali, svakako da ce ostati medju najboljim hard rock bendovima ikada.

273 axl postera 231 gnr poster 3 knjige o njima film o njima 17 koncerata....jedni su mi od omiljenih grupa,samo to ne razbacujem po forumima
a ja garantujem da ce taj album nadmasiti i appetite for destruction![]()
![]()

nije tebi lako
joj kakve retardirane postove mogu procitati
pa da nadmase debi album nema sanse ....a i on je propao kao i hard rock scena![]()
nije tebi lako
joj kakve retardirane postove mogu procitati
pa da nadmase debi album nema sanse ....a i on je propao kao i hard rock scena![]()
A i kamo ga chinese democracy vise? mislim ono axl kaze da ga ocekujemo u 2012 .bas me je nasmejalo kad sam to procitala...
ti nisi fan,nego fanatik.
ima vecih fanova Guns N' Rosesa od tebe,fanova koji su fanovi muzike a ne fanatici opsednuti Axlom ili nekim drugim ili svim chlanovima pa da skupljaju 965915‚1897‚892912 postera.
Ja taj Chinese Democracy cekam jos od vremena dok jos nisam dobila mecu, da prostite. Bice dobro ako ga docekam do menopauze, sta znam.
Najbolja mi je The Blues, Madagascar, Better i TWAT... odlicne pesme Ja taj Chinese Democracy cekam jos od vremena dok jos nisam dobila mecu, da prostite. Bice dobro ako ga docekam do menopauze, sta znam.
Pa kad cekas od tada nece biti problem da ga sacekas jos malo ;PJa taj Chinese Democracy cekam jos od vremena dok jos nisam dobila mecu, da prostite. Bice dobro ako ga docekam do menopauze, sta znam.

Srefane,tvoj avatar mi je..Privlacan
Ljudi,ja nesto ne mogu gunse da slusam.Zadnja 2 dana su mi bzvz..Sta ja znam...Aaaaa,moram da pustim you could be mine...Da se vratim u normalu![]()
Srefane,tvoj avatar mi je..Privlacan
Ljudi,ja nesto ne mogu gunse da slusam.Zadnja 2 dana su mi bzvz..Sta ja znam...Aaaaa,moram da pustim you could be mine...Da se vratim u normalu![]()

To se i ja razmisljam. . .

To se i ja razmisljam. . .