Axl Rose( Guns n'Roses)

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni bez Axla nikako ne mogu... Velvet Revolver je pravi dokaz za to... prosecan rock bend, nista posebno...a da li Axl moze bez njih videcemo cim izadje Chinese Democracy.. a ja garantujem da ce taj album nadmasiti i appetite for destruction :) ;)

nije tebi lako
joj kakve retardirane postove mogu procitati
pa da nadmase debi album nema sanse ....a i on je propao kao i hard rock scena :roll:

Stan'te malo. Ako sam ja sa www.torrentz.com skinula Chinese Democrasy, sta pricate o tome kako treba cekati. Jedino ako ne postoji neki nastavak istoimenog albuma. U svakom slucaju, odslusala sam taj famozni Chinese Democrasy, i ... To bi bilo dobro, ako ne bismo znali kako su poceli... A buduci da znamo, vrlo slabo...
Moram reci svoje skromno misljenje, njihove godine su bile osamdesete. Hard rock nije vise toliko popularan, samim tim sto se svet vrti dalje, nastaju novi muzicki pravci. Ali, svakako da ce ostati medju najboljim hard rock bendovima ikada.

Stan'te malo. Ako sam ja sa www.torrentz.com skinula Chinese Democrasy, sta pricate o tome kako treba cekati. Jedino ako ne postoji neki nastavak istoimenog albuma. U svakom slucaju, odslusala sam taj famozni Chinese Democrasy, i ... To bi bilo dobro, ako ne bismo znali kako su poceli... A buduci da znamo, vrlo slabo...
Moram reci svoje skromno misljenje, njihove godine su bile osamdesete. Hard rock nije vise toliko popularan, samim tim sto se svet vrti dalje, nastaju novi muzicki pravci. Ali, svakako da ce ostati medju najboljim hard rock bendovima ikada.
Dokle god ima ljudi koji slusaju hard on idalje zivi
samo slabije se prave bendovi a i ljudi teze sve za brzim i brzi ...:wink:

hahaha stan' ti sad :)
Chinese Democrasy album josh NIJE izashao... znachi sve shto se da natji na netu sve su to neki demoi... dakle nema ni jedna 100% original stvar...
album je predat izdavackoj kuci pre par meseci i sad smishljaju kako da ga izdaju... treba smisliti marketing, e sad dal' tje album prvo izadji da se kupe pesme pojedinacno na netu za neke pare (kao Radiohead), dal' tje izadji neki Box set sa bruka stvari a i bruka velikom cenom, dal' tje izadji kao CD NE ZNA SE !!!!!!

e za sada toliko o Chinese Democrasy.... !

nije tebi lako
joj kakve retardirane postove mogu procitati
pa da nadmase debi album nema sanse ....a i on je propao kao i hard rock scena :roll:

hehehehe... videcemo cim album izadje..... sve u svemu moje misljenje....u svakom slucaju taj album ce biti hit ;) to sam ja malo pun optimizma rekao da ce biti bolji od afd-a...:D

A i kamo ga chinese democracy vise? mislim ono axl kaze da ga ocekujemo u 2012 .bas me je nasmejalo kad sam to procitala...

Nisi to lepo shvatila... album ce izaci kao trilogija... treci deo se ocekuje 2012...

ti nisi fan,nego fanatik.
ima vecih fanova Guns N' Rosesa od tebe,fanova koji su fanovi muzike a ne fanatici opsednuti Axlom ili nekim drugim ili svim chlanovima pa da skupljaju 965915‚1897‚892912 postera.

Naravno da ih ima... ja samo imam preko 300 koncerata gunsa, mislim da je teze nabaviti koncert od postera... mada imam i vise postera :D

Ja taj Chinese Democracy cekam jos od vremena dok jos nisam dobila mecu, da prostite. Bice dobro ako ga docekam do menopauze, sta znam.

Hmmm.... album ce izaci kad tad... i ja ga cekam isto dugo...mislim da Axl nece da izda album dok ne bude siguran da je to ono sto ce biti nesto neverovatno :D... kao sto je i november rain pisao oko 10 godina... i nije hteo da ga izda dok nije bio siguran da ce pesma biti hit... i eto pesma je hit i dan danas :D
Poslednje vesti su da je album zavrsen pre bozica.. i da treba da bude u prodaji krajem leta... tako je rekla Axlova menadzerka...
Od ovih desetah pesama sto bi trebalo da budu na albumu jedino mi je sranje silkworms mada kontam da pesma nece ni biti na albumu... nadam se :) Najbolja mi je The Blues, Madagascar, Better i TWAT... odlicne pesme :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back