panofanatik
Primećen član
- Poruka
- 540
ko ti pre bobacao![]()
keva,kaze okani se narkomana.neznam samo sto me cale nije branio kad je i on metalac-roker
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko ti pre bobacao![]()
keva,kaze okani se narkomana.neznam samo sto me cale nije branio kad je i on metalac-roker
Moja keva bas voli gunse.
stefane ako volis njega sto ne napravis friz ko on

hahaha, a ***
njemu lepo stoji, ali ja nikada ne bih uradio takvu frizuru![]()
..Lepsa je, veruj mi, ja se razumem..e bash me bole shto je otvoreno za fanove,ja ima da budem ovdeovo je otvoreno samo za fanove i kraj
vidis ja verujem....chemu tolika opterecenost ?previse je na ovom foruma...da l sid da l axl..da l rhcp...da l michel...opusteno...hahaha jos je i rasista? ahahaha... to verovatno zbog pesme one in a million mislis? Axl je u jednom intervjuu rekao razlog zasto je izvredjao crnce, policajce, emigrante, da ne nabrajam... ali evo zasto crnce...Axl prvi put kada je bio u L.A. hteli su neki crnci da ga opljackaju. Sigurno nisu to nameravali uciniti lepim riecima i molbom da im Axl da pare, vec su imali oruzje.Znaci mozda je mogao da pogine. Pa ono dok je pisao pesmu sigurno mu u tom momentu nije padalo napamet da napise afroamerikanac...
Axl je za Phil-a pevaca Thin Lizzy-ija koji je crnac rekao da mu je on bio kao pravi otac jer svog pravog oca nije znao a ocuh ga je maltretirao. Ne verujem da je Axl rasista
Ali vidim ja da vi bas ne volite njega tako da je dzabe da se nabedjujem sa vama![]()

o boze, gluplje pitanje me niko u zivotu nije pitaoe stefane iskreno mi reci jel si nekad svrsio na axlovu sliku ...mislim cim se toliko palis![]()
... ja se ne lozim na tog coveka... ja mu se samo divim... nisam ***** o boze, gluplje pitanje me niko u zivotu nije pitao... ja se ne lozim na tog coveka... ja mu se samo divim... nisam *****
![]()
ops:prestanite da spamujete u suprotnom tema cje se zatvoriti. [ili cje se podeliti "kartoni"]
Тема је одавно требала бити затворена зато што већ постоји тема о гансима :-P

shock:tema ne treba da bude zatvorena.jedino sto treba jeste da se ciste oni koji ne vole axla.
e ljudi danas je na vh1 bio top 10 rok legendi i nije bio axl.ne mogu da verujem a stavili su aero smith,the who queen i sl.strasno.jeb*o ih onaj go im pravi listu gamad jednashock: