alo, alo ,alo, stop, koci, rikverc....

Avril Lavigne zna da peva? Njena muzika je punk-pop-rock?
WAIT A MINUTE BRE!!!!!!!!
Pod jedan, nisam nekompetentna da pricam o ovome, samo to da kazem na pocetku, vec dugo godina se bavim muzikom, i sviranjem, i pevanjem, i dajem sebi za pravo da kazem da Avril Lavigne NEMA dobar glas, i svako ko iole zna neshto o muzici ce to da vam kaze....peva toliko "otvoreno", da mi zvuci kao da slusham desetogodishnju devojcicu kad peva...ona je najobicnija tinejdzerska zvezda (ajde nadji mi nekog preko 17 da je slusha, da bog da i neko sa 17) i jedino na shta je ona proshla kod publike je taj neki (kako su mediji i ostali to nazvali) bunt, to agresivno ponashanje, razbijanje gitara i pljuvanje po svima redom.....njena muzika nije bila kvalitetna NIKAD, tacno nije ni sad, ali nije ni bila....o glasu sam rekla dovoljno.
A shto se tice te vrste muzike, to nije ni p od punka, ni r od (ne daj boze

) rocka, ne kazem da nije neka vrsta popa, moze da prodje kao neki pop za osnovnoshkolce, eto tako nekako :???:
A samo da kazem (da ne bude posle) ja sam u osnovnoj shkoli slushala avril lavigne, onaj njen prvi cd, kad je bila aktuelna pesma complicated, sk8er boi i ostalo, i mislim da i dalje dosta njih znam. A cula sam i par ovih novijih, ibilo mi je dovoljno. Tako da znam o cemu pricam :smile: