Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RyD:
ma nisam ja opasna....ali si glupo pitanje postavila...zashto bi mene bolelo shto neko kaze da je Amy odvratna...samo....menojte da blatite Avril ili Amy ili bilo koga drugog....ipak ovde su njihovi fanovi...
mozda zato sto si napisala..nemoj neko amy da mi dira..pa rekoh ...mora da te mnogo boli :lol: i nisam za tebe rekla da si opasna....nego amy izgleda "opasno" na ovim slikama..

ja ne znam..kad cemo mi skontati da su ukusi razliciti...
ajde prestanite vise da pljujete...te nema veze sa ovim..te nikako ne peva..te ne izgleda...ne moze se svima sve svideti....
miiiislim.. ako mi se nesto ne svidja...a ima tema za fanove..pa preskochicu...ne morate da budete u svakoj chorbi mirodjija :roll: valjda cete to jednom shvatiti...

i da..ja volim avril..pa makar me to chinilo bednicom,fenserkom ili bilo cim..ja znam da to nisam...
jer slusam i kvalitetne muzike....(a smatram da i u samoj njoj ima nesto kvalitetno)

a eto...svidja mi se kako se oblachi...ono...bas punkerski...onda volim sto mrzi onu seljanchuru brith...i tako..ono..ja zelim kad porastem da budem bas kao ona..eh..da i kao amy lee..onako opasna..:lol:

Avril, April, Lavigne, La Vino... Sve je to slicno, Avril je onakva kao ja, mada sam ja bolji butovnik nego ona, ona je samo sranje i džak za smeće koga možeš i sada da baciš u kontenjer, ili papir kojeg možeš na licu mesta sgužvati i baciti u korpu za otpatke. Avril je lepa, ali nisam lezbejka da je slušam i da budem "obični" , američki, shit...

papajaa:
Ono sto Avril pravi nije pank. Pank je nesto totalno TRECE. I Avril nije pank pa reci cu makar sto puta ako treba i znam da sam vas sve smorio ali ako vec ocete mrzeti pank mrzite ga zbog onog sto jeste. Pank je mnogo grublja muzika i vecina tekstova su drustveno i politicki angazovana. Buzzcocks su npr. pop-pank a nisu losi. Ali opet pank nije Avril niti je Blink niti je American Idiot niti je Good Charlotte niti je Fallout Boy. Ma nis od toga nije pank. Mora da sam smorio ali bas me briga da ne bude zabune. Postoje stvari koje jednostavno nisu pank.

Back