Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
avrill..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Sappy:
Komercijala... :roll: kao ja sam punk-rock girl a veze nema s tom vrstom muzike...mtv girl :roll:
Ja sam napravila ovde ovu temu da bi neko hvalio avril i da bi izneli svoja(dobra) misljenja o njoj,i nemoj da je vredjas...i ima veze sa punkom i sa rockom i sa popom,poslusaj njene pesme ,npr he wasn't ..
pozz

kako mozete tako da pljujete po nekome??
kao prvo avril nikada nije rekla da svira pank
rekla je da su njene pesme pop,i nekoliko rock pesama,a pesma he wasn't je i punk
vi ne znate nista o njoj i nemojte da sudite,prvo poslusajte njene pesme i reci...onda nesto pricajte..da je bzvz ne bi je svi toliko voleli,ne bi dobijala toliko nagrada i imala fanova sirom sveta,ovde u srbiji zna se samo za narodnjake i ta s****,kao neki metalci,ovde pljujete po avril..
ja to ne mogu da slusam..(ona je talentovana,ima super glas i super izgleda i ima dobre tekstove)
nije mi jasno sta imate toliko protiv nje?????

natasha`:
rekla je da su njene pesme pop,i nekoliko rock pesama,a pesma he wasn't je i punk
vi ne znate nista o njoj i nemojte da sudite,prvo poslusajte njene pesme i reci...onda nesto pricajte..da je bzvz ne bi je svi toliko voleli,ne bi dobijala toliko nagrada i imala fanova sirom sveta,ovde u srbiji zna se samo za narodnjake i ta s****,kao neki metalci,ovde pljujete po avril..
ja to ne mogu da slusam..(ona je talentovana,ima super glas i super izgleda i ima dobre tekstove)

e imam neka preca posla .....

AVRIL JE NEVIDJENI UMISLJENI POZER!!!!!! TAKVIMA TREBA ZABRANITI DA SE POJAVLJUJU BILO GDE U JAVNOSTI< JER SAMO KENJAJU NESTO< A NEMAJU POJMA!!!!!!!!!!!!!

Prvo se je proglasila za punk princezu (pa je kenjala i kenjala o svemu i svacemu), mada osim imidza nije imala nista sa pankom, bilo je tako ocigledno da je sve to radila samo da bi profala svoje sranje, a onda, kad su svi zivi poceli da je napadaju, kad je pocela da posecuje 'fensi' zurke i da se druzi sa Paris Hilton, pocela je da ***** kako nikada nije ni rekla da se bavila punk muzikom.

I uz to nije lepa, jer (po meni) lepota je malo siri pojam i ne obuhvata samo fizicki izgled.

A najjace od svega je kada vam neko ko slusa Avril i tvrdi da je jedna od najboljih pevacica kaze da nemate pojma o rock/punk/metal muzici :lol:

Eh bilo je to davno..pre 5 godina..bila sam treci,cetvrti..i dok su drugi slusali Britney,ja sam Avril...svidja mi se njen izgled,ali stvarno je devojka isfolirana,a za svoje godine se ponasa kao devojcica..muzika klinacka,uzas..fala bogu pa je vreme slusanja Avril proslo...a nju slusaju samo deca do 10,11 god.ne znam za starije..pooooooz

natasha`:
ja znam mnogo toga o njoj. Preslusala sam njene albume(ima, valjda dva, jel da?onaj di je pesma complicated, sk8er boy i taaako, a drugi...tu ne mogu da se setim ni jednog naziva al znam da je bilo sve cisto sranje kroz gusto granje)...gledala sam njene lyricse, jednostavno mi se ne dopadaju, glupi su....
kazes da je bzvz ne bi je svi voleli i sl. Pa, skoro svi na ovoj planeti vole Pussycat dolls, Britney Spears i tako te, i u Srbiji skoro svi vole Cecu, Gogu Sekulic i slicne grandovce. Kako onda mozes da tvrdis da Avril nije takodje tesko sr.anje kada nam kao argumente nabijas da je svi vole, da dobija brdo nagrada i taaako to.... Pa ima stoput boljih muzicara od nje koji nisu tako popularni zato sto prave pre svega muziku za sebe a ne za svet...jel su zbog toga oni losi, zato sto su dobili manje nagrada od nje ili imaju manje fanova, ili njih paparaci slikaju stalno?? :roll:
Ok, idi slusaj avril, al to je vise za decu, sestra od moje drugarice koja ima 8 godina slusa Avril(dao bog, preci ce ona s vremenom na dobru muziku).....

natasha`:
Ja sam napravila ovde ovu temu da bi neko hvalio avril i da bi izneli svoja(dobra) misljenja o njoj,i nemoj da je vredjas...i ima veze sa punkom i sa rockom i sa popom,poslusaj njene pesme ,npr he wasn't ..
pozz
teme nisu 'samo za fanove'. ako oces da ti se javljaju 'samo fanovi' napravi neki svoj sajt ili forum...ovde su ljudi slobodni da komentarisu......

natasha`:
All I have 2 say is MTV get off the air.

Stvar je u tome sto se Avril predstavlja kao da je oduvek bila buntovnik i u njenoj muzici se nalaze deca kojima se to svidja i 1) jesu neka vrsta buntovnika 2)zeleli bi da budu 3) misle da ce ih smtarti za 'cool' ako se ponasaju i slusaju Avril.

A sko neko hoce da zna kako izgleda, i kako se ponasa, PRAVI buntovnik, i uz to PRAVI umetnik, potrazite nesto o Emilie Autumn

natasha`:
pozz
tebi je vredjanje sto sam rekla da nema veze s vezom s punk-rock muzikom... :shock: pa ti upravo vredjas tu vrstu muzike kad vezujes njenu muziku s tim. :roll: poz

daj ne lupajte gluposti,a sta je to nego vredjanje,pozerka bla bla,nisam rekla da je vredjate tim sto ste rekli da nije pank,a i nema veze,
samo jedno,valjda to i znate,O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI,i ja dalje o tome necu da raspravljam,sta mene briga sto je vi ne volite...
vi volite bednicu britni,sta ona radi skida se i kresti,kakav ona ima glas,daj bre...ja volim avril,pozerka sta li vec,po vasim recima,nema veze,ali ja je volim i tacka,ovaj znak uzvike!

natasha`:
daj ne lupajte gluposti,a sta je to nego vredjanje,pozerka bla bla,nisam rekla da je vredjate tim sto ste rekli da nije pank,a i nema veze,
samo jedno,valjda to i znate,O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI,i ja dalje o tome necu da raspravljam,sta mene briga sto je vi ne volite...
vi volite bednicu britni,sta ona radi skida se i kresti,kakav ona ima glas,daj bre...ja volim avril,pozerka sta li vec,po vasim recima,nema veze,ali ja je volim i tacka,ovaj znak uzvike!
Molim? Ae ne seri. Ja ni ne gledam Mtv.

Back