Sarayu
Domaćin
- Poruka
- 4.831
Svasta! Namami me da kupim (sto i hocu)...Iskvarices me...
Namami me da kupim (sto i hocu)...Iskvarices me...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista mi ne pricaj, ja sam avon zavisnik. Obozavam avon naturals i planet spa, redovno narucujem nesto iz tih koleksija, a ponekad i poneku maskaru i/ili sjaj. Nikad nisam omasila, uvek sam dobijala jack pott!
Njihove sprejeve i kupke trosim kao da ih pijem, a mleka kao da ih jedem na kasicicu-strasno
Ali zato uek mnogo lepo mirisem i predivno se osecam!

Jedan losion mi traje (jedva) nedelju dana,bukvalno ih jedem-ali zato sam prezadovoljna,osecam se sveze,i lepo mirisem.
Jedan losion mi traje (jedva) nedelju dana,bukvalno ih jedem-ali zato sam prezadovoljna,osecam se sveze,i lepo mirisem. Joooj!Samo mi je krivo sto vise nemaju onaj sprej i losion od manga i breskve (naturals)...Mnogo je lepo mirisao...
Joooj!Samo mi je krivo sto vise nemaju onaj sprej i losion od manga i breskve (naturals)...Mnogo je lepo mirisao...

To je mozda i bolje tako-bez gledanja
 ),krema za telo od maslina (ponovo
),krema za telo od maslina (ponovo ),i maska za lice od maslina,i serum za kovrdzavu kosu...ponovo.
),i maska za lice od maslina,i serum za kovrdzavu kosu...ponovo.

Sta mislis o mojim mindjusicama?

Plavim iz avona, sa strana sa nakitom
Drage moje negovane forumasice, da li koristite neki od ovih brendova (ili mozda oba?), kako ste zadovoljne i koji su vasi favoriti medju proizvodima kataloske prodaje?