avionske linije za nevine

gost 442494

Iskusan
Poruka
6.141
spremam se uskoro da putujem avionom prvi put u životu a kao što znamo u avionima se dešavaju razne stvari i više od 80 procenata ljudi izgubi nevinost upravo u avionu

kako je meni jako važno da sačuvam svoju nevinost za svakog sledećeg muža za kog se udam dali biste mogli da mi preporučite neku avio kompaniju koja ima letelice isključivo za nevine

hvala

spremam se uskoro da putujem avionom prvi put u životu a kao što znamo u avionima se dešavaju razne stvari i više od 80 procenata ljudi izgubi nevinost upravo u avionu

kako je meni jako važno da sačuvam svoju nevinost za svakog sledećeg muža za kog se udam dali biste mogli da mi preporučite neku avio kompaniju koja ima letelice isključivo za nevine

hvala
kolko treba moderatorima da debilnu temu stave pod kljuc?

prdenje ili laprdanje nema smisla da se dozvoljava kao tema i da se jos o tome polemise

Mora da postoji neki workaround za ovi issue.

Oni Paštuni, pleme koje živi po Avganu i Pakistanu, praktikuju rokanje u dupe, kako bi izbegli razdevičenje, ne počine haram i ne završe u džehenemu. Imaju još pregršt bizarnih i degutantnih običaja, no to nije tema.

Takođe, budućem sledećem mužu možeš da podvališ neki old school decoy, poput krvi zaklane kokoši na postelji prve bračne noći.

Back