Avionske karte

Naravno da ima mnogo nacina ali je vrlo bitno KAD putujes jer i low cost su jeftine samo ako ides u nekom blizem periodu .
wizzair --Temisvar -Barselona , Vueling -Barselona -Lisabon ili vec sta zelis
cesi -bg -Prag -Berselona( Madrid) -Lisabon
italy -bg-rim-lisabon
.
.
.ima toga koliko volis , moras da pratis promene , jer od juce do danas su za neke termine pale cene i preko 32 evra .
.
.Igraj se i trazi , ovo su ti samo neka uputstva

Ja najzad kupio kartu :worth:
Iz Temisvara do Barselone 26.10. za 105 eur WIZZom (povratna karta, prtljag,taxa) a iz Barse do Tenerifa Ryanom 27. ujutro 47eur (karta u jednom smeru,prtljag do 15kg, taxa) :klap:
Od Tenerifa do Barse cu plivati:rotf:

Da li neko zna s kojom kompanijom bih mogao da se prebacim iz Beograda u Bukurešt,jer koliko sam upoznat samo Rumunski “Tarom“ leti Beograd-Bukurešt-Beograd i to poprilično retko,a Jat nema liniju?!

@ Bojans,svaka čast za info.Sledeće nedelje ću skoknuti do Rima tako da mi ova informacija mnogo znači. :ok:

Lulnice,pogledaj u Kontikiju. :)

Ljudi procitao sam danas da ej jat snizio cene povratnih karata. Do Rima samo za 119 evra sa svim taskama a do Pariza za 149 sto je po meni fantasticno jer sam ja pre 2 meseca kartu do Pariza platio 230 evra. To je velika usteda. Inace ko nije bio u Parizu, mora to jednom da uradi....grad je fantastican. z:)

http://mojaputovanja.blogspot.com/

Ova cena za Pariz je stvarno vise nego povoljna. I to u Jat-u , znam da su oni uvek imali 'jace cene'.

Hmmm ima jos dosta dobrih agencija za kupovinu avio karata osim ove dve navedene, ja sam uvek za one koji se najvise potrude da pronadju najbolju soluciju za moje putovanje.

Sto se tice putovanja po Evropi nema puno razlika u ceni, ima dosta parametara koji uticu na visinu cene karte, od datuma putovanja, datuma kupovine, perioda boravka... ukoliko ste dovoljno flexibilni sigurno cete naci neku povoljnu cenu karte...

Ali za interkontinentalne letove treba stvarno neko ko je strucan kako bi pronasao najpovoljniju soluciju, kao i vreme koje je potrebno za njihovo pronalazenje, a agencije obicno nemaju puno vremena za to...

Back