avganistanski scenario na vidiku?

puzzled

Aktivan član
Poruka
1.305
mozda je tema malo off topic

Nju Džerzi: Uhapšeni albanski islamista prošao obuku u OVK

Agron Abdulahu, Albanac koji je sa još petoricom radikalnih islamista optužen za pripremu napada na kasarnu u američkoj državi Nju Džerzi, tokom sukoba na Kosmetu pre osam godina je prošao obuku u terorističkoj OVK - navodi se u sudskim dokumentima koje citira agencija Tanjug. Prema podacima američkih vlasti, Abdulahu je bio obučavan za snajperistu, a 1999. godine je izbegao sa Kosmeta u SAD i sa porodicom bio smešten u kasarni Fort Diks. Upravo ta kasarna je bila meta planiranog napada islamista, koji je osujećen akcijom specijalaca FBI. Vlasti u Vašingtonu su saopštile da su šestorica uhapšenih bili članovi lokalne grupe islamskih ekstremista koja nije imala nikakve veze sa mrežom medjunarodnog terorizma, ali američki mediji prenose da su istražni organi kod uhapšenih pronašli obilje materijala koji potiče od Al Kaide.

Kakve su to budale, jos u januaru 2006 su odneli disk u DVD klub da im iskopiraju, a na disku se vide mudzahedini kako pucaju iz AK-47 i deru se Alahu i Dzihadu. Tip ih prijavio i FBI ih je pratio vise od godinu dana, i pokupili su ih kada su krenuli da kupuju oruzje. Ajd sto ce da odleze, nego kako ce posle da prezive zajebanciju, nisam pametan.

bigheadmac:
Ta nezavisnost i nije toliko losa.Mislim da bi prava frka nastala kad bi Belokapici okrenuli pricu i rekli :"Hocemo da zivimo u Srbiji !!!"
Kako se mnoze, za 25 godina bi imali vecinu u parlamentu, i onda bi Srbija bila NJIHOVA drzava,a mi bi bili manjina.

Pa ti se onda lepo ozeni i pravi decu, pa necemo biti manjina, nemoj samo da drkas, kuci i po forumima :wink:

Pa naravno, covek je (ako je to istina) moj idol. Imati cetvoro dece je nesto najvrednije sto se moze imati. S obzirom da je sve vise pedera i "devojaka" od 45 ovo je primer kako mozemo pobedjivati...ali to opet nije opravdanje da neko sme i da pomisli, a kamoli da kaze nesto o Kosmetu van Srbije...

Back