Prvi plakat Avatara:

Officialfirst.jpg

Zvanični sajt:

http://www.avatarmovie.com/

http://jamescameronsavatar.wikia.com/wiki/Avatar_Wiki

Citajuci ove vase najave... nemam apsolutno nikakvu zelju da pogledam film.

Zašto? 25-minutni demo je u svojoj sljedećoj fazi prikazan predpremijerno (opet). Evo citata jednog od onih koji su vidjeli:

Pandora is completely with CGI and you cannot tell. It looks so real that your brain does not see it as a computer generated image, but instead as a natural, peaceful landscape.

Throughout the clips, we see breathtaking visual effects and unbelievable 3D. The 3D was the biggest surprise from the footage. I am sure some of you are skeptical when you see a movie touting "3D". You think of in-your-face images, objects popping out of the screen at you. This is not the case. Cameron has perfected the art of 3D in "Avatar". He uses it subtly to immerse the viewer in Pandora. Simple things like leaves and birds coming out of the screen and flying around the theater are what make this 3D better than the rest. The most impressive part is that the objects appearing on the 3D plane do not seem to appear on the screen. It seems independent from the screen, causing a great and new experience.

Overall, from what I have seen, "Avatar" will be one of the best science fiction epics of all time.

21. avgusta počinje propaganda za film za javnost. Za sada postoji samo zvanični sajt koji je nedavno napravljen, a taj dan će biti proglašen Danom Avatara u filmskom svijetu i biće širom planete puštene scene iz filma koje ukupno traju 15 minuta, besplatno po bioskopima, za svakog ko želi pogledati, tj. skraćena verzija već dvaput puštanog "demo"-a. Ovo je umjesto trailer-a.

Poslednja izmena:
Kako zasto?
Zbog toga sto si nabrojao...
Zato sto se komentar tog 25minutnog demoa ili sta je vec sastoji od 50 puta ponovljenog: 3D.
I zbog "dana avatara u svetu filma", sto je po meni najgluplja stvar koju sam cuo iz "sveta filma".

Mirisi mi to na neki Titatnik u svemiru.... znaci: :thumbdown:

Cuo sam da pored sve akcije,fenomenalnih specijalnih efekata i svega film svodi na ljubavnu pricu glavnog lika i neke ribe,tako da ima istine u tome sto kazes.Mada cekaj da vidimo na sta ce to da lici 21.
:)

Nova iz "Avatara":

photo_12_hires.jpg

Ako sam dobro shvatio, svi su mi rekli da će trejler pokvariti užitak čitavog filma, tako da ga ipak onda neću gledati/skinuti sa interneta.

Jedan prijatelj mi je rekao da možda vrijedi jedino otići u neki 3D bioskop i odgledati 16-minutni demo pošto je danas taj famozni "Dan Avatara", kako bi se istinski osjetio film, a ne pogledati teaser koji film u suštini i ne prikazuje.

photo_09_hires.jpg

Poslednja izmena:
I, kakav je (bez spoilera!)?

Gledaj ovo je teaser trailer,da ima priliku odmah bi odjurio da pogledam taj 16-to minutni demo.Prikazuje se dosta od Na'vi civilizacije,akcije.Skoro da i nema dijaloga.Ljudi se zale kako su efekti bzbz. na osnovu onoga sto se pricalo.Meni izgleda obecavajuce.
Cekamo bas pravi trailer gdje ce da predstave malo vise dijaloga i detalja o samoj prici.
Imas na ovaj link osim trailera dosta slika,ako das sebi slobode pogledaj.:)

Gledaj ovo je teaser trailer,da ima priliku odmah bi odjurio da pogledam taj 16-to minutni demo.Prikazuje se dosta od Na'vi civilizacije,akcije.Skoro da i nema dijaloga.Ljudi se zale kako su efekti bzbz. na osnovu onoga sto se pricalo.Meni izgleda obecavajuce.
Cekamo bas pravi trailer gdje ce da predstave malo vise dijaloga i detalja o samoj prici.
Imas na ovaj link osim trailera dosta slika,ako das sebi slobode pogledaj.:)

Tupavi klinci sa youtube-a ili ozbiljni kritičari i filmski stručnjaci? :think:

Uzgred, ovo je nešto na brzinu sklepano (neobrađeno). Film čak nije ni gotov, a to treba imati na umu...

Pomalo se plašim da će Avatar biti promašaj sezone.

Ako će biti promašaj, onda će biti promašaj decenije, ako ne i vijeka, jer ništa ovoliko nije najavljivano/slavljeno prije nego što smo ustvari vidjeli što je.

Međutim, na osnovu čega zasnivaš svoje zebnje (još nemamo o samom filmu ni dovoljno informacija).

Možda bi trebalo manje očekivati pa i ako se oduševimo svakako nećemo biti na gubitku. ;)

Svakako se slažem, jer to je dobij-dobij opcija - u slučaju da je fenomenalno, još će bolje izgledati. :mrgreen:

Back