„Avatar“ izaziva depresiju

Odgledala. Lep film, ali nije nista posebno sto se tice same price, sve je vec vidjeno.........pronalazenje zmaja za ceo zivot, robot masine koje pokrecu ljudi sam gledala jos kao klinka u crtacu Transformersi, borba izmedju dobra i zla, modifikovani: psi, konji, dinosaurusi.......

Da,i jedna te ista radnja on biva poslat na zadatak al se iskreno zaljubljuje pa to objasnjava ribi koja je isprva ljuta pa onda se mire ..klishe.....Deja vu x 100000000 al sto jes jes , bolji film sto se tice izgleda i efekata ne verujem da cu skorije gledati.

_Krang_:
To je Robotech, Voltron ili Grandzor.
Transformerse ne pokrecu ljudi.

E ybg, meni se sve cinilo da su Transformersi.

Da,i jedna te ista radnja on biva poslat na zadatak al se iskreno zaljubljuje pa to objasnjava ribi koja je isprva ljuta pa onda se mire ..klishe.....Deja vu x 100000000 al sto jes jes , bolji film sto se tice izgleda i efekata ne verujem da cu skorije gledati.

Efekti jesu super, narocito kada pada Maticno Drvo (meni bilo malo jezivo) i zmaj vitla helikoptere :lol:(hocu i ja jednog takvog :lol:) , ali sama prica je obicna.

Kakav je to marinac koji se zaljubljuje na zadatku :lol:

Nema tu nikakve natprirodne pojave, niti misterije, zasto su neki ljudi pali u depresiju nakon gledanja filma. Naime oni su vec imali sklonost ka depresiji, a film je bio samo okidac....... realno zivot vecine ljudi je obican, pretpostavljam da su se neki izdeprimirali sto ne mogu da zive kao na Pandori, zanimljivo i drugacije.

Nema tu nikakve natprirodne pojave, niti misterije, zasto su neki ljudi pali u depresiju nakon gledanja filma. Naime oni su vec imali sklonost ka depresiji, a film je bio samo okidac....... realno zivot vecine ljudi je obican, pretpostavljam da su se neki izdeprimirali sto ne mogu da zive kao na Pandori, zanimljivo i drugacije.

Jao sve bih dao da sam "Toruk Makto".:sad2: (ko'e gledao shvatice :mrgreen:)

Meni, katkad, blagu depresiju izaziva nedostatak vremena za bilo šta, pa i za gledanje filmova. Mislim da je glupo i iritirajuće svaki čas stavljati pauzu, te stoga retko filmove i gledam. ( 'ebla me moja teorija da pampers nije dobar i da su mnogo bolje pamučne pelene - najveći deo dana provedem u presvlačenju bebe, prostiranju, skupljanju i peglanju pelena. Ali ne odustajem, zaista mislim da je ispravno tako. Na kraju krajeva, što reče jedan stariji ali vrlo pametan čovek- de si bre video novine koje, kao i sve druge, piju vodu, a nisu mokre? )

A ova hipoteza da bilo koji film izaziva depresiju... gluuuupooooo. Ja znam da se klinci poistovećuju sa junacima iz filmova, i ja sam to radila. Deca žale što film ili crtać nije stvarnost, a ne odrasli ljudi. Pa, ako baš ne mogu da postave crtu izmedju snimljenog filma, fikcije i stvarnosti, onda ko ih tera da gledaju. Šta će kraj Morave kad ne umeju da plivaju?

Pa i da izaziwa depresiju,sta onda? Ljudi,swet koji je prikazan u tom filmu je mesto na kojem zelis da ziwis,jednostavno ima tu lepotu i smek da te natera da se odmah zaljubis u njjega. Mislim ne natera on tebe,wec sam shvatis koliko je taj swe lep. I ae da cujem,ko od was ne bi woleo da zivi tamo?

ne dragi moj, to je cista zamena teza sto rade mediji, stvarnost izaziva depresiju, a takve stvari mogu samo da te dignu iz depresije...jer ti daju tracak nade u nesto bolje od onoga sto te okruzuje :D

Pa znam ja zasto Avatar izaziva depresiju :)

Super sto znas :) e cudo ne vidim kako ljudi padaju s mostova i vise s konopaca zbog filma..prosvetli nas ako mozes molim te....eto teletabisi ne izazivaju depresiju pa znam da se i da bi se vise ljudi ubilo zbog njih nego zbog avatara........Ta prica da se ljudi ubijaju zbog nade za boljim svetom mi nesto ne pije vodu sem ako ih zena nije ostavila dok su gledali film.....

Meni, katkad, blagu depresiju izaziva nedostatak vremena za bilo šta, pa i za gledanje filmova. Mislim da je glupo i iritirajuće svaki čas stavljati pauzu, te stoga retko filmove i gledam. ( 'ebla me moja teorija da pampers nije dobar i da su mnogo bolje pamučne pelene - najveći deo dana provedem u presvlačenju bebe, prostiranju, skupljanju i peglanju pelena. Ali ne odustajem, zaista mislim da je ispravno tako. Na kraju krajeva, što reče jedan stariji ali vrlo pametan čovek- de si bre video novine koje, kao i sve druge, piju vodu, a nisu mokre? )

A ova hipoteza da bilo koji film izaziva depresiju... gluuuupooooo. Ja znam da se klinci poistovećuju sa junacima iz filmova, i ja sam to radila. Deca žale što film ili crtać nije stvarnost, a ne odrasli ljudi. Pa, ako baš ne mogu da postave crtu izmedju snimljenog filma, fikcije i stvarnosti, onda ko ih tera da gledaju. Šta će kraj Morave kad ne umeju da plivaju?

Da pogodim....Strumfeta?:super:

Back