Avast vs Avira

Avast vs Avira

• Avast

glasova: 3 25,0%
  • Avira

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Ma neka ga, da se malo zezamo! Ja ovo podrzavam! Nisu mu jasna ova pravila krstarice! Citav svijet koristi rapidshare i ostale vidove piraterije, samo Krstarica glumi neke svece! Ko da smo na Svetoj Gori! Po meni je paradoks da je zabranjena piraterija, a postoji lepljiva tema RAPIDSHARE!!! Pusti ljude neka uzivaju u blagodetima interneta, ionako sve nas vec odavno pljackaju na razne nacine.:D

Ni ja ne volim sto ne mogu da se razmenjuju sadrzaji,ali ovo ipak nije warez sajt.A top tema rapid je pre svega za probleme koji ljudi imaju sa ovim servisom.

Boga mi, Avira pobijedila! Mada necu staviti ni Aviru ni Avast, nasao sam prije 2 mjeseca neki kljuc za Bitdefender na 220 dana, a ja sam se ukljucio kad je ostalo jos 150, sto znaci da je kljuc dobar i da ne mogu da mu dohakaju!

Pa što nas onda sviju je..š u zdrav mozak,kao to si radio jer ti je dosadno!?

Hehehehhehehehehee! Nije! Kljuc sam naso prije 2 mjeseca, ali nisam znao da li radi do prije par dana kad sam ga ubacio. Kad isprobam sve komercijalne AV i kad mi isteknu svi triali i kljucevi, onda cu ubaciti Aviru, jer je tako odlucila vecina! Pa postujem ja volju naroda!

Back