random.
Ističe se
- Poruka
- 2.051
Небих ишао толико далеко првенствено јер ја небих био квалификован да говорим о теорији завере, али, чињеница је да је телекомуникациона и рачунарска технологија доста напредовала, постала компликованија и тешка за схватање. Некад си могао човека послати да покупи све информације које су теби биле потребне, уместо тога сав тај труд се свео на пакете. Јефтинији су, не пију не пуше, не коцкају се, не компромитују се, сексуално су индискретни а нису криминално заведени. Најважније од свега не видљиви су, бар за оне чија је сигурност на нижем нивоу.
Аваст ми је нешто ослабио код куће или се бар код мене то дешава иако му је дозвољено да свакога дана преузима нове дефиниције базе и сама сетовања су на завидноме нивоу, слабије проналази одређене вирусе, размишљам да пређем на неки други или евентуално да додам још неки који се неће клати са њиме.
Аваст ми је нешто ослабио код куће или се бар код мене то дешава иако му је дозвољено да свакога дана преузима нове дефиниције базе и сама сетовања су на завидноме нивоу, слабије проналази одређене вирусе, размишљам да пређем на неки други или евентуално да додам још неки који се неће клати са њиме.