g. rajkovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.560
Не скривај наду, није то добро ѕа психу...
Ne bi je ja skrivao da postoji!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не скривај наду, није то добро ѕа психу...

Pa jeste planina... Po nasim zvanicnim pravilima sve sto predje 500 metara nije vise brdo nego planina, barem ako ja dobro pamtim. Avala ima svih 511 metara![]()
Koliko se secam to brdasce bez tornja ne bi moglo da bude planina!
Sa tornjem ili bez njega ??Koliko se secam to brdasce bez tornja ne bi moglo da bude planina!
Vrh Avale nije na mestu gde je toranj, već na mestu gde je Spomennik neznanom junaku, i visok je 511 metara.Sa tornjem ili bez njega ??Koliko se secam to brdasce bez tornja ne bi moglo da bude planina!
Vrh Avale nije na mestu gde je toranj, već na mestu gde je Spomennik neznanom junaku, i visok je 511 metara.
Ама, та прича о рушењу Жрнова и споменику Незнаном јунаку јесте веома занимљива и знаковита, али, нема никакве везе с авалским торњем.Pa zavisi... Niko to ne moze da sada kaze, posto poslovicno nemamo evidenciju...
Ipak, postoje slike rusenja srednjovekovne tvrdjave Zhrnova.
U doba kraljevine je bilo rusenje.
I onda smo natakarili taj spomenik tamo. Da budem jasan, ne komentarisem spomenik, nego unistenje istorije (a iskreno, ni spomenik mi se ne svidja nesto specijalno kao takav)
Ама, та прича о рушењу Жрнова и споменику Незнаном јунаку јесте веома занимљива и знаковита, али, нема никакве везе с авалским торњем.