HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
postala sam rob svoje lažii... (autosugestije)
u mojoj prici nema happy end![]()
kako onda nisi sebe ubedila da ima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postala sam rob svoje lažii... (autosugestije)
u mojoj prici nema happy end![]()
postoji ona izreka da ako želiš da budeš uspešan, prvo mora da deluješ uspešno
odnosno da čovek ne treba da čeka nešto već odmah od prvog dana da ga živi
koliko je realna i uspešna ta teorija
Ti "profesionalci" rade ne shvataju da je psiha "dinamicna". I da postoje legitimni nacini mijenjanja psihe. Oni primjenjuju ove nelegitimne, i onda poboljsaju jedno, a kao nusprodukt sj**u drugo (posto psiha "dinamicno" djeluje na nelegitimne promjene), sto i ne moras da primijetis, mada se lose osjecas. Covjek se cak i kad misli da je najvise euforican moze osjecati uzasno lose, a da svo vrijeme misli da je suportno od toga, moze biti napet, a napetost nije sreca.
Ja sam se jednom kad sam imao neku vrstu nelegitimne euforije osjecao toliko napet da sam se dvoumio da li da popijem Diazepam ("Bensedin") ili ne, iako nisam primijetio da i samo razmisljanje oko toga znaci da ustvari i nisam euforicam, nego samo napet, i samo mislim da jesam.
Niti sam bio, niti jesam. ZNAM sto je to, ali da sam neko ko ne zna mozda bi se pitao isto to sto me i ti pitas, posto ko ne zna sto je to ne moze to ni da primijeti. I ne moze se biti u manicno depresivnom poremecaju istovremeno i manican i depresivan, nego se smjenjuje to, ciklusi.Možda si bio i depresivni maničan. Ili čak još uvek jesi.
To ne mora da znači da je psiha, kao što kažeš, dinamična. Može da znači da je čovek, prosto, bolestan.