Autorska tema

ova tema stvarno treba da se zatvori..covek pipa kad ce putin doci..st bi pa pitali vucica--nije putin stvar pa treba da ga vucic donese..imaju putina pa nek mu se obrate..z:lol:

2.jpg

PUTIN DOLAZI NA SLAVU KOD VUČIĆA! Ruski predsednik u Beogradu sa Srbima na Svetog Nikolu!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin zasigurno dolazi u Srbiju i to 19. decembra, na Svetog Nikolu, koji je najčešća slava među Srbima.

Ovog sveca slavi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je nakon susreta sa Putinom, rekao da je ruski predsednik tražio od saradnika da mu odrede datum posete Srbiji.

- Putin je rekao saradnicima da mu nađu datum za posetu Srbiji. To znači da on sigurno dolazi u Srbiju – kazao je Vučić.

2.jpg

PUTIN DOLAZI NA SLAVU KOD VUČIĆA! Ruski predsednik u Beogradu sa Srbima na Svetog Nikolu!

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin zasigurno dolazi u Srbiju i to 19. decembra, na Svetog Nikolu, koji je najčešća slava među Srbima.

Ovog sveca slavi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je nakon susreta sa Putinom, rekao da je ruski predsednik tražio od saradnika da mu odrede datum posete Srbiji.

- Putin je rekao saradnicima da mu nađu datum za posetu Srbiji. To znači da on sigurno dolazi u Srbiju – kazao je Vučić.

imas sajt naprednjacki..tu su saopstenja ko dolazi i odlazi..

2019. ce biti godina napretka i prosperiteta. :(

Pa ko to kaze? Gospodin TrOLO? Pa ako ti je drzava omogucila da nakon sluzbe od 25g zivis u 13 kvm2 vesernici kao prerano peMzionisani SDBovac, pa ti jos podbaci odlicnu peMziju od 500 evra, pa ti omoguci da kao provereni SNS kadar botujes o napredku i prosperitetu... I za to dobijes beneficirani sendvic + 1000 RSD dnevno?! Zasto i ne bi na kraju poverovao u tu sarenu lazu (kao sto, ja verujem, G-din TrOLO veruje, iskreno, od srca)? :eek:

_nobody_

Pa ko to kaze? Gospodin TrOLO? Pa ako ti je drzava omogucila da nakon sluzbe od 25g zivis u 13 kvm2 vesernici kao prerano peMzionisani SDBovac, pa ti jos podbaci odlicnu peMziju od 500 evra, pa ti omoguci da kao provereni SNS kadar botujes o napredku i prosperitetu... I za to dobijes beneficirani sendvic + 1000 RSD dnevno?! Zasto i ne bi na kraju poverovao u tu sarenu lazu (kao sto, ja verujem, G-din TrOLO veruje, iskreno, od srca)? :eek:

_nobody_

Govore svi naprednjaci, ne znam da li veruju.

Kad je Djuric govorio da zna da ce roditi vise dece na Severu, nego prosle godine, samo je ponavljao usadjenu matricu.

Obrisase mi autorsku temu! :eek::

[Autorska Tema - Nezavisna Istraga] Kako i na koje nacine se finansira SNS partija

Ukratko, ovde je opisan nacin finansiranja SNS partije preko presipanja para iz privrede Srbije u lokalne samouprave, a onda zavrtanje tih para iz lokalnih samouprava na racune SNS partije!

SNS je i mafija, i kriminalna udruga, sve to, pa i vise. Zamislite onog jadnicka, lokalnog novinara u Grockoj (koga su hteli zivoga da spale), on je istrazivao slucaj SNS clana predsednika Grocke Sime Cigana koji je kao lokalna samouprava Grocke "pokrao" "Srbija Gas" za 29 mio evra.

U sustini, ovako to radi: Vozd Pedev naredi SPSu, koji ima nadleznost nad "Srbija Gasom" (verovatno su svi u UO "Srbija Gasa" SPS clanovi) da kompanija podrzi gasifikaciju Grocke koju sprovodi Sima Cigan (SNS predsednik lokalne samouprave Grocke). Ovaj napravi fingirani projekat gasifikacije Grocke, potpise formalni ugovor sa "Srbija Gasom", a ovi iz "Srbija Gasa" Opstini Grockoj u 33 rate uplate 29 mio evra. Sima Cigan ne uradi nista (nikakva gasifikacija uopste nije ni zapoceta u Grockoj).

Umesto toga, Sima Cigan zavrne (po unapred napravljenom dogovoru sa celnicima SNS partije) sve pare u Upravu SNSa, da bi se SNS finansirao od tih para (neko mora da i plati sve te silne sendvice i milione za dnevnice za botove). Za to mu Vozd Pedev ostavi kojih 100K evra za dzeparac. UBPOK, koji sve razume i zna, ne sme ni da zucne, jer ako krene istraga, SNS ministar unutrasnjih poslova Srbije Slina ce da pootpusta 90% pobunjenih direktora UBPOKa, ucenjenih na ovaj ili onaj nacine.

Pojeo vuk magarca, nikom nista. Idemo dalje!
_______

Posle da ne kazete kako BIA NE prati ovaj sajt! :smeker:

_nobody_

Nemoj da se sada kriješ iza floskula - ovo ono, kakav je vožd i slično

Veće ti igre igreša, aaaaa. Ne znam ova "autorska tema" je za posmatranje.

Znajući tvoj dosadašnji rad - nisi ti tako baš....Da ne spremaš neki incident? Mislim ono gole grudi ne dolazi u obzor? Zima je ...

Почињем да мислим да ти и ја говоримо неким другим језиком јер по обичају машиш све ненормално далеко. Али хајде да ти помогнем:

1) Велики број учесника (један се препознао) отвара теме и ставља ауторска тема у наслов, или барем у отварачки пост. Ко је пратио шта сам писао раније зна да сам се већ шалио на рачун тога да многи мисле да је довољно ставити ту синтагму. Из сатиричних разлога, то сам учинио и овде. Мислим да ти требало да буде банално евиденнто из отварачког поста
2) Напредњаци су престали да помпезно најављују Путина, тако да се питам где су нестале те вести да видимо да ли је 345.78.924. подвала режима.

Не чуди ме више да ти ништа ниси укапирала, као што ниси укапирала ни до сада када сам ишта икада писао на форуму. Али је симптоматично да ти помишљаш да тражим информације и то ни мање ни више на Форуму Крстарице ради одржавања неког перформанса против Путина; још у своју менталну какофонију си успела и Pussy Riot убацити. Да све буде трагикомично то долази од особе која истина има руско име за форумашки налог, али је, потпуно супротно мени, декларисани евроунијата.

Zbog ovakvih sam za EU

:zblesav:

[table="width:800, align:left"]
[tr]
[td="width:400"]
http://rs.n1info.com/English/NEWS/a...-confirms-Putin-in-Serbia-on-November-11.html
[/td]
[td]
https://www.srbija.gov.rs/vest/en/1...r-putin-to-serbia-in-mid-january-underway.php
[/td]
[/tr]

[tr]

[td]
Belgrade daily confirms: Putin in Serbia on November 11

Russia’s President Vladimir Putin will be in Belgrade for Serbia’s grand military parade on the occasion of the centennial of the victory in the First World War, the Vecernje Novosti daily confirmed on Friday.
[/td]
[td]
Preparations for visit of Vladimir Putin to Serbia in mid-January underway

Belgrade, 9 November 2018
[/td]
[/tr]
[/table]

Poslednja izmena:
Почињем да мислим да ти и ја говоримо неким другим језиком јер по обичају машиш све ненормално далеко. Али хајде да ти помогнем:

1) Велики број учесника (један се препознао) отвара теме и ставља ауторска тема у наслов, или барем у отварачки пост. Ко је пратио шта сам писао раније зна да сам се већ шалио на рачун тога да многи мисле да је довољно ставити ту синтагму. Из сатиричних разлога, то сам учинио и овде. Мислим да ти требало да буде банално евиденнто из отварачког поста
2) Напредњаци су престали да помпезно најављују Путина, тако да се питам где су нестале те вести да видимо да ли је 345.78.924. подвала режима.

Не чуди ме више да ти ништа ниси укапирала, као што ниси укапирала ни до сада када сам ишта икада писао на форуму. Али је симптоматично да ти помишљаш да тражим информације и то ни мање ни више на Форуму Крстарице ради одржавања неког перформанса против Путина; још у своју менталну какофонију си успела и Pussy Riot убацити. Да све буде трагикомично то долази од особе која истина има руско име за форумашки налог, али је, потпуно супротно мени, декларисани евроунијата.

:zblesav:

z:shock: z:pz:lol:z:lol:z:D

O'ladi Slavene777

1) Велики број учесника (један се препознао) отвара теме и ставља ауторска тема у наслов, или барем у отварачки пост. Ко је пратио шта сам писао раније зна да сам се већ шалио на рачун тога да многи мисле да је довољно ставити ту синтагму. Из сатиричних разлога, то сам учинио и овде. Мислим да ти требало да буде банално евиденнто из отварачког поста.

Ja sam se prepoznao, ali me je prepoznala i BIA, i moja autorska tema je nestala. Toliko o mojoj neozbiljnosti u postiranju autorskih tema.

Tebra, neto ti ovde zestoko brkas... With all due respect! :udriglavu:

Slavene,

Svako ima pravo na svoje misljenje. Pa ima i Natasa. Imas i ti. Ja znam da si ti vrlo otklonjen u tu, rusku, stranu, i jasan mi je smisao tvoje teme. Postujem. Ne mozes zabraniti Natasi da se ponasa pristrastno. Ona te malo podiebava, ali Boze moj, nas vlast podiebava mnogo mnogo gore. :zelenko3:

_nobody_

2.jpg

Иде да прослави католички Божић у Љубљани или Аустрији па ће сигурно свратити и у Београд на пар сати - онолики НИС заслужује то..

z:shock: z:pz:lol:z:lol:z:D

O'ladi Slavene777

Хоћу, чим ми се скинеш са грбаче јер ми заскачеш на свакој теми својим манитим теоријама завере. Да нема твојих ирационалних епизода спопадања, не бих се ни грејао. Што можда и није толико непожељно на ово време; доста је зебно. :zima2:

Хоћу, чим ми се скинеш са грбаче јер ми заскачеш на свакој теми својим манитим теоријама завере. Да нема твојих ирационалних епизода спопадања, не бих се ни грејао. Што можда и није толико непожељно на ово време; доста је зебно. :zima2:

Pa onda se grejte zajedno. U 3D. :D

_nobody_

2.jpg

Haha, koji genijalci napraviše ovu sliku gde su Vučić i Putin skoro iste visine i to obojica džinovi. z:D

Back