Autorska tema

To ispada da (uglavnom) mene kritikujes, sto postavljam u poslednje vreme autorske teme. A zasto? :think:

I kada ce to Putin da stigne u Srbiju? Oko Srpske Nove. Samo neznano koje. :maramica:

_nobody_

Planiraš nešto za taj event, pa ti bitno?

Pošto se stalno odlaže znaima me je li se sada konačno utanačilo...od oktobra, preko novembra do decembra. Zadnji put se Gojkovićeva klela kako je konačno sve utanačeno za januar.

Videh da je Ljajić izjavio da je oko 80 odsto sporazuma sa Evroazijskom unijom dogovoreno i da pokušavaju da utanače do Putinovog dolaska, da bi moglo u BG biti potpisivanje.

Pošto se stalno odlaže znaima me je li se sada konačno utanačilo...od oktobra, preko novembra do decembra. Zadnji put se Gojkovićeva klela kako je konačno sve utanačeno za januar.

Videh da je Ljajić izjavio da je oko 80 odsto sporazuma sa Evroazijskom unijom dogovoreno i da pokušavaju da utanače do Putinovog dolaska, da bi moglo u BG biti potpisivanje.

a sto to tebe tolko zanima kad ce putin doci....

Previše se ti raspituješ za termin.... :ceka::ceka::think::think::think: Sumnjiv si Slavene, baš sumnjiv

Hmmm autorska tema kažeš.

Ako je ovo istina to sto pises (ne da izmisljas, nego da Ljajic spinuje), onda ce da bude jako interesantno kako cemo to mi da sedimo cvrsto na dve stolice sa jednim jedinim doopetom istovremeno?! Iz ovoga izvodim da su brda goMana velicine Mont Everesta pred nasim Nebeskim Srpskim Narodom. :smeker:

_nobody_

Ako je ovo istina to sto pises (ne da izmisljas, nego da Ljajic spinuje), onda ce da bude jako interesantno kako cemo to mi da sedimo cvrsto na dve stolice sa jednim jedinim doopetom istovremeno?! Iz ovoga izvodim da su brda goMana velicine Mont Everesta pred nasim Nebeskim Srpskim Narodom. :smeker:

_nobody_

Mi taj dogovor vec imamo, ovo je prosirena (ili ne bas toliko prosirena) verzija.

a kao kad bi podatak bio tacan cestitao bi vucicu sto nije lazov..
tebi je bitnije da vucic bude u tvojim ocima lazov a zasto ni sam ne znas ...

Pa naravno, Mada je Vučić rekorder bez premca, istina je u politici stvar koja se vrlo retko čuje. Neko ako je samo povremeno iskren, pa ja će se prosto zaljubim u njega. :zskace:

U izmećarskom košmaru treba oberučke prihvatati svaku iskru nečeg pozitivnog.

Poslednja izmena:
Mi taj dogovor vec imamo, ovo je prosirena (ili ne bas toliko prosirena) verzija.

Sjajno! Oko Nebeskog Naroda SerBskoga, kao klisurine, stoje neprohodne planine GoMana koji taj narod treba da savlada u borbi za svoju Svetlu Buducnost. ::eek:

Kazem ja, sami sebi cemo sloziti takva sranja, da ce se svi svi svi cesati tamo gde ih nikada nije svrbelo. :aha2:

_nobody_

Pa naravno, Mada je Vučić rekorder bez premca, istina je u politici stvar koja se vrlo retko čuje. Neko ako je samo povremeno iskren, pa ja će se prosto zaljubim u njega. :zskace:

U izmećarskom košmaru treba oberučke prihvatati svaku iskru nečeg pozitivnog.

ma ti sunce ne vidis iako sija kolko te mrak obuzeo..stvarno tako je..

- - - - - - - - - -

Ne raspitujem se ja za termin, već da li je autentična informacija. z:)

O tome da li će tad biti problem oko zatvaranja grada zbog posete, čisto da planiram, videćemo (daleko je).

problem zatvaranja grada slavena interesuje..sumnjiv..

Ne raspitujem se ja za termin, već da li je autentična informacija. z:)

O tome da li će tad biti problem oko zatvaranja grada zbog posete, čisto da planiram, videćemo (daleko je).

Nemoj da se sada kriješ iza floskula - ovo ono, kakav je vožd i slično

Veće ti igre igreša, aaaaa. Ne znam ova "autorska tema" je za posmatranje.

Znajući tvoj dosadašnji rad - nisi ti tako baš....Da ne spremaš neki incident? Mislim ono gole grudi ne dolazi u obzor? Zima je ...

Back