U pitanju je klasna mržnja.Malo je nezahvalno onda reci da su nesposobni.
Nazional-rixobuljoidi smatraju i dalje da je Ukupan Broj Dinara Fiksan, i da je svako bogatstvo krađa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je klasna mržnja.Malo je nezahvalno onda reci da su nesposobni.
U pitanju je klasna mržnja.
Nazional-rixobuljoidi smatraju i dalje da je Ukupan Broj Dinara Fiksan, i da je svako bogatstvo krađa.
Хехе... Како вам тешко пада истина да и они, који би требали да буду темељ ове државе, такође учествују у њеној са’рани.![]()
У српском случају, не. И они болују као и цео национ.Da, Ali glupo je upitati prstom u Privatnike, kad su oni jedino Zdrav Sloj Društva.
Каква колосална баљезгања овде човек може да прочита, јбт...![]()
Recimo, da je DrKava Srbija skroz proloopala. Svakako, ko u Srbiji poloodeo nije, taj nije normalan. Baljezgarije, sasvim si u pravu! Zakljucati temu ovoga loodaka postavljaca... Ko je, ustvari, taj loodak?!
_nobody_
E moj napaćeni Tyki, jedini sam ti ja ovdekane napiso šta je spas.
I to ne samo za silovanu Srbiju, nego za celu Evropu, pa i šire, takorekuć globalno.
Каква колосална баљезгања овде човек може да прочита, јбт...![]()
Da, slažem se da je na ovoj temi potrebno usvojiti jedan svež, novi, proleterski ugao posmatranja.
Da krenem sa autorskom temom od ovoga blooser-ovog posta: [Autorska Tema] Mora da se menja NE SAMO VLAST - vec CEO SISTEM!
Ako zaista realno posmatrate, u drzavi eSFeReJot se nikada nisu postovali zakoni, u smislu cele populacije gradjana. Za SKJ clanove su zakoni bili blazi, a za clanove SKJ, jednakijih od jednakih, zakoni su se sasvim razlicito tumacili. Preinacavali i zabasurivali. Tokom vremena sve je bilo gore i gore. Sada je u Drzavi Srbiji potpuno bezakonje, ili, avaj, zakoni se tumace prema direknom interesu velmoza lokalne samouprave, ili velmoza Vlade Srbije, SNS kriminalnohg klana na vlasti...
Ono sto je cinjenica je da je SNS, prvi u Istoriri Drustava napravio da preko 50% radnog naroda Srbije sede na drzavnim jaslama, citaj, ne radi se gotovo nista, a zivi se od kredita, dotacija, donacija, doznaka iz inostranstva, sveranja gudre iz Avganistanskog i Kolumbijskog krakova (oko 4 hiljade miliona evra), i oko svega 30% budjeta se puni Privredom Srbije, koja jedva da postoji!
Takva drzava na duge staze NE moze da postoji, jer je stanje u njoj vrlo astabilno... I kako je cela drzava potonula na samo dno, na grane Hondurasa, Nanibije, Eritreje... Sanse za nju, da izadje iz te mrtve petlje ne postoje. Svako ko je iole pametan shvata da je celo drustvo u zaostatku za Zapadom 50+ godina u svemu, i da tu vise nema ni proje, a kamoli crni hleb!
Stoga, na mom nivou, ja sam organizovao u Beogradu za mene drzavu u drzavi, dakle, sto manje posla i dodira sa Drzavom Srbijom! Nista ne zelim da imam sa njom, osim da platim infostan... Sve ostalo cu iz mojih izvora para, koji nemaju veze sa tokovima para u Srbiji! Dakle, kompletna izolacija, nikakav rad u Drzavi Srbiji, potpuno izolacija sa politickom scenom, nikakva srpska politicka ideologija NE moze i sme da prodre na moju privatnu teritoriju (moji advokati ce da "rade i grade" ukoliko bilo kakva drzavna sila pokusa da me privoli da bilo kako saradjujem sa vlastima, sadasnjim i buducim)!
_nobody_
pa sistem ce se promeniti kad se pobije vlast i svi koji su bili za njih
Ух, упишаћу се од смеха на фору коју овде читам тех 1000-ти пут...Da, slažem se da je na ovoj temi potrebno usvojiti jedan svež, novi, proleterski ugao posmatranja
Šalim se.
Nije potrebno
Ух, упишаћу се од смеха на фору коју овде читам тех 1000-ти пут...
Јбт, колико сте ви фрустрирани!?![]()
BTW, Ne vidim ja vise na forumu TrONOLAN-a?
A promjene od Miloševića naovamo sasvim površne , u cilju da održite vlast i velikosrpski projekat .. ama, pobježe vam normalan narod iz zemlje, nejma održive konstrukcije ..
Ма, на терену је, прати тебе, државног непријатеља минус један...![]()
To je to sto iebe tako strasno SNSove kokoske, a petao nije... Odose SNSu i ono malo pravih radnika, ovih 50%+ na budzetu niko nece ni da pogleda, ni da pipne stapom, ne znaju nista da rade, umeju samo da agitpropuju (agituju i propovedaju) lazi, prevare i zamene teza za lunch paket i cervenu. Od toga se privreda, kao pita od goMana, ne pravi.
Nisu imali pravo kucno vaspitanje, pa su propustili te lekcije u skolama, ali im je sve to nadoknadio Mindzjidunum, Dumdurum, Sega Brend, Alfa Management, Giga Trend. Oni volu da pricadu i blebetadu. I da obecadu kuladi i gradovi, a onda dobiju kulov!
_nobody_