AUTOPORTRETI

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trenutno sam u ovom raspoloženju: "u......"

DSC07939ar-1.jpg

@Trilijan Леп покушај, интересантан. Можда да позајмиш од неког барем компакт и статив па да експериментишеш са фоткањем на тајмер. Или да нађеш неку другарицу па да је тераш да изиграва фотографа. Јер, капирам да са мобилним никада нећеш моћи да будеш цела у кадру, а и само кадрирање је велик проблем. Немој да се љутиш, само констатујем :)

hazablad,
imam ja fotoaparat, ali imam i problem sa njim.
Iz nekog razloga moj racunar u kuci ga ne prepoznaje (ni kao obican USB, ni pomocu onog Canon programa). Znaci, mogu da otvorim slike na poslu, ali kod kuce ne.
Inace, ovakav model je u pitanju.
http://www.gigatronshop.com/products/show_product/17075/21

Rekli su mi u servisu da nije problem u aparatu nego da ga jednostavno moj racunar ne podrzava (sto sam uostalom i sama zakljucila) i onda nisam uspela da ga vratim. Inace nemam Mac ili tako nesto, obican AMD Atlan procesor, Windows XP (ne volim Vistu), nemam pojma....

Na sta nosim danas temi se najcesce slikam mobilnim i upadnem cela u kadar bez problema, mada jeste da su mutne slike. Ali to je valjda do blica. Ne mogu da koristim blic kad slikam ogledalo, a i ne valjaju slike kad se iz bliza slikaju blicem. Cak i na slici iznad sam slikala ogledalo kod mene u predsoblju, ali sam kadrirala tako da ne zakacim ram i kropovala viskove.

(ako me slika drugarica, onda nije autoportret)

^ neka zachkoljica siurno postoji s Windowsom, zshto ne konta digitalca-shto je redak sluchaj iskreno-i ta picha "rachunar ne podrzava foot-aparat...>WTF?...lupaju gluposti imah ih po servisima raznih(chast izuzecima)jedno od resenja Ti je chitach kartica-imash ih od 500 600 din pa navishe...S njim ne bi trebalo biti problema...

hazablad,
imam ja fotoaparat, ali imam i problem sa njim.
Iz nekog razloga moj racunar u kuci ga ne prepoznaje (ni kao obican USB, ni pomocu onog Canon programa). Znaci, mogu da otvorim slike na poslu, ali kod kuce ne.

(ako me slika drugarica, onda nije autoportret)

искрено немам појма, ал' што ghost каже, читач картица би требао да ти реши проблем.

и да, и не...јер ако ти све наместиш а она служи само да стисне дугме на апарату...прихватио бих то као аутопортрет. Проблем са компактима а богами и са ДСЛР апаратима при аутопортретисању је пре свега фокус. А другарица би била ту само да исправи тај једини проблем :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back