Nije istina to sto je napisao postavljac teme.
Vecina ovde podrzava autonomiju.
Ako se nastavi vladavina SNS-SPS i prodaja zemlje strancima(zbog cega vlast hoce da menja Ustav), bice vecina u Vojvodini za nezavisnost, ukljucujuci i mene.
I to sam nekoliko puta otvoreno rekao. Nije meni u interesu teror SNS-SPS i brak u kojem trpim stetu. Ne trebaju mi Arapi u Vojvodini, strani vlasnici zemlje, nezasticena poljo-proizvodnja, sto ce tek od 2014 g. da nas pokosi skidanjem carina prema EU.
Ja sam protiv bilo kakve autonomije, ali samo u okviru ne-europske drzave koja bi imala veoma visoke carine prema EU, a ako nije tako, ja nemam nikakav interes da mi naprednjacki i crveni kulovi kroje uslove zivota. Nisam suicidan i ne pristajem na zajednicu po svaku cenu. Vi u BG nemate pojma koliko srpskih nacionalista u Vojvodini ovako misli.
Sacekajte kraj mandata ove vlade, i videcete da ce uzasno veliki br. ljudi u Vojvodini biti za "razgranicenje", kako je rekao Dacic kada je promovisao nezavisno Kosovo.
Sa ovnm vlascu nezavisnost Vojvodine je na dobrom putu.
Trenutno, najbolje je da se menja Ustav i da se ustavnim promenama NAJHITNIJE razresi vlast u BG da odlucvje o vojvodjanskoj zemlji i da ne moze da je prodaje po svom nahodjenju. To je uslov svih uslova da se odrzi zajednica. Bez toga, zajednica nece opstati.
Videli ste na onom naprednjacko-crvenom mitingu, malo je bilo ljudi iz Vojvodine i pola njih koji su organizovano dosli sedeli su po kafanama u gradu, nisu ni isli na miting. Nema ovde podrske za Vucicevu i Dacicevu politiku rasprodaje, kao sto rade sa Kosovoma
Beogradska vlast Dedinje da prodaje strancima, a ne zemlju Srpskog Vojvodstva. Glasaci SNR-SPS mamu i tatu da prodaju seiku, pa neka kupe vilu u Pristini i tamo se presele kod svog Tacija, **bo vam pas mater...