jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Promenama Ustava. Ono nije bila promena Ustava.Autonomije se mogu ukidati i uvoditi, tako kaze ustav pa sad ti vidi. Citas selektivno.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenama Ustava. Ono nije bila promena Ustava.Autonomije se mogu ukidati i uvoditi, tako kaze ustav pa sad ti vidi. Citas selektivno.....
Hahahah, licemer, još jedan.
No, možete da probate.![]()
Зашто сам лицјемер?Hahahah, licemer, još jedan.
No, možete da probate.![]()
Da se pitam ja bih,ne dajes ti sansu nego drugi gradjani Vojvodine (vecina) koja ne razmislja kao ti... da se samo ti pitas, Vojvodina bi odavno bila nezavisna
To šta je spremno, neće da vam se svidi. Bolje da ostane zakopano.Spremi jogurt!![]()
Da se pitam ja bih,
Betonir'o travu...![]()
Ово што си рекао је доказ да се искључио ради о сепартизму и да државе има она би реаговала па сепаратисте по затвора.To šta je spremno, neće da vam se svidi. Bolje da ostane zakopano.
Radi se o ekonomskoj autonomiji Vojvodine.Ово што си рекао је доказ да се искључио ради о сепартизму и да државе има она би реаговала па сепаратисте по затвора.
To šta je spremno, neće da vam se svidi. Bolje da ostane zakopano.
Па тражи се много више од тога.Radi se o ekonomskoj autonomiji Vojvodine.
Radi se o ekonomskoj autonomiji Vojvodine.
E o tome pričam. Pominjete Čanka i Ligu u toj priči, a ona tvrda struja koja će da vas ošamuti je baš u ovoj drugoj... Liga vas još brani takve nikakve. Sve nešto "nisu tako mislili", "nisu hteli", "nesporazum", "biće rešeno",...koje spomenuo Ligu? nisam mislio na njih i njihov casopis, vec na onu radikalniju struju... cije si nam tekstove ove kopirao u par navrata
Ma hajde? Pa ste zbog krize i potrebe za svakim dinarom, zbog već postojećih problema krenuli u osporavanje glavnog grada i kancelarije u Briselu??? Pa zbog svega navedenog po pecaroške dozvole na Tisi se mora tražiti AMIN od republike???Socijalno neodgovorni i sebicni covece! Jel vidis kakvo je stanje? Ode drzava pod dobos, treba nam svaki dinar da se izvucemo SVI i pokrenemo nesto. Posle cemo deliti dobitak. Nemas pravo sad da izvoljevas, kad ima para za penzije i plate u javnom sektoru samo jos do kraja meseca.
E o tome pričam. Pominjete Čanka i Ligu u toj priči, a ona tvrda struja koja će da vas ošamuti je baš u ovoj drugoj... Liga vas još brani takve nikakve. Sve nešto "nisu tako mislili", "nisu hteli", "nesporazum", "biće rešeno",...
Plakaćete za Čankom i Ligom...

Ne...Па тражи се много више од тога.
Ne ja. Ali ako zatreba pomoć, znaju kako me mogu kontaktirati.A ta nova struja si ti i tvoji tajni sastanci!Crna Ruka!

Ma hajde? Pa ste zbog krize i potrebe za svakim dinarom, zbog već postojećih problema krenuli u osporavanje glavnog grada i kancelarije u Briselu??? Pa zbog svega navedenog po pecaroške dozvole na Tisi se mora tražiti AMIN od republike???
Drugo, kancelarija u Briselu kosta znas....
Главни град и дипломатска представништа су елементи државе.Укинути ту АПOko toga se slazem, samo sto toliko talasate, nije secer u vodi! Pecaj na crno, kao ja.Drugo, kancelarija u Briselu kosta znas....
Pa kako Niš i Kragujevac imaju kancelariju u Briselu?Главни град и дипломатска представништа су елементи државе.Укинути ту АП
I oni su države? Па и њима треба укинутиPa kako Niš i Kragujevac imaju kancelariju u Briselu?I oni su države?
![]()
Па и њима треба укинути